Pewnie i do sierpnia 2015 ;)est pisze:Zostanie jakaś kopia do sierpnia czy wszystko wykupicie?
VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: VOIDHANGER
-
- w mackach Zła
czyli to jest opcja optymistyczna, czy pesymistyczna ?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
To zależy czy Sova wytłoczył tysiąc, czy milion :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
est żartował, ale chodziło mi o to, że nie jest to żaden ścisły limit.Holi pisze:czyli to jest opcja optymistyczna, czy pesymistyczna ?
-
- w mackach Zła
no domyślam się że żartował, ale to może być jeszcze różnie z tym
-
- postuje jak opętany!
To dobrze, ze nie limit ;). Kiedy winyl? ;)
A teraz cos z zupelnie innej beczki, kiedy split IW/KSM na czarnej plycie? Jest takie wydanie w planach jeszcze? Cos kojarze, ze pan Sova wspominal, ze bedzie ale kiedy co i jak to nie wiadomo..
A teraz cos z zupelnie innej beczki, kiedy split IW/KSM na czarnej plycie? Jest takie wydanie w planach jeszcze? Cos kojarze, ze pan Sova wspominal, ze bedzie ale kiedy co i jak to nie wiadomo..
- Sova
- rasowy masterfulowicz
pierwsze tłoczenie to 1000 sztuk ale Maryś może kupić np. 700 i już może być ciężko ;)
wszystkie wpłaty jakie zaksięguje dzisiaj będą zrealizowane, później zdupcam pic wódkę preze 2 tyg.
nastepne wysyłki od 6 sierpnia
wszystkie wpłaty jakie zaksięguje dzisiaj będą zrealizowane, później zdupcam pic wódkę preze 2 tyg.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
IW/KSM sądzę ze wyjdzie na winylu razem z Medico Peste. w sprawie winyla VH wciaż trwaja rozmowy.Sodomix pisze:To dobrze, ze nie limit ;). Kiedy winyl? ;)
-
- postuje jak opętany!
No to zajebiste wiadomości odnośnie splitu!! :)
Jeszcze by doszlo do sytuacji jak z Orcustus :) Wiadomo, cierpliwosc poplaca ale bez przesady :)
Jeszcze by doszlo do sytuacji jak z Orcustus :) Wiadomo, cierpliwosc poplaca ale bez przesady :)
-
- w mackach Zła
Dwa tygodnie picia wódki-powodzenia.Sova pisze:pierwsze tłoczenie to 1000 sztuk ale Maryś może kupić np. 700 i już może być ciężko ;)
-
- postuje jak opętany!
Sova garuje pod palmami , więc jak ktoś nie ma ochoty czekać to zapraszam
http://allegro.pl/voidhanger-the-antago ... 06882.html
http://allegro.pl/voidhanger-the-antago ... 06882.html
-
- postuje jak opętany!
Po jakichś ~15 przesłuchaniach stwierdzam, że świetna jest ta EPka (choć, że jest bardzo dobrze, wiedziałem już po pierwszym:) No same hiciory tutaj są, żadnego słabego kawałka. Osobna sprawa to brzmienie tych nagrań, no absolutnie zajebiste - wszystko czytelne, ale za chuja nie ma plastiku. No klasa. Muszę się chyba bliżej zaponać z Wrathprayers, które to znam pobieżnie.
- Lykantrop
Nie ma grosza przesady w stwierdzeniu, że "Antagonist" bije na łeb i szyję debiut. Na plus:
- w końcu garowy przestał sadzić kartofle
- lepsze, bardziej soczyste brzmienie
- mniej wypełniaczy, a więcej kopiących w odbyt riffów
- granie coverów Bathory to obszar eksploatowany już tyle razy, że właściwie zastanawiam nad sensem takich zabiegów, ale "Sacrifice" w wykonaniu Voidhanger naprawdę kopie tak przepięknie, że udzielam dyspensy
Po paru przesłuchaniach EPki taka mnie myśl naszła, że Voidhanger dobrze wypełnia pustkę po Witchmaster na polskiej scenie. Ci drudzy ostatnim albumem i EP obniżyli znacznie loty, a robota Warcrimera i spółki odwołuje się do tej samej bezkompromisowości i bezpardonowej black/ thrash napierdalanki, którą z powodzeniem kultywowali zielonogórzanie na swoich, że tak powiem, klasycznych albumach.
- w końcu garowy przestał sadzić kartofle
- lepsze, bardziej soczyste brzmienie
- mniej wypełniaczy, a więcej kopiących w odbyt riffów
- granie coverów Bathory to obszar eksploatowany już tyle razy, że właściwie zastanawiam nad sensem takich zabiegów, ale "Sacrifice" w wykonaniu Voidhanger naprawdę kopie tak przepięknie, że udzielam dyspensy
Po paru przesłuchaniach EPki taka mnie myśl naszła, że Voidhanger dobrze wypełnia pustkę po Witchmaster na polskiej scenie. Ci drudzy ostatnim albumem i EP obniżyli znacznie loty, a robota Warcrimera i spółki odwołuje się do tej samej bezkompromisowości i bezpardonowej black/ thrash napierdalanki, którą z powodzeniem kultywowali zielonogórzanie na swoich, że tak powiem, klasycznych albumach.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
Powiem szczerze, że autorski materiał z tej epy jest o wiele fajniejszy od coveru. Nie to, że cover zły, fajny, ale za bardzo przykrywa resztę płyty (czyli to taki ubercover nawet) i odwraca od niej uwagę :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ubercover??? Nie słyszałem jeszcze całego materiału, ale sam kower wydał mi się taki sobie. Zresztą jedną z ostatnich rzeczy, jakich mam ochotę słuchać, są kowery Bathory - trudno chyba o większy banał w tej muzyce. Jedyni, którym udało się zrobić to z sensem to Death Breath, tam rzeczywiście sięgnęło to niemalże poziomu oryginału.
Bardziej mnie interesuje autorski materiał Voidhanger, bo debiut był udanym krążkiem.
Bardziej mnie interesuje autorski materiał Voidhanger, bo debiut był udanym krążkiem.
- Drone
To w sensie, że się narzuca swoją wyrazistością - akurat dla mnie mogłoby go nie być. Sam w sobie jest fajny, ale reszta płyty jest lepsza.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Patrząc na wpisy w tym temacie, to chyba faktycznie wielu osobom przyćmił całą resztę ;)
-
- weteran forumowych bitew
bez sensu jest nagrywanie coverow bliskich oryginalu
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Lykantrop
+1shitfun pisze:bez sensu jest nagrywanie coverow bliskich oryginalu
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Chyba, że mówimy o klasykach.