BONDED BY BLOOD

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: BONDED BY BLOOD

04-08-2012, 18:58

Triceratops pisze:adrian kojarzysz w ogole te kapelke? koles prawie klon arayi :D ale sie slucha zajebiscie :D http://www.myspace.com/murderworld
własnie sprawdzam - w zyciu nie słyszałem i chyba nikt tutaj jej nie poelcał bo z Australii to sprawdzam wszytsko
zaraz poszukam w nocy obadam

google pokazuje ze na Gondolinie był temat - nigdy tam nie pisałem ani nie przebywałem, ale wchodze i widze ze zjebali strasznie,a obiegowa opinia mowi ze tam banda knypow wiec moze mi przypasowac ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
est
mistrz forumowej ceremonii

04-08-2012, 19:24

Adrian, a to nie ty czasem polecałeś tu ten Angelus Apatrida? Kompletnie nic nie znam z tych nowych kapel. Może jedynie Municipal Waste, ale to bardziej crossover. Muszę jednak przyznać, że niezłe żniwo zebrał ten "powrót", nawet tam gdzie mieszkam często na ulicy mijam dwóch małolatów w koszulkach Megadeth, którzy zapierdzielają gdzieś z gitarami:D
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-08-2012, 19:35

chyba nie ja - bo srednio ich kojarze

od biedy to mzona słuchac kapel z Ameryki Płd - tam przynajmniej jest tez pazur w muzyce, bo Europa i USA to kastraci
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-08-2012, 20:47

Adrian696 pisze:google pokazuje ze na Gondolinie był temat - nigdy tam nie pisałem ani nie przebywałem, ale wchodze i widze ze zjebali strasznie,a obiegowa opinia mowi ze tam banda knypow wiec moze mi przypasowac ;)
to nawet chyba moj temat byl :D kapelka taka sobie, nie ma jakiejs rewelacji ale imho fajnie rzna ze slayera okresu riegn in blood-south of heaven, australiancy zawsze maja jakis taki swoj pierwiastek antypodycznej meandrycznosci :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

04-08-2012, 20:55

Przesłuchałem właśnie 4 kawałki - ale to średnie jest, a perkusja tak wkurwia, że niszczy cały efekt.
Wokale oki, gitarki momentami nawet ciekawe.
ODPOWIEDZ