GOSPEL OF THE HORNS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: GOSPEL OF THE HORNS
Chętnie wypiję zieloną herbatkę słuchając ich łupania, chociaż dotychczasowe materiały nie zrobiły na mnie dużego wrażenia. W sumie z Australii zasłuchiwałem się tylko w jednym Destroyer 666 i Hobbs Angel of Death.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Jak dla mnie Destroyer 666 to mocno inne granie od GOTH, o wiele bardziej epickie, z wiekszym rozmachem i inna skala zniszczen. A HAoD to bym sobie posluchal, bo dawno z nimi stycznosci nie mialem.
Cholernie celna uwaga, wiele "mojej" muzyki łączy właśnie ta pompa.Glene pisze:Jak dla mnie Destroyer 666 to mocno inne granie od GOTH, o wiele bardziej epickie, z wiekszym rozmachem i inna skala zniszczen.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Dokladnie tak.Glene pisze:Jak dla mnie Destroyer 666 to mocno inne granie od GOTH, o wiele bardziej epickie, z wiekszym rozmachem i inna skala zniszczen.
- Glene
Sie tak nie obruszaj. Ja bardzo lubie Destroyer666, spokojnie stawiam ich wyzej od GOTH, zaznaczylem tylko, ze to granie z innym zacieciem, ale nie mowilem to dlatego, ze uwazam, ze pompa jest wyznacznikiem twojego gustu. Wszystkich epitetow uzylem w pozytywnym kontekscie.Karkasonne pisze:Cholernie celna uwaga, wiele "mojej" muzyki łączy właśnie ta pompa.Glene pisze:Jak dla mnie Destroyer 666 to mocno inne granie od GOTH, o wiele bardziej epickie, z wiekszym rozmachem i inna skala zniszczen.
- BadBlood
btw, będzie o GOTH materiał w następnym Musicku
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Glene
Ktos podejmie sie zaprezentowania ich historii? Fajnie!
- BadBlood
Głównie współczesności jednak ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Glene
Tez fajnie, ale ja bym cos o ich prahistorii z wieksza ochota pocyztal. Ciekawe, ktory madry w koncu wpadnie na pomysl napisania ksiazki o australijskiej scenie punkowo - metalowej.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
To by mialo sens ;)
Tym bardziej ze to jeden z moich ulubionych regionow, jesli chodzi o napierdol.
Ale ja serio mówiłem. :DGlene pisze:Sie tak nie obruszaj. Ja bardzo lubie Destroyer666, spokojnie stawiam ich wyzej od GOTH, zaznaczylem tylko, ze to granie z innym zacieciem, ale nie mowilem to dlatego, ze uwazam, ze pompa jest wyznacznikiem twojego gustu. Wszystkich epitetow uzylem w pozytywnym kontekscie.Karkasonne pisze:Cholernie celna uwaga, wiele "mojej" muzyki łączy właśnie ta pompa.Glene pisze:Jak dla mnie Destroyer 666 to mocno inne granie od GOTH, o wiele bardziej epickie, z wiekszym rozmachem i inna skala zniszczen.
- Glene
A to przepraszam, myslalem, po jednym z topicow co zakladales, ze preferujesz bardziej minimalistyczne podjescie w muzyce.Karkasonne pisze: Ale ja serio mówiłem :D
Ja tez co raz bardziej lubie ten region, chociaz tak naprawde jeszcze go malo znam.Nekromantheon pisze:To by mialo sens ;)Glene pisze:Tez fajnie, ale ja bym cos o ich prahistorii z wieksza ochota pocyztal. Ciekawe, ktory madry w koncu wpadnie na pomysl napisania ksiazki o australijskiej scenie punkowo - metalowej.
Preferuję minimalizm w prawdziwym życiu, posiadanych przedmiotach. A w muzyce bardzo często lubię epickość, większość moich ulubionych zespołów jak Ancient Rites, Primordial, Candlemass czy nawet Forefather łączy ten właśnie element. :)Glene pisze:A to przepraszam, myslalem, po jednym z topicow co zakladales, ze preferujesz bardziej minimalistyczne podjescie w muzyce.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Z każdym przesłuchaniem jest coraz lepiej i, na tę chwilę, śmiało mogę powiedzieć, że obok Master's Hammer i Revenge, nic w tym roku lepszego nie wyszło.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Koncert do posłuchania i obejrzenia jak się komuś chce:
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
winyl już mam u siebie:

malignantvoices@gmail.com
doszło też kilka innych winyli z Iron Bonehead : Diocletian - Doom Cult, Antediluvian - Through the cervix of Hawaah DLP, Genicode Shrines - Devanation Monumentemples MLP
płyty również wystawiłem na allegro:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19960928

malignantvoices@gmail.com
doszło też kilka innych winyli z Iron Bonehead : Diocletian - Doom Cult, Antediluvian - Through the cervix of Hawaah DLP, Genicode Shrines - Devanation Monumentemples MLP
płyty również wystawiłem na allegro:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19960928
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
a mongrel's cross słyszeliwy?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- w mackach Zła
Bede mial kilka sztuk nowego GOTH na dniach, razem z innym stuffen od Patricka. Jak cos pisac na PM lub mail,
Kruszące to nowe EP, no i ten prawie cover Motorhead "Conquering Self" :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Leniwce z Gospel, na tę chwilę, nagrali w kategorii EPa 2012 najlepszy materiał. Teraz tylko, żeby znowu nie spoczęli na manowcach i uraczyli nas pełną płytą. Jeeezu, jakiż rozkurw ze wszystek wyziera ilekroć ląduje ten cedek w odtwarzaczu. Przepiękna sprawa, właśnie TAKICH wibracji głównie w metalu pożądam.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95