DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
a Ty jesteś z Łodzi, kto by Cie traktował powaznie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
hahahahahha :))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Chociażby dlatego, że teksty DsO to koncept, od SMRC do ostatniej epki, czytając tylko Fas i CTK masz tylko wycinek, jest to wyrwane z całości, to raz. Dwa, przykro mi z powodu, że tak odbierasz teksty owych dwóch płyt. :( Znajdę teraz tylko jakąś suchą bułkę i się nią potnę. Goodbye cruel world!Alsvartr pisze:Stwierdziłem fakt, że teksty z dwóch płyt są wystarczająca podstawą do tego żeby interpretować ich formę jako kompletnie przesadzoną, a Ty mi mówisz że Ci przykro. :D Z jakiego powodu?Parasite pisze:Przykro mi z tego powodu... Jednak pamiętaj, jeszcze nie jest za późno. ;)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ty - mONdrala - ale skoro wszytskie teksty DSO to koncept, a nie znasz tych tektów które dopiero nadejda z kolejnymi płytami DSO, to w sumie tez chuja mozesz powiedziec na ten temat, bo tez znasz tylko wycinek - chyba ze poznałes juz teksty z nadchodzacej duzej płyty i splitu :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Po pierwsze primo, nie wiadomo czy kolejne nadejdą, póki co można powiedzieć, że koncept składa się z 7 części (SMRC, K, MGA+DA, Fas, CTK, P, D- tak przynajmniej wydają to w vinyl boxie ;) ), polecam poczytać o symbolice liczb. ;) Drugie primo, mówiłem, że mam połączenie ze Źródłem. ;p Trzecie primo ultimo, i tak to wszystko pierdolnie 21.12.2012. ;) Raczej nie wywiną się w tym tempie z czymś nowym do tej daty.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
mówisz ze koncept składa sie z 7 czesci, ale jakos wymieniłes 8 wydawnictw :)
mówisz, ze tak wydaja to w vinyl-boxie, ale moze nie wiesz, ale to nie jest ich pierwszy box - poprzedni nie był konceptem? czy moze teraz koncept rozszerzyli :)
mówisz, ze warto poczytac o symbolice liczb, ale z symbolika to mamy do czynienia w Necros Christos - tutaj jest 7 czesci składajacych sie z 8 wydawnictw a kazde ma rózna ilosc kompozycji :)
mówisz, ze masz połaczenie ze Źródłem - ale co? sasiad gnojówke spuszcza czy o co chodzi jakby??
mówisz, ze tak wydaja to w vinyl-boxie, ale moze nie wiesz, ale to nie jest ich pierwszy box - poprzedni nie był konceptem? czy moze teraz koncept rozszerzyli :)
mówisz, ze warto poczytac o symbolice liczb, ale z symbolika to mamy do czynienia w Necros Christos - tutaj jest 7 czesci składajacych sie z 8 wydawnictw a kazde ma rózna ilosc kompozycji :)
mówisz, ze masz połaczenie ze Źródłem - ale co? sasiad gnojówke spuszcza czy o co chodzi jakby??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
DA i MGA - to jest jedna całość, podzielona na dwie nierówne połowy ;), ziom ;p
Co do połączenia ze Źródłem, to na razie tajemnica. W nowym roku powinno się wszystko rozjaśnić :D
Ty nie czepiaj się słówek, lepiej tęp herezje takie jak np. Metallica>>>>>>>Slayer (największy LOL na forum poświęconym muzyce ekstremalnej ;))
Co do połączenia ze Źródłem, to na razie tajemnica. W nowym roku powinno się wszystko rozjaśnić :D
Ty nie czepiaj się słówek, lepiej tęp herezje takie jak np. Metallica>>>>>>>Slayer (największy LOL na forum poświęconym muzyce ekstremalnej ;))
-
- postuje jak opętany!
Nie no, to tylko DsO mogło tak rozpierdolić wszechświaty, żeby powstały "dwie nierówne połowy"!Parasite pisze:DA i MGA - to jest jedna całość, podzielona na dwie nierówne połowy ;), ziom ;p
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Taki żart ;p, w oryginale było coś w stylu poćwiartować coś na trzy nierówne połowy. ;)
Poczytaj co miało trafić na From Entrails.. i jaki miało pierwotnie tytuł. ;)
Poczytaj co miało trafić na From Entrails.. i jaki miało pierwotnie tytuł. ;)
- Mistrz
- postuje jak opętany!
EPka znakomita. Słucham od piątku i czuję, że jeszcze dłuuuuuuuuugo nie wyjdzie z odtwarzacza.
- Drone
Ja po prostu nie rozumiem tego toku rozumowania, który ZABRANIA próbnego nawet zestawienia np. Nietzschego z DsO i zastanowienia się, czy za 50 lat oba dzieła nie będą podobne rangą. Czy ktoś ma dziś prawo do ferowania wyroku, że DsO to "nic takiego" w porównaniu z Nietzschem? Być może bierze się to stąd, że DsO uważa się za rozrywkę, za część świata, w której rządzą piwo i fajki, i pierdolenie o niczym jako tło do pracy czy studiów, natomiast Nietzsche, o tak, Nietzsche to wysokie szczyty, rozrzedzone powietrze i blask absolutu. Nie dajmy się zwariować, i nie przeceniajmy przy okazji "Zaratustry". To w dużym stopniu dzieło człowieka, który wypiera - z psychologicznego punktu widzenia - znaczną część samego siebie. Ta część się potem oczywiście odnajduje i zawisa na szyi katowanego konika w styczniu Anno Domini 1889. ;)Riven pisze:Sorry, ale w tym temacie to dzisiaj Ty pierdolisz. Tez bardzo lubie DSO, ale LITOSCI.Drone pisze:Riven, nie pierdol bez sensu, proszę Cię :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Co tam słychać u DSO? Wskoczyli już do wyższej ligi i grają wreszcie na poziomie Blut Aus Nord?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Blut Aus Nord powinni zacząć grać na poziomie Blut Aus Nord wreszcie.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Headcrab pisze:Co tam słychać u DSO? Wskoczyli już do wyższej ligi i grają wreszcie na poziomie Blut Aus Nord?

- Lykantrop
Fajna cena. Jednak grubo ponad 8 stów nie wydałbym na takie coś.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Ciekawe kiedy będzie box z jakimś ołtarzykiem i tabernakulum do sklejania? :)
- Godplayer
- w mackach Zła
W WHP po 350 zł leżało .
- Lykantrop
Kiedy niby, jak to wydane przed chwilą?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95