Brutal Assault Festival 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: Brutal Assault Festival 2012
Jak teraz bym kupił bilet przez stronę BA, to by zdążyli przesłać mi numer/kody/whatever czy raczej nie?
-
- weteran forumowych bitew
Re: Odp: Brutal Assault Festival 2012
NAJLEPIEJ TO TAK PIORUNUJĄCO ZADZIAŁAĆ SWOIM WYGLĄDEM I KOSZULKĄ, ŻEBY DANY GOŚĆ SAM WYSKOCZYŁmetalized pisze:Gorzej jak dynia oslabiona wiekiem rozpęknie sie bidula i myślomasa wypadnie na światło dzienne powodując śmiech i zażenowanie wśród publiki hahahaMaleficio pisze:Ja nie kupuje biletu, ale będę na bank. Najlatwiej jest dac komus z dyni przed wejsciem i bilet zainkasowac.
Z BILETU I NA KOLANACH BŁAGAŁ O LITOŚĆ!!!:-))) PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ W TYM MOMENCIE STARE BDB PRAWO SKŁADÓW I ZESPOŁÓW-TYLKO OBAWIAM SIĘ, ŻE PO JEGO ZASTOSOWANIU 90% PRZYBYŁYCH OAZAŁOBY SIĘ MAKSYMALNYMI POZERAMI I JAK NAJSZYBCIEJ UCIELKIBY Z PODKULONYMI OGONAMI, KTÓRYCH NIE MAJĄ DO SWOICH DOMÓW!!!:-))) JAK KTOŚ MA ODPOWIEDNIEJ WIEDZY OD SERCA O DANYM ZESPOLE I DO TEGO POŻAL SIĘ... NIE BYŁ NIGDY NA ICH KONCERCIE/KONCERTACH TO MOIM ZDANIEM NIE MA PRAWA MIEĆ ICH KOSZULEK, NASZYWEK
I MATERIAŁÓW NA RÓŻNYCH NOŚNIKACH, BO JEST ZWYCZAJNYM POZEREM I NIE JEST WART, ŻEBY GO NAWET
KOPNĄĆ W... I SPLUNĄĆ NA NIEGO!!!:-)))
-
Jak jedziesz/jedziecie i kiedy dokładnie!?Maria Konopnicka pisze:Wszystko już załatwione - bilety, transport w obie strony, pole namiotowe. Teraz tylko modlić się o zdrowie i względną pogodę :)
ps. wyślij mi smsem nr do Mańka-sprawa niewzykle pilna-po CC już będąc w W-wie w koncu Jego nr nie zapisałem
i mam niestety problem, żeby się do Ciebie dodzwonić
- jaszyn
- postuje jak opętany!
powinni dać radę m.in. dlatego że sprzedaż online jest tylko do końca lipcaSelf pisze:Jak teraz bym kupił bilet przez stronę BA, to by zdążyli przesłać mi numer/kody/whatever czy raczej nie?
kurwa FOTN odpadł, jestem maksymalnie wkurwiony
Noszę z dumą koszulkę Morbid Saint a nie miałem okazji być na ich koncercie.Death in another way pisze:AK KTOŚ MA ODPOWIEDNIEJ WIEDZY OD SERCA O DANYM ZESPOLE I DO TEGO POŻAL SIĘ... NIE BYŁ NIGDY NA ICH KONCERCIE/KONCERTACH TO MOIM ZDANIEM NIE MA PRAWA MIEĆ ICH KOSZULEK,
No właśnie jeszcze nie wiem, bo się trochę skomplikowało - miałem alternatywę jechać w czwartek, ale okazuje się ,że wolałbym być już w środę, więc próbuję kombinować jakiś wcześniejszy dojazd. Ale bez względu na to czy pojadę wcześniej czy później to i tak raczej nie będę jechał w Warszawy.Death in another way pisze:
Jak jedziesz/jedziecie i kiedy dokładnie!?
Straciłem swój telefon a z nim 98 proc. kontaktów do ludzi więc aktualnie też nie mam telefonu do Mańka. W przyszłym tygodniu wyrobię sobie duplikat karty sim więc powinna być już możliwość dodzwonienia się do mnie.Death in another way pisze: ps. wyślij mi smsem nr do Mańka-sprawa niewzykle pilna-po CC już będąc w W-wie w koncu Jego nr nie zapisałem
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Chujowo, ale to było prawie pewnie już od dłuższego czasu.jaszyn pisze: kurwa FOTN odpadł, jestem maksymalnie wkurwiony
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Maleficio
- Kontakt:
A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
-
O cholender-to w-ko wyjaśnia, bo nie odpisywałeś mi na smsy i jak do Ciebie dzwoniłem to cały czas zgłaszała się poczta głosowa!!!:-))) Złodziejowi, który ją ukradł obetniemy maczetą obie ręce o to nie jest żaden żart!!!Maria Konopnicka pisze:Noszę z dumą koszulkę Morbid Saint a nie miałem okazji być na ich koncercie.Death in another way pisze:AK KTOŚ MA ODPOWIEDNIEJ WIEDZY OD SERCA O DANYM ZESPOLE I DO TEGO POŻAL SIĘ... NIE BYŁ NIGDY NA ICH KONCERCIE/KONCERTACH TO MOIM ZDANIEM NIE MA PRAWA MIEĆ ICH KOSZULEK,
I bdb-nikt z Polski Ich na żywo nie widział, bo grali kiedyś koncerty pewnie tylko w USA i może jeszcze w Kanadzie i Meksyku, ale mogliby u Nas zagrać razem z Whiplash oraz Infernal Majesty czy też Sacrifice i to niedługo!!!:-)))
No właśnie jeszcze nie wiem, bo się trochę skomplikowało - miałem alternatywę jechać w czwartek, ale okazuje się ,że wolałbym być już w środę, więc próbuję kombinować jakiś wcześniejszy dojazd. Ale bez względu na to czy pojadę wcześniej czy później to i tak raczej nie będę jechał w Warszawy.Death in another way pisze:
Jak jedziesz/jedziecie i kiedy dokładnie!?
Ok-może będziemy mieli dla Ciebie m-ce w aucie-to się niedługo wyjaśni-my jedziemy dwoma brykami we wtorek wieczorem!!!:-))) Anaal Narkaath (specjalnie piszę z błędami tak dla jaj) trzeba koniecznie zobaczyć w środę
Straciłem swój telefon a z nim 98 proc. kontaktów do ludzi więc aktualnie też nie mam telefonu do Mańka. W przyszłym tygodniu wyrobię sobie duplikat karty sim więc powinna być już możliwość dodzwonienia się do mnie.Death in another way pisze: ps. wyślij mi smsem nr do Mańka-sprawa niewzykle pilna-po CC już będąc w W-wie w koncu Jego nr nie zapisałem
-
Sporo osób!!!:-)))Maleficio pisze:A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
ps. to co napisałem wcześniej to było na serio, ale z humorem!!!:-)))
-
- rozkręca się
- Kontakt:
Poniekąd ja.Maleficio pisze:A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
Poniekąd dlatego, że obecnie mieszkam w Warszawie od jakiegoś czasu ale będę startował z Cieszyna/Czeskiego Cieszyna 8 sierpnia rano pociągiem.
"Tysiące lat temu zaczęło się oszustwo
Wielu uwierzyło i się zaprzedało"
Wielu uwierzyło i się zaprzedało"
Po co pierdolisz? Przecież się wcale na ten festiwal nie wybierasz :)))Maleficio pisze:A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
To kiedy alkoholizacja w Cieszynie?!chaostar pisze:Poniekąd ja.Maleficio pisze:A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
Poniekąd dlatego, że obecnie mieszkam w Warszawie od jakiegoś czasu ale będę startował z Cieszyna/Czeskiego Cieszyna 8 sierpnia rano pociągiem.
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Dosłownie parę kapel z chęcią bym zobaczył (z tym że większość widziałem) - też tak macie że większość tych ciekawych jest na literę "I" ? hehhe, parę przy okazji i całe mnóstwo takich, których zdecydowanie bym nie chciał. Do tego fatalny spęd brudasów... Kto by tam jechał...
- Nerwowy
Też już co najmniej raz widziałem I x3 podobnie jak Godflesh, Napalm Death, Anaal Nathrakh, Immortal, Converge, Sodom i generalnie większość rzeczy któe mnie interesują z tego składu, ale i tak się jaram. Każdy pretekst jest dobry żeby sobie odpuścić ;).Czesław pisze:Dosłownie parę kapel z chęcią bym zobaczył (z tym że większość widziałem) - też tak macie że większość tych ciekawych jest na literę "I" ? hehhe, parę przy okazji i całe mnóstwo takich, których zdecydowanie bym nie chciał. Do tego fatalny spęd brudasów... Kto by tam jechał...
Ostatnio zmieniony 28-07-2012, 22:36 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rozkręca się
Ja chce zobaczyć jakieś 40 kapel na tegorocznej edycji są to: Aborted, Agnostic Front, Amon Amarth, Krisiun, Incantation, Immolation, Hatebreed, Arcturus, Cattle Decapitation, Crowbar, Napalm Death, Dodheimsgard, General Surgery, Godflesh,
Gorguts, Immortal, Kampfar, Lock Up, Machine Head, Ministry, Morgoth, Moonspell, Nile, Municipal Waste, Pig Destroyer, Sodom, Toxic Holocaust, Virus, Warbringer, Vallenfyre, Sick Of It All, Kylesa, Inquisition, Dimmu Borgir, Corrosion Of Conformity, Converge, Anal Nathrakh, Brutally Deceased, Ahumado Granujo, Arkona
Gorguts, Immortal, Kampfar, Lock Up, Machine Head, Ministry, Morgoth, Moonspell, Nile, Municipal Waste, Pig Destroyer, Sodom, Toxic Holocaust, Virus, Warbringer, Vallenfyre, Sick Of It All, Kylesa, Inquisition, Dimmu Borgir, Corrosion Of Conformity, Converge, Anal Nathrakh, Brutally Deceased, Ahumado Granujo, Arkona
Cześku no i...? Przecież nie jesteś typowym trollem, więc w jakim celu to napisałeś?Czesław pisze:Dosłownie parę kapel z chęcią bym zobaczył (z tym że większość widziałem) - też tak macie że większość tych ciekawych jest na literę "I" ? hehhe, parę przy okazji i całe mnóstwo takich, których zdecydowanie bym nie chciał. Do tego fatalny spęd brudasów... Kto by tam jechał...
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Poważnie myślę tak. Nie widzę siebie na takich open-erach. Poza Slajerem w czerwcu, ostatnio byłem na takim spędzie w 2006, w Czechach zresztą i póki co starczy :)
Takie imprezy mają niestety powszechnie znane wady. Nic to. FotN odwołali, co wkurwiło mnie okrutnie, A nie dodali, to było do przewidzenia, nie mam biletów oraz kwatery. Organizacyjnie, z mojej strony, klapa i nie wiadomo czym się ta eskapada zakończy. Tak, czy siak jadę. Będę się "martwił" na miejscu.
- Kingu
Przyjedź na Party San, jest inaczej.Czesław pisze:Poważnie myślę tak. Nie widzę siebie na takich open-erach. Poza Slajerem w czerwcu, ostatnio byłem na takim spędzie w 2006, w Czechach zresztą i póki co starczy :)
- YNKE
- w mackach Zła
nic się nie martw i pamiętaj że na maruderów czekają cyganie i ich tanie kwatery w centrum miasta535 pisze:Takie imprezy mają niestety powszechnie znane wady. Nic to. FotN odwołali, co wkurwiło mnie okrutnie, A nie dodali, to było do przewidzenia, nie mam biletów oraz kwatery. Organizacyjnie, z mojej strony, klapa i nie wiadomo czym się ta eskapada zakończy. Tak, czy siak jadę. Będę się "martwił" na miejscu.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”