FAUSTCOVEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FAUSTCOVEN
Sami widzicie, Trocakowi się nie podoba, więc teraz już nie musicie się niczego bać i możecie wyjść z chaszcz i nor, by posłuchać sobie Faustcoven :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Trzeba przyjrzeć się jej dokładniej by docenić pewne detale. Jak na okładkę tego typu bardzo ok.Ihasan pisze:wchuj uboga i prostacka ... umówmy się;
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- zaczyna szaleć
W NWN jeszcze cd leży.Lykantrop pisze:Bądź tu teraz mądry, jak Barbarian Wrath się zawinął i jedynie na discogs wiszą poprzednie płyty za jakieś z dupy wzięte sumy. Gdyby ktoś wiedział gdzie to jeszcze leży w ludzkich cenach to byłbym wdzięczny za informację.
- Lykantrop
Dzięki. Co prawda po tym jak mnie Yosuke ojebał 2 razy na kosztach wysyłki stwierdziłem, że nigdy więcej, ale w takim wypadku chyba będę musiał zrobić wyjątek od reguły.
EDIT: No tak słuchałem tego i brakowało mi jakiegoś dobrego porównania, nazwy - klucza. Ten album wręcz idealnie uzupełnia próżnię, którą po sobie zostawił COUNTESS z "Holocaust of the God Believers". Kto nie kuma bazy Holendra temu FAUSTCOVEN, choćby skały srały, nie podejdzie.
EDIT: No tak słuchałem tego i brakowało mi jakiegoś dobrego porównania, nazwy - klucza. Ten album wręcz idealnie uzupełnia próżnię, którą po sobie zostawił COUNTESS z "Holocaust of the God Believers". Kto nie kuma bazy Holendra temu FAUSTCOVEN, choćby skały srały, nie podejdzie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Behemoth na "Evangelion" jest oryginalny i przełomowy. :DDDDtwoja_stara_trotzky pisze:oryginalne intro z dzwonem... no no...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- twoja_stara_trotzky
porównujesz tirówkę z luksusową dziwką, żadna to materiał na żonę, ale jednak różnica znaczna :D
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
No, no...twoja_stara_trotzky pisze:(...) luksusową dziwką (...)
Kerosene keeps me warm.
- maciek z klanu
W przeciwienstwie do Behemoth, Faustcoven nie sprzedal sie. :)twoja_stara_trotzky pisze:porównujesz tirówkę z luksusową dziwką, żadna to materiał na żonę, ale jednak różnica znaczna :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ja tam np. uważam, że jak ktoś ocenia "Evangelion" niżej niż 7/10, to przemawia przez niego niechęć do medialnych działań
p. Nergala vel Hamburgero. "Ov Fire and the Void" do wyjebania, teledyski idź pan w chuj, ale muzyka to solidny mainstream ekstremy.
p. Nergala vel Hamburgero. "Ov Fire and the Void" do wyjebania, teledyski idź pan w chuj, ale muzyka to solidny mainstream ekstremy.
Kerosene keeps me warm.
- twoja_stara_trotzky
o to to
-
Kiedy i komu sprzedał się Behemoth? I kto chciałby kupić Faustcoven?maciek z klanu pisze:W przeciwienstwie do Behemoth, Faustcoven nie sprzedal sie. :)twoja_stara_trotzky pisze:porównujesz tirówkę z luksusową dziwką, żadna to materiał na żonę, ale jednak różnica znaczna :D
- twoja_stara_trotzky
Słyszałem, że Nuclear Blast dawało im 200 koła zielonych, ale odmówili. kazali spierdalać Niemiaszkom.
-
Kto? Behemoth?:D
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nabieram szacunku dla Behemoth.twoja_stara_trotzky pisze:Słyszałem, że Nuclear Blast dawało im 200 koła zielonych, ale odmówili. kazali spierdalać Niemiaszkom.
Kerosene keeps me warm.
- twoja_stara_trotzky
mówię o Faustcoven.
kurwa, nawet SZYMPANS wyłapałby z kontekstu... no...
kurwa, nawet SZYMPANS wyłapałby z kontekstu... no...
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Znowu się gubię w tej piętrowej ironii. wiesz pan, że my wiemy, czy nie wiesz pan?
Kerosene keeps me warm.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Szympans niech pozostanie nieskażony kontekstem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
Szympans nie może wyłapać bo ma pędzel w ręce...
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Wszystko pieknie się zazębia. Ten jebany szympans namalował okładkę Faustcoven! Chuja zrozumiał z Coltrane'a za miesiąc!
Kerosene keeps me warm.
Przechuj, myślę, że miał słabszy dzień, a w ten lepszy pierdolnął cover do Gromu. Może to kwestia harmonii, nie wiem, ale pistacje mi się powoli kończą. Może powinien ograniczyć się do grania w Blasphemy czy coś.83koper83 pisze:Wszystko pieknie się zazębia. Ten jebany szympans namalował okładkę Faustcoven!