Brutal Assault Festival 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: Brutal Assault Festival 2012
Moja wątroba zawsze gotowaScaarph pisze:nie pierdol, szykuj wątrobę :D
P.J.E.C.
Ja w tamtym kierunku udaję się w niedzielę , 29 lipca, więc nie szalejcie Chłopaki z tą licytacją.
- YNKE
- w mackach Zła
robotę przy rozkładaniu sprzętu dostałeś?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- FENIKS
- w mackach Zła
widzę na chlańsko się szykujecie hehe Anal Nathrakh nakurwia w środe. Zabieram 5 l cytryny by to uczcić !
-
No to zajebiście!!!:-)))Scaarph pisze:to tak jak i ja/my :)Death in another way pisze:Nie tylko koncertowo to będzie cały czas, non stop-ja zresztą zamierzam tam być w środę koło południa!!!:-)))
ps. znowu będzie taka impreza, że niektórzy obudzą się po drugiej stronie rzeki i nie będą pamiętali za cholerę, jak się tam
znaleźli!!!:-)))
- jaszyn
- postuje jak opętany!
do mnie cholera nie przyszedł jeszcze kod a bilet opłaciłem 12 lipca.tez tak długo to u was trwało?
-
Generalnie musisz uzbroić się w cierpliwość i mieć najlepiej stalowe nerwy!!!:-)))jaszyn pisze:do mnie cholera nie przyszedł jeszcze kod a bilet opłaciłem 12 lipca.tez tak długo to u was trwało?
Ja 3 lata temu zamówiłem przez czeskiego znajomego jeden bilet, on zapłacił za dwa, bo tyle niby zamówiliśmy,
a w środku koperty był tylko jeden bilet; napisałem maila do Martina-miał wysłać ten dodatkowy bilet i nie zrobił tego;
na szczęście w-ko bdb się skończyło już na samym Brutalu!!!:-)))
ps. kiedyś to były czasy: bilet na Brutala jeszcze w 2004 i w 2005 r. kosztował w przedsprzedaży 600 koron
i był po tej cenie dla 666 osób!!!:-)))
- metalized
Eeeeeee to ja widze nie ostatni- ja swój 15 a dzis koleżce bralem hahah - ten pewnie po ba bilet ujrzy hahahahjaszyn pisze:do mnie cholera nie przyszedł jeszcze kod a bilet opłaciłem 12 lipca.tez tak długo to u was trwało?
P.J.E.C.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
zepna sie tak pewnie kolo 3-4.08 jak poschodza wszystkie przelewy i pojdza wysylki;)metalized pisze:Eeeeeee to ja widze nie ostatni- ja swój 15 a dzis koleżce bralem hahah - ten pewnie po ba bilet ujrzy hahahahjaszyn pisze:do mnie cholera nie przyszedł jeszcze kod a bilet opłaciłem 12 lipca.tez tak długo to u was trwało?
Guilty of being right
-
Apropos tych nowych zespołów dodadanych do składu to: wolałbym białoruskiego Kruka, francuskiego Nehemaha i Agressora,
a z Czeskiej Republiki: MASTER'S HAMMER, Gride, Torr, Scenery i Maniac Butcher, a przede wszystkim: ANCIENT RITES,
NIFELHEIM i MERCILESSA!!!:-)))
a z Czeskiej Republiki: MASTER'S HAMMER, Gride, Torr, Scenery i Maniac Butcher, a przede wszystkim: ANCIENT RITES,
NIFELHEIM i MERCILESSA!!!:-)))
-
- w mackach Zła
Wiecie może czy ktoś oprócz gigstravel.pl organizuje wyjazd na BA z Katowic ?
Bo dostalem maila jak ponizej i w chuja polecieli, wiec mam zamiar ich olac.
Witaj!
W związku ze słabą frekwencją na wyjazd z Katowic wysyłamy zapytanie czy jest Pan za opcją dojazdu do Wrocławia i tym samym startu autokarem z w/w miasta?
O odpowiedź proszę czym prędzej gdyż kończą nam się miejsca w autokarze - mamy ich dosłownie kilka ale w razie czego możemy z tym ,że najpóźniej w przyszły poniedziałek wynająć większy 60-cio osobowy autokar.
Przypominamy, że wyjazd z Wrocławia startuje 08.08.2012 o godzinie 11.30, a powrót planujemy na godz. 9.30- 10.00 w Niedzielę.
W oczekiwaniu na odpowiedź - Pozdrawiam
- metalized
Wczoraj o 22:01 mailika dostalem z biletem:Duglak pisze:zepna sie tak pewnie kolo 3-4.08 jak poschodza wszystkie przelewy i pojdza wysylki;)metalized pisze:Eeeeeee to ja widze nie ostatni- ja swój 15 a dzis koleżce bralem hahah - ten pewnie po ba bilet ujrzy hahahahjaszyn pisze:do mnie cholera nie przyszedł jeszcze kod a bilet opłaciłem 12 lipca.tez tak długo to u was trwało?
P.J.E.C.
-
- rozkręca się
Ja też dostałem tego maila ale ja wole wsiąść ten Wrocław niż szukać transportu. Zwrócą ci różnice jak coś albo całą kasę jak zrezygnujesz.
Panopticon pisze:Wiecie może czy ktoś oprócz gigstravel.pl organizuje wyjazd na BA z Katowic ?
Witaj!
W związku ze słabą frekwencją na wyjazd z Katowic wysyłamy zapytanie czy jest Pan za opcją dojazdu do Wrocławia i tym samym startu autokarem z w/w miasta?
O odpowiedź proszę czym prędzej gdyż kończą nam się miejsca w autokarze - mamy ich dosłownie kilka ale w razie czego możemy z tym ,że najpóźniej w przyszły poniedziałek wynająć większy 60-cio osobowy autokar.
Przypominamy, że wyjazd z Wrocławia startuje 08.08.2012 o godzinie 11.30, a powrót planujemy na godz. 9.30- 10.00 w Niedzielę.
-
Nic dziwnego, bo niemal wszyscy stamtąd dojadą na m-ce samochodami i busami!!!:-)))Panopticon pisze:Wiecie może czy ktoś oprócz gigstravel.pl organizuje wyjazd na BA z Katowic ?
Witaj!
- Raagoon
Ktoś kojarzy jakiś rodzaj transportu, który na powrocie ląduje we Wrocławiu w niedzielę o 9ej rano?
-
Nie ma takiej opcji w publicznym transporcie o ile mi wiadomo-musiałbyś się doczepić do kogoś kto nad ranem będzieRaagoon pisze:Ktoś kojarzy jakiś rodzaj transportu, który na powrocie ląduje we Wrocławiu w niedzielę o 9ej rano?
wracał do Wrocławia albo przez Wrocław samochodem!!!
Wszystko już załatwione - bilety, transport w obie strony, pole namiotowe. Teraz tylko modlić się o zdrowie i względną pogodę :)
- MinT
- Kontakt:
Autokar z Krakowa jedzie przez Katolice.Panopticon pisze:Wiecie może czy ktoś oprócz gigstravel.pl organizuje wyjazd na BA z Katowic ?
600700112@wp.pl
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg