Brutal Assault Festival 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: Brutal Assault Festival 2012
Generalnie jak pierwszy raz jechałem na Brutala to schodzenie na bani w nocy samemu i bez latarki z tej górki było dość mocnym przeżyciem, heh. DObrze że choć z jednej strony zrobili jakieś tam "schodki", szkoda że nie z tej gorszej.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Scaarph pisze:kurwa, macie wy jakieś foto tej jebanej góry? :) bo sam już nie wiem czego się spodziewać po tych waszych postach hehe
to nie gora tylko taki pagórek ale trzeba lazic dosc stromo jak chcesz isc na skróty.. w ogole w Svojsicach mi sie bardziej podobalo. jakos tak zajebiscie klimaciarsko bylo. fakt ze jedna scena i ta niby muszla koncertowa, ale mialo to swoj klimat, mozna bylo usiasc z piwem i sie patrzec....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- shagwest
- zaczyna szaleć
http://www.panoramio.com/photo_explorer ... =date_desc
Trochę wspinania jest. Na początku nie przeszkadza, ale jak zrobi się trochę kursów koncert - namiot, choćby po to, by napić się taniego piwa ze sklepu, to nogi zaczynają wołać o litość. Za pierwszym razem z zazdrością patrzyłem na tych, którzy rozbili się praktycznie pod samą bramą.
Trochę wspinania jest. Na początku nie przeszkadza, ale jak zrobi się trochę kursów koncert - namiot, choćby po to, by napić się taniego piwa ze sklepu, to nogi zaczynają wołać o litość. Za pierwszym razem z zazdrością patrzyłem na tych, którzy rozbili się praktycznie pod samą bramą.
So say we all.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Tam pierdolicie. Górka jak górka. Najebany to i na płaskim się wypierdoli i utytła błockiem.
Ja tam nie wiem gdzie się rozbiję. Byłem bywalcem lasku, jak również dzikiego pola przed rzeką (obok tego klubu gdzie jest warm-up). Pewnie w czwartek rano nie będzie zbyt dużo miejsca do wyboru, ale jeśli komuś nie przeszkadzają spacery, to rozbicie się bliżej miasta jest spoko.
Można trafić tam jakiś kibel czy prysznic u mieszkańców.
Poza tym, spacer na pływalnię to jest dopiero wyzwanie!!
Ja tam nie wiem gdzie się rozbiję. Byłem bywalcem lasku, jak również dzikiego pola przed rzeką (obok tego klubu gdzie jest warm-up). Pewnie w czwartek rano nie będzie zbyt dużo miejsca do wyboru, ale jeśli komuś nie przeszkadzają spacery, to rozbicie się bliżej miasta jest spoko.
Można trafić tam jakiś kibel czy prysznic u mieszkańców.
Poza tym, spacer na pływalnię to jest dopiero wyzwanie!!
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Morph
- Kontakt:
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Mol
- zahartowany metalizator
-
Melduję się ok. 14-tej w środę obok namiotu piwnego na dole lub w nim i zaczynamy MEGA IMPREZĘ!!!:-)))
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Życzę wytrzymałej wątroby;-) i udanych koncertów przy okazji;-)
- Raagoon
Koleżka mi zawiódł i jako że z Wrocławia wystartować mogę dopiero po 14ej, to zostaje pociąg (dojadę o 21 i stracę AN) albo skombinowanie auta (koszty). Bo autobusu skołować się najprawdopodobniej już nie da o tej porze. Nie żebym się żalił ;)
-
Od miesiąca nie piję alkoholu wogóle, świetnie i racjonalnie się odżywiam całe życie, jestem zawsze w bdb humorzeNasum pisze:Życzę wytrzymałej wątroby;-) i udanych koncertów przy okazji;-)
i nastroju, jak zwykle jestem wypoczęty, a wątrobę mam w bdb stanie, więc...!!!:-)))
- Lykantrop
Uspokoisz się?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Scaarph
ja to samo lub 2h później jakoś, poprałem wszystkie nazistowskie koszulki żeby mol nie miał problemów z rozpoznaniem mnie i się przywitaniem :)Death in another way pisze:Melduję się ok. 14-tej w środę obok namiotu piwnego na dole lub w nim i zaczynamy MEGA IMPREZĘ!!!:-)))
- Góral
- w mackach Zła
To chlejemy, ja też powinienem być o podobnej porze.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ale dla nas też coś zostaw na wieczór, bo będzie nbdb. :(
- Mol
prawdopodobnie jednak nie bedzie okazji :/Scaarph pisze:ja to samo lub 2h później jakoś, poprałem wszystkie nazistowskie koszulki żeby mol nie miał problemów z rozpoznaniem mnie i się przywitaniem :)Death in another way pisze:Melduję się ok. 14-tej w środę obok namiotu piwnego na dole lub w nim i zaczynamy MEGA IMPREZĘ!!!:-)))
- metalized
Eeeee to ja będe musiał karniaki ostro walić , bo o 15 wyjazd z wrocka w środe jest planiony :D ( autem )Scaarph pisze:ja to samo lub 2h później jakoś, poprałem wszystkie nazistowskie koszulki żeby mol nie miał problemów z rozpoznaniem mnie i się przywitaniem :)Death in another way pisze:Melduję się ok. 14-tej w środę obok namiotu piwnego na dole lub w nim i zaczynamy MEGA IMPREZĘ!!!:-)))
P.J.E.C.
- Góral
- w mackach Zła
Coś zostawię. AA warto by zobaczyć.Self pisze:Ale dla nas też coś zostaw na wieczór, bo będzie nbdb. :(
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Raagoon
O żesz ty... to by mi pasowało heh ale nic to, jest szansa załatwić Pandę. Pal licho koszty. Będzie kvlt!metalized pisze: Eeeee to ja będe musiał karniaki ostro walić , bo o 15 wyjazd z wrocka w środe jest planiony :D ( autem )
- metalized
Może i by pasowało ale raz że nie ja powożę - ja tylko desant pomorski tam haha a dwa juz lista zamknięta pasażerów, chyba, że przyczepke skołujesz haha
P.J.E.C.
- Raagoon
Tego się spodziewałem :) Poza tym czas będzie gonił a przed AN, chciałem dotrzeć jeszcze choć na chwilę do Hradec Kralove.
Jeśli ktoś coś jednak, to zdarzyła się rzadko spotykana okazja, żeby na chwilę przed fetiwalem, zarezerwować hotel:
This is the last chance to book a hotel type of acommodation for this year's Brutal Assault Festival! Hotel Alessandria in Hradec Kralove offers last free double/twin rooms so do not miss such a great opportunity! Visit the "Accommodation" section for more information and book your room online right now. Shuttle bus service and other benefits are included.
Jeśli ktoś coś jednak, to zdarzyła się rzadko spotykana okazja, żeby na chwilę przed fetiwalem, zarezerwować hotel:
This is the last chance to book a hotel type of acommodation for this year's Brutal Assault Festival! Hotel Alessandria in Hradec Kralove offers last free double/twin rooms so do not miss such a great opportunity! Visit the "Accommodation" section for more information and book your room online right now. Shuttle bus service and other benefits are included.