Brutal Assault Festival 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Brutal Assault Festival 2012
Mam wolne miejsca w aucie do Jaromera. W czwartek rano jadę. Na miejscu koło południa myślę.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Raagoon
Bilety da się jeszcze kupić we Wrocławiu? Ktoś się orientuje? Może Empiki? Na ich stronie nic nie znalazłem.
- Self
- rasowy masterfulowicz
W Empikach można kupić bilety Eventimu na Bhutala, ja kupowałem pare dni temu.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ehh, te czarnuchy to zawsze coś spierdolą :/Mol pisze:prawdopodobnie jednak nie bedzie okazji :/Scaarph pisze:ja to samo lub 2h później jakoś, poprałem wszystkie nazistowskie koszulki żeby mol nie miał problemów z rozpoznaniem mnie i się przywitaniem :)Death in another way pisze:Melduję się ok. 14-tej w środę obok namiotu piwnego na dole lub w nim i zaczynamy MEGA IMPREZĘ!!!:-)))
- Mol
mam do pchniecia bilet, 200 zl i wysylam od reki e-ticket do wydrukowania, dawajcie na maila fod [at] interia pl
edyta: nieaktualne, Ragoon chapnal.
edyta: nieaktualne, Ragoon chapnal.
Ostatnio zmieniony 07-08-2012, 17:14 przez Mol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerwowy
Kuzwa i jestem chory akurat pierwszy raz w ciągu roku, to se pojechałem na Brutala ;/
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie-wyjazd dziś z Warszawy o 22:00, koszt w obie strony: 100 zł,możemy wstąpić
po szczęśliwca pod wskazany adres, kontakt tylko przez telefon: 668041638; kto pierwszy ten lepszy-do biegu gotowi START!!!:-)))
ps. Maria Konopnicka-Kamil jeśli nie załatwił sobie transportu i może już dziś wyjechać ma pierwszeństwo, aczkolwiek
patrz wyżej!!!:-)))
po szczęśliwca pod wskazany adres, kontakt tylko przez telefon: 668041638; kto pierwszy ten lepszy-do biegu gotowi START!!!:-)))
ps. Maria Konopnicka-Kamil jeśli nie załatwił sobie transportu i może już dziś wyjechać ma pierwszeństwo, aczkolwiek
- metalized
Choroby sa dla slabych :D Trzeba byc twardym chujem nie mnientkim penisem- tylko sepsa, trąd albo połamane kończyny tłumaczą absencje hahaNerwowy pisze:Kuzwa i jestem chory akurat pierwszy raz w ciągu roku, to se pojechałem na Brutala ;/
P.J.E.C.
Death in another way pisze:Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie-wyjazd dziś z Warszawy o 22:00, koszt w obie strony: 100 zł,możemy wstąpić
Cholera, dopiero teraz przeczytałem :( Trudno - dołączę do Was dopiero w czwartek. Szkoda bo Analny Wiatrak, Alcest i Root chętnie bym sobie zobaczył.
Jak nie leżysz w szpitalu to jedź - na Slayer/Megadeth pojechałem z gorączką ponad 39 stopni - pociłem się i trząsłem z zimna na zmianę, kląłem jak szewc stojąc po drodze w korkach, ale jak tylko usłyszałem muzykę to podziałało na mnie jak ręce cudownego uzdrowiciela. Wróciłem z koncertu i następnego dnia do roboty poszedłem, a jakbym został w domu to pewnie skończyło by się tygodniowym chorowaniem :)Nerwowy pisze:Kuzwa i jestem chory akurat pierwszy raz w ciągu roku, to se pojechałem na Brutala ;/
- Raagoon
Mamy wolne dwa miejsca na jutro z Wrocławia. Wyjazd ok 15ej. Maria wal śmiało. Jakby co pisać do Mola, on ma mój numer ;)
Już opłaciłem wesoły autobus z Krakowa, zostanę więc przy zaplanowanej wersji. Jutro po południu jadę do Krakowa, a pojutrze skoro świt jedziemy na Brutala. W sumie szkoda, że się wcześniej nie zgadaliśmy bo rzeczywiście szkoda mi tej straconej środy. Zwykle te środy się odpuszczało bo nic specjalnego pierwszego dnia nie grało - tym razem zrobili kubański dowcip i wpierdolili trzy interesujące zespoły :( Eh! Obyśmy tylko względną pogodę mieli :) Do zobaczenia pod sceną, albo w kolejce po browar :))
- KreatoR
Maryś, żebyś tylko nie skończył jak Litza.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Dobra, start 19 z Lublina. Mam nadzieję, ze na 5-6 uda się dowlec :-)
To prawda, że z dziewczyną jedziesz i w tym roku nie będziesz pił, kupował płyt i koszulek, szalał pod sceną i słuchał muzyki ? :D
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To jakies pomówienia ;-) Jadę sam, ale będę robił te wszystkie czynności z pdwóją mocą !
- MinT
- Kontakt:
Ja w tym roku zamierzam opalać się, korzystać z pływalni, zdrowo się odżywiać i delektować się dźwiękami z miejsca siedzącego.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
To zajebiście ! :) Będę Cię tylko pilnował, żebyś dziewczyn nie podrywał :)))gelO pisze:To jakies pomówienia ;-) Jadę sam, ale będę robił te wszystkie czynności z pdwóją mocą !
Każdy ma jakieś postanowienia - ja chciałbym wysiąść z autokaru i być na tyle trzeźwy by namiotu nie rozkładać przez trzy godziny, jak w biegłym roku :))MinT pisze:Ja w tym roku zamierzam opalać się, korzystać z pływalni, zdrowo się odżywiać i delektować się dźwiękami z miejsca siedzącego.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Idealnie :-) Na, którą planujesz być? Trzeba rumu będzie się napić :-)Maria Konopnicka pisze:To zajebiście ! :) Będę Cię tylko pilnował, żebyś dziewczyn nie podrywał :)))gelO pisze:To jakies pomówienia ;-) Jadę sam, ale będę robił te wszystkie czynności z pdwóją mocą !