Najgorszy film mojego życia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Najgorszy film mojego życia!
Do ulubionego bym się nie przyczepił, bo to indywidualna kwestia. Ale jak ktoś pisze o dniu świra jako o najlepszym filmie polskim, muszę interweniować. :D
HAILSA!!!!!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Eee, przesada. Fajne baje.vicek pisze:wszystkie harry pottery
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Do tego jeszcze lepsze jak Hermiona i Ruda kończyły fazę dojrzewania :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Przecież to film o facecie, który sobie kompletnie nie radzi z rzeczywistością, do tego pełny homoseksualnej propagandy :)Scaarph pisze:nie wiem, pierwszy raz go widziałem jak miałem ze 22 lata i wciąż mnie bawi/smuci tak samo jak i za pierwszym razem. każda scena to tak doskonałe studium wkurwu, beznadziei i niemocy, że nie mam pytań. no ale o tym trąbiłem już tu z kilka razy.Czesław pisze: Fajny jak się miało 15 lat, potem jednak dość męczący :)
zjawiskowy film, z nieco tylko rozdętą końcówką.
Bambi, gdybyś do tej listy wrzucił jakikolwiek film Piwowskiego, to poważnie bym pomyślał że znasz się na filmach :) Swoją drogą ostatnio oglądałem właśnie Salto - genialne!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jest dokładnie odwrotnie i w tym tkwi piękno i dramat zarazem.Czesław pisze: Przecież to film o facecie, który sobie kompletnie nie radzi z rzeczywistością
o, a konkretniej możesz? bo tak się składa, że prawie każdy (jak nie każdy) film koterskiego pełny jest pochwały kobiet, wręcz ślepego uwielbienia.Czesław pisze: do tego pełny homoseksualnej propagandy :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nietrafnego określenia użyłem. Pewnie są lepsze i ważniejsze polskie filmy, ale ten jest moim jednym z trzech ulubionych :)Bambi pisze:Do ulubionego bym się nie przyczepił, bo to indywidualna kwestia. Ale jak ktoś pisze o dniu świra jako o najlepszym filmie polskim, muszę interweniować. :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
O tej propagandzie to nie wiem co majaczysz, no ale są ludzie którzy wszędzie widzą lewacko-pedalską propagandę i żydowskie spiski, więc nie wnikam w ich umysły, bo wsiąknę. Natomiast co do pierwszego argumentu to owszem, ale co z tego? Bohaterowie filmowi muszą być piękni, mądrzy i radzący sobie w życiu, żeby ich polubić?Czesław pisze: Przecież to film o facecie, który sobie kompletnie nie radzi z rzeczywistością, do tego pełny homoseksualnej propagandy :)
!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nie przypominam sobie innego filmu którego bohaterem byłby równy nieudacznik. Ktokolwiek patrzy na świat jak bohater "Dnia Świra" jest zwykłą ciotą, która pewnie ma problem iść do sklepu i kupić gazetę. Jak już dorosłeś, to obejrzyj jeszcze raz, a nie bazujesz na tym co widziałeś 10 lat temu :)Scaarph pisze:jest dokładnie odwrotnie i w tym tkwi piękno i dramat zarazem.Czesław pisze: Przecież to film o facecie, który sobie kompletnie nie radzi z rzeczywistościąo, a konkretniej możesz? bo tak się składa, że prawie każdy (jak nie każdy) film koterskiego pełny jest pochwały kobiet, wręcz ślepego uwielbienia.Czesław pisze: do tego pełny homoseksualnej propagandy :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A mnie rozśmieszyła scena w której główny bohater kupuje gazetę która jest mu kompletnie do niczego nie potrzebna, ale tylko po to, by zrobić na złość babie która stoi za nim.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Kompletnie nie zrozumiałes tego filmu.Czesław pisze: Nie przypominam sobie innego filmu którego bohaterem byłby równy nieudacznik. Ktokolwiek patrzy na świat jak bohater "Dnia Świra" jest zwykłą ciotą, która pewnie ma problem iść do sklepu i kupić gazetę.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Scaarph
ale ja oglądam ten film pewnie z raz na miesiąc-dwa :) no i asfalt ma rację, jakoś dziwnie patrzysz na ten film, w sumie nie spotkałem jeszcze nikogo kto tak by to odebrał, bo na dobrą sprawę tam wszystko jest całkiem oczywiste przecież. no i wciąz nie wiem co z tą homoseksualnością :)Czesław pisze:Jak już dorosłeś, to obejrzyj jeszcze raz, a nie bazujesz na tym co widziałeś 10 lat temu :)
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Kto był gejem w Dniu Świra? Gdzie tam propagowanie takiej choroby? Nie zauważyłam tego przy żadnym seansie.
You've got nothing to lose but your lives.
- Scaarph
no zaryzykuję twierdzenie, że niczego takiego tam nie ma.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Czesław napisał, że główny bohater to ciota, dlatego robienie filmu o nim to propagowanie pedalstwa :) Proste :)
-
Choroby?Random Apex pisze:Kto był gejem w Dniu Świra? Gdzie tam propagowanie takiej choroby? Nie zauważyłam tego przy żadnym seansie.
- Scaarph
racha, choroba brzmi jak usprawiedliwienie. dewiacji.
-
Dziwi mnie to szczególnie z "ust" kobiety, ale nie będę się dopierdalał. To tak samo jak z wypalaniem traw.
-
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Widać jak miałem 15 lat byłem mądrzejszy, bo mi sie film podobał, teraz mnie męczy. A propaganda? Wszystko co robią kobiety jest be - to jak gadają, się zachowują....to propaganda nie zachowań a mentalności, tym bardziej niebezpieczna.