Brutal Assault Festival 2012

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

Re: Brutal Assault Festival 2012

27-07-2012, 14:41

Jak teraz bym kupił bilet przez stronę BA, to by zdążyli przesłać mi numer/kody/whatever czy raczej nie?
Death in another way
weteran forumowych bitew

Re: Odp: Brutal Assault Festival 2012

27-07-2012, 15:58

metalized pisze:
Maleficio pisze:Ja nie kupuje biletu, ale będę na bank. Najlatwiej jest dac komus z dyni przed wejsciem i bilet zainkasowac.
Gorzej jak dynia oslabiona wiekiem rozpęknie sie bidula i myślomasa wypadnie na światło dzienne powodując śmiech i zażenowanie wśród publiki hahaha
NAJLEPIEJ TO TAK PIORUNUJĄCO ZADZIAŁAĆ SWOIM WYGLĄDEM I KOSZULKĄ, ŻEBY DANY GOŚĆ SAM WYSKOCZYŁ
Z BILETU I NA KOLANACH BŁAGAŁ O LITOŚĆ!!!:-))) PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ W TYM MOMENCIE STARE BDB PRAWO SKŁADÓW I ZESPOŁÓW-TYLKO OBAWIAM SIĘ, ŻE PO JEGO ZASTOSOWANIU 90% PRZYBYŁYCH OAZAŁOBY SIĘ MAKSYMALNYMI POZERAMI I JAK NAJSZYBCIEJ UCIELKIBY Z PODKULONYMI OGONAMI, KTÓRYCH NIE MAJĄ DO SWOICH DOMÓW!!!:-))) JAK KTOŚ MA ODPOWIEDNIEJ WIEDZY OD SERCA O DANYM ZESPOLE I DO TEGO POŻAL SIĘ... NIE BYŁ NIGDY NA ICH KONCERCIE/KONCERTACH TO MOIM ZDANIEM NIE MA PRAWA MIEĆ ICH KOSZULEK, NASZYWEK
I MATERIAŁÓW NA RÓŻNYCH NOŚNIKACH, BO JEST ZWYCZAJNYM POZEREM I NIE JEST WART, ŻEBY GO NAWET
KOPNĄĆ W... I SPLUNĄĆ NA NIEGO!!!:-)))
Death in another way
weteran forumowych bitew

27-07-2012, 16:01

Maria Konopnicka pisze:Wszystko już załatwione - bilety, transport w obie strony, pole namiotowe. Teraz tylko modlić się o zdrowie i względną pogodę :)
Jak jedziesz/jedziecie i kiedy dokładnie!?

ps. wyślij mi smsem nr do Mańka-sprawa niewzykle pilna-po CC już będąc w W-wie w koncu Jego nr nie zapisałem
i mam niestety problem, żeby się do Ciebie dodzwonić
Awatar użytkownika
jaszyn
postuje jak opętany!

27-07-2012, 16:07

Self pisze:Jak teraz bym kupił bilet przez stronę BA, to by zdążyli przesłać mi numer/kody/whatever czy raczej nie?
powinni dać radę m.in. dlatego że sprzedaż online jest tylko do końca lipca

kurwa FOTN odpadł, jestem maksymalnie wkurwiony
Maria Konopnicka

27-07-2012, 18:22

Death in another way pisze:AK KTOŚ MA ODPOWIEDNIEJ WIEDZY OD SERCA O DANYM ZESPOLE I DO TEGO POŻAL SIĘ... NIE BYŁ NIGDY NA ICH KONCERCIE/KONCERTACH TO MOIM ZDANIEM NIE MA PRAWA MIEĆ ICH KOSZULEK,
Noszę z dumą koszulkę Morbid Saint a nie miałem okazji być na ich koncercie.

Death in another way pisze:
No właśnie jeszcze nie wiem, bo się trochę skomplikowało - miałem alternatywę jechać w czwartek, ale okazuje się ,że wolałbym być już w środę, więc próbuję kombinować jakiś wcześniejszy dojazd. Ale bez względu na to czy pojadę wcześniej czy później to i tak raczej nie będę jechał w Warszawy.

Death in another way pisze: ps. wyślij mi smsem nr do Mańka-sprawa niewzykle pilna-po CC już będąc w W-wie w koncu Jego nr nie zapisałem
Straciłem swój telefon a z nim 98 proc. kontaktów do ludzi więc aktualnie też nie mam telefonu do Mańka. W przyszłym tygodniu wyrobię sobie duplikat karty sim więc powinna być już możliwość dodzwonienia się do mnie.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

27-07-2012, 18:34

jaszyn pisze: kurwa FOTN odpadł, jestem maksymalnie wkurwiony
Chujowo, ale to było prawie pewnie już od dłuższego czasu.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

27-07-2012, 18:36

A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
Death in another way
weteran forumowych bitew

27-07-2012, 19:05

Maria Konopnicka pisze:
Death in another way pisze:AK KTOŚ MA ODPOWIEDNIEJ WIEDZY OD SERCA O DANYM ZESPOLE I DO TEGO POŻAL SIĘ... NIE BYŁ NIGDY NA ICH KONCERCIE/KONCERTACH TO MOIM ZDANIEM NIE MA PRAWA MIEĆ ICH KOSZULEK,
Noszę z dumą koszulkę Morbid Saint a nie miałem okazji być na ich koncercie.

I bdb-nikt z Polski Ich na żywo nie widział, bo grali kiedyś koncerty pewnie tylko w USA i może jeszcze w Kanadzie i Meksyku, ale mogliby u Nas zagrać razem z Whiplash oraz Infernal Majesty czy też Sacrifice i to niedługo!!!:-)))

Death in another way pisze:
No właśnie jeszcze nie wiem, bo się trochę skomplikowało - miałem alternatywę jechać w czwartek, ale okazuje się ,że wolałbym być już w środę, więc próbuję kombinować jakiś wcześniejszy dojazd. Ale bez względu na to czy pojadę wcześniej czy później to i tak raczej nie będę jechał w Warszawy.

Ok-może będziemy mieli dla Ciebie m-ce w aucie-to się niedługo wyjaśni-my jedziemy dwoma brykami we wtorek wieczorem!!!:-))) Anaal Narkaath (specjalnie piszę z błędami tak dla jaj) trzeba koniecznie zobaczyć w środę

Death in another way pisze: ps. wyślij mi smsem nr do Mańka-sprawa niewzykle pilna-po CC już będąc w W-wie w koncu Jego nr nie zapisałem
Straciłem swój telefon a z nim 98 proc. kontaktów do ludzi więc aktualnie też nie mam telefonu do Mańka. W przyszłym tygodniu wyrobię sobie duplikat karty sim więc powinna być już możliwość dodzwonienia się do mnie.
O cholender-to w-ko wyjaśnia, bo nie odpisywałeś mi na smsy i jak do Ciebie dzwoniłem to cały czas zgłaszała się poczta głosowa!!!:-))) Złodziejowi, który ją ukradł obetniemy maczetą obie ręce o to nie jest żaden żart!!!
Death in another way
weteran forumowych bitew

27-07-2012, 19:06

Maleficio pisze:A tak na serio Kto jedzie z wawy prócz mnie?
Sporo osób!!!:-)))

ps. to co napisałem wcześniej to było na serio, ale z humorem!!!:-)))
chaostar
rozkręca się
Kontakt:

27-07-2012, 21:29

Poniekąd ja.
Poniekąd dlatego, że obecnie mieszkam w Warszawie od jakiegoś czasu ale będę startował z Cieszyna/Czeskiego Cieszyna 8 sierpnia rano pociągiem.
"Tysiące lat temu zaczęło się oszustwo
Wielu uwierzyło i się zaprzedało"
Maria Konopnicka

27-07-2012, 23:45

Po co pierdolisz? Przecież się wcale na ten festiwal nie wybierasz :)))
Awatar użytkownika
Jaro 71
zaczyna szaleć

28-07-2012, 14:17

chaostar pisze:
Poniekąd ja.
Poniekąd dlatego, że obecnie mieszkam w Warszawie od jakiegoś czasu ale będę startował z Cieszyna/Czeskiego Cieszyna 8 sierpnia rano pociągiem.
To kiedy alkoholizacja w Cieszynie?!
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

28-07-2012, 18:07

Dosłownie parę kapel z chęcią bym zobaczył (z tym że większość widziałem) - też tak macie że większość tych ciekawych jest na literę "I" ? hehhe, parę przy okazji i całe mnóstwo takich, których zdecydowanie bym nie chciał. Do tego fatalny spęd brudasów... Kto by tam jechał...
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

28-07-2012, 18:53

Czesław pisze:Dosłownie parę kapel z chęcią bym zobaczył (z tym że większość widziałem) - też tak macie że większość tych ciekawych jest na literę "I" ? hehhe, parę przy okazji i całe mnóstwo takich, których zdecydowanie bym nie chciał. Do tego fatalny spęd brudasów... Kto by tam jechał...
Też już co najmniej raz widziałem I x3 podobnie jak Godflesh, Napalm Death, Anaal Nathrakh, Immortal, Converge, Sodom i generalnie większość rzeczy któe mnie interesują z tego składu, ale i tak się jaram. Każdy pretekst jest dobry żeby sobie odpuścić ;).
Ostatnio zmieniony 28-07-2012, 22:36 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Azrik
rozkręca się

28-07-2012, 20:19

Ja chce zobaczyć jakieś 40 kapel na tegorocznej edycji są to: Aborted, Agnostic Front, Amon Amarth, Krisiun, Incantation, Immolation, Hatebreed, Arcturus, Cattle Decapitation, Crowbar, Napalm Death, Dodheimsgard, General Surgery, Godflesh,
Gorguts, Immortal, Kampfar, Lock Up, Machine Head, Ministry, Morgoth, Moonspell, Nile, Municipal Waste, Pig Destroyer, Sodom, Toxic Holocaust, Virus, Warbringer, Vallenfyre, Sick Of It All, Kylesa, Inquisition, Dimmu Borgir, Corrosion Of Conformity, Converge, Anal Nathrakh, Brutally Deceased, Ahumado Granujo, Arkona
535

28-07-2012, 22:35

Czesław pisze:Dosłownie parę kapel z chęcią bym zobaczył (z tym że większość widziałem) - też tak macie że większość tych ciekawych jest na literę "I" ? hehhe, parę przy okazji i całe mnóstwo takich, których zdecydowanie bym nie chciał. Do tego fatalny spęd brudasów... Kto by tam jechał...
Cześku no i...? Przecież nie jesteś typowym trollem, więc w jakim celu to napisałeś?
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

29-07-2012, 12:13

Poważnie myślę tak. Nie widzę siebie na takich open-erach. Poza Slajerem w czerwcu, ostatnio byłem na takim spędzie w 2006, w Czechach zresztą i póki co starczy :)
535

29-07-2012, 12:45

Takie imprezy mają niestety powszechnie znane wady. Nic to. FotN odwołali, co wkurwiło mnie okrutnie, A nie dodali, to było do przewidzenia, nie mam biletów oraz kwatery. Organizacyjnie, z mojej strony, klapa i nie wiadomo czym się ta eskapada zakończy. Tak, czy siak jadę. Będę się "martwił" na miejscu.
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

29-07-2012, 14:11

Czesław pisze:Poważnie myślę tak. Nie widzę siebie na takich open-erach. Poza Slajerem w czerwcu, ostatnio byłem na takim spędzie w 2006, w Czechach zresztą i póki co starczy :)
Przyjedź na Party San, jest inaczej.
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

29-07-2012, 22:33

535 pisze:Takie imprezy mają niestety powszechnie znane wady. Nic to. FotN odwołali, co wkurwiło mnie okrutnie, A nie dodali, to było do przewidzenia, nie mam biletów oraz kwatery. Organizacyjnie, z mojej strony, klapa i nie wiadomo czym się ta eskapada zakończy. Tak, czy siak jadę. Będę się "martwił" na miejscu.
nic się nie martw i pamiętaj że na maruderów czekają cyganie i ich tanie kwatery w centrum miasta
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
ODPOWIEDZ