Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Masa mode ON ;)
no co ty nie powiesz;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- zekke
- weteran forumowych bitew
komu trudno to zaakceptowac? ;) w tym temacie postuje pare osobn a krzyz, kazdy chyba jest swiadomy. a przecietny kowalski nie ma i w sumie nie musi miec o tym pojecia.
btw chyba wolalbym zrobic pare razy dobry cykl z odpowiednimi wspomagaczami/oslonkami niz pierdolic sie 5 lat z suplami.
tric ty pisales zdaje sie ze zane nie koksowal ; ))
btw chyba wolalbym zrobic pare razy dobry cykl z odpowiednimi wspomagaczami/oslonkami niz pierdolic sie 5 lat z suplami.
-
no wlasnie,ktos tu ma za soba jakis cykl?braliscie to pod uwage/rozwazacie taka mozliwosc?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zekke pisze:komu trudno to zaakceptowac? ;) w tym temacie postuje pare osobn a krzyz, kazdy chyba jest swiadomy. a przecietny kowalski nie ma i w sumie nie musi miec o tym pojecia.
no vulture na ten tekst od razu wkleja zdjecie arnolda a tekst jest do milosnikow cwiczen amatorskich :D
no z zanem to bardziej mi chodzilo o stara szkole treningu, wiec moze lekko dostal ode mnie za duzy kredyt zaufania :D
ale a girondzie tego nie powiesz ;D
woodpecker from space
-
Triceratops pisze:zekke pisze:komu trudno to zaakceptowac? ;) w tym temacie postuje pare osobn a krzyz, kazdy chyba jest swiadomy. a przecietny kowalski nie ma i w sumie nie musi miec o tym pojecia.
no vulture na ten tekst od razu wkleja zdjecie arnolda a tekst jest do milosnikow cwiczen amatorskich :D
no z zanem to bardziej mi chodzilo o stara szkole treningu, wiec moze lekko dostal ode mnie za duzy kredyt zaufania :D
ale a girondzie tego nie powiesz ;D
nie doczytalem w takim razie,ze tekst jest adresowany do amatorów.
- Triceratops
no wiekszosc portali jest dla amatorow, zawodowcy nie maja czasu siedziec w necie i czytac truizmow, bo musza koksowac w tym czasie:D
woodpecker from space
-
Triceratops pisze:no wiekszosc portali jest dla amatorow, zawodowcy nie maja czasu siedziec w necie i czytac truizmow, bo musza koksowac w tym czasie:D
ale ci amatorzy to moga byc równie dobrze ludzie którzy maja dlugi staz treningowy,traktuja serio diete etc i jest to ich niejako styl zycia tylko nie sa zrzeszeni w zadnej federacji,nie startuja w zawodach etc. Mnóstwo takich osób równiez po jakims czasie siega po tescia i inne takie..
- Triceratops
Mozliwe, ze tak jest. To wlasnie o takich pisze tam "frajerzy" ;)
woodpecker from space
-
zekke to do Ciebie chyba.;)
-
- rasowy masterfulowicz
A ten jak podpuszcza :)[V] pisze:zekke to do Ciebie chyba.;)
Nigdy nie brałem, mój jedyny epizod z takimi substancjami miał miejsce, gdy kumpel robil badania do doktoratu. Dostałem na jeden trening efedrynę, nie zadziałało, koniec pieśni. Stackowanie mnie nie interere, widziałem już kolesi co jaja próbowali odblokować przez pół roku i nadal im sie nie udawało, przy okazji tracili cała masę i jeszcze trochę z tego, co zyskali w trakcie cyklu. Więc nie, dziękuję, nie moja piaskownica.
- Triceratops
Cwaniak nie? ;DPelson pisze:A ten jak podpuszcza :)[V] pisze:zekke to do Ciebie chyba.;)
Madrosc zawsze przychodzi po szkodzie, przed nia malo kto daje sie przekonac :DPelson pisze:Nigdy nie brałem, mój jedyny epizod z takimi substancjami miał miejsce, gdy kumpel robil badania do doktoratu. Dostałem na jeden trening efedrynę, nie zadziałało, koniec pieśni. Stackowanie mnie nie interere, widziałem już kolesi co jaja próbowali odblokować przez pół roku i nadal im sie nie udawało, przy okazji tracili cała masę i jeszcze trochę z tego, co zyskali w trakcie cyklu. Więc nie, dziękuję, nie moja piaskownica.
Ostatnio zmieniony 19-07-2012, 14:03 przez Triceratops, łącznie zmieniany 2 razy.
woodpecker from space
-
no ryzyko jest wkalkulowane.sam bym sie nie odwazyl ;D
- Triceratops
- zekke
V - no chyba jednak nie do mnie, ja mam doskonala swiadomosc tego, zreszta sam musialem przekonywac trica ze zane bral wiec po co ta marna podpucha? Odnosnie tego griondo czy jak mu tam - watpliwosic mam ale nie bede sie sprzeczal bo po co, mozliwe ze nic tam nie bral w tamtych czasach. Rozkminianie tych zawodnikow w okresie "okolo arnoldowym" to tak jak rozkminianie czy w 2012 aktorzy/kulturysci biora hgh.
Odnosnie koksow - rozwazalem, czytalem w huj, dojscie mi sie rozsypalo, zostaje poki co przy suplach. Ale i tak uwazam ze dobry cykl bylby nie dosc ze lepszy to zdrowszy niz jechanie na suplach ktore tez sa w huj przegiete z tymi wszysktimi "zastrzezonymi mixami" etc etc. Kazdy chce dojsc do jakiegos poziomu, wiec powstaje proste rownanie - z X stuffem zajmie ci to Y czasu, z X2 zajmie ci Y2. wartosci czasu i towaru(koks vs suple) i ich wzajemne proporcje sa chyba oczywiste dla kazdego tutaj, przynajmniej dla Trica, V i Pelsona powinny byc.
Jak pisalem mam swiadomosc co moge wycisnac z siebie z suplami i bez, z dopieta dieta i bez tak wiec latwo mozna wywnioskowawc co mozna zrobic z koksem biorac to pod uwage + patrzac na innych.
Odblok przez pol roku to jakas bajka, totalnie nieogarnieci ludzie musieli ladowac te cykle. Ryzyko jest zadne przy normalnych dawkach i normalnej suplementacji w trakcie cyklu. No moze minimalne jest, takie jak to ze idac na trening pierdolnie cie samochod. Np takiego tescia to napierdalaja pewnie sportowcy kazdej dyscypliny, wliczajac z to kobiety.
btw w co celujecie? ja zadowolilbym sie przy moim wzroscie waga ~100kg z lapa +45, stalym bf ponizej 10% i dobra krata.
Odnosnie koksow - rozwazalem, czytalem w huj, dojscie mi sie rozsypalo, zostaje poki co przy suplach. Ale i tak uwazam ze dobry cykl bylby nie dosc ze lepszy to zdrowszy niz jechanie na suplach ktore tez sa w huj przegiete z tymi wszysktimi "zastrzezonymi mixami" etc etc. Kazdy chce dojsc do jakiegos poziomu, wiec powstaje proste rownanie - z X stuffem zajmie ci to Y czasu, z X2 zajmie ci Y2. wartosci czasu i towaru(koks vs suple) i ich wzajemne proporcje sa chyba oczywiste dla kazdego tutaj, przynajmniej dla Trica, V i Pelsona powinny byc.
Jak pisalem mam swiadomosc co moge wycisnac z siebie z suplami i bez, z dopieta dieta i bez tak wiec latwo mozna wywnioskowawc co mozna zrobic z koksem biorac to pod uwage + patrzac na innych.
Odblok przez pol roku to jakas bajka, totalnie nieogarnieci ludzie musieli ladowac te cykle. Ryzyko jest zadne przy normalnych dawkach i normalnej suplementacji w trakcie cyklu. No moze minimalne jest, takie jak to ze idac na trening pierdolnie cie samochod. Np takiego tescia to napierdalaja pewnie sportowcy kazdej dyscypliny, wliczajac z to kobiety.
btw w co celujecie? ja zadowolilbym sie przy moim wzroscie waga ~100kg z lapa +45, stalym bf ponizej 10% i dobra krata.
Ostatnio zmieniony 19-07-2012, 14:10 przez zekke, łącznie zmieniany 2 razy.
-
ale ja mówie o sterydach anabolicznych nie o suplementach diety < widzi jak Triceps wkleja sto linków o szkodliwych wlasciwosciach supli>Triceratops pisze: cos tam bierzesz przeca ;)
;)
- Triceratops
-
Triceratops pisze:no przeciez ten art jest o suplach ;)))
pomieszanie z poplataniem.czesc o ustawianiu testów suplemetów,pózniej takie kwiatki
Bez chemii, bez sterydów. Każdy może urosnąć, każdy może być wielki, silny i zdrowy
a na koncu zdjecie jakis tabletek i podpis narkomania nie sport .
malo wiarygodne te teorie spiskowe.
- zekke
hujowe arty sa hujowe, nothing here, move on.
- Triceratops
dzizas jakie teorie spiskowe ? :D[V] pisze:Triceratops pisze:no przeciez ten art jest o suplach ;)))
pomieszanie z poplataniem.czesc o ustawianiu testów suplemetów,pózniej takie kwiatki
Bez chemii, bez sterydów. Każdy może urosnąć, każdy może być wielki, silny i zdrowy
a na koncu zdjecie jakis tabletek i podpis narkomania nie sport .
malo wiarygodne te teorie spiskowe.
przeciez to portal kulturystyczny a nie trufsikerski :D
poczytaj ich arty, w chuj ciekawych rzeczy jest, tak jak na kazdym :D
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Jezeli masz mniej niz 190 cm zwrostu to bez koksu do tego nie dojdziesz. Chyba, ze jestes cudem natury. Z forma o ktorej piszesz bylbys, oczywiscie po zbiciu wagi, w gornym limicie wagowym swojej kategorii w kulturystyce klasycznej. Mam paru znajomych kulturystów klasycznych, uczesnitkow mistrzostw Polski, dwoch startowalo na mistrzostwach Europy. Oczywiscie na koksie i nie slyszeli o tym, zeby ktos kto z nimi startowal nie bral.zekke pisze: btw w co celujecie? ja zadowolilbym sie przy moim wzroscie waga ~100kg z lapa +45, stalym bf ponizej 10% i dobra krata.
I AM MORBID