HATEBREED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: HATEBREED
No, ja sobie np. gorąco postanowiłem zapoznać się z płytami Corrosion of Conformity, ew. także Sick of it All i Agnostic Front.
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
Mogę się pod tym podpisać. Widziałem ich tuż po premierze The Rise of Brutality i zamietli.KAKAESIAK pisze:epka i trzy duże płyty sa zajebiste (ze wsakzaniem na epke i jedynkę), ale po "The Rise Of Brutality", niestety coś się zacięło i nastepne dwie płyty mają tylko momenty
-
Znając Ciebie tylko z pierwszą z wymienionych kapel zdołasz się zaprzyjaźnić, ale sprawdzić nie zaszkodzi;)Morph pisze:No, ja sobie np. gorąco postanowiłem zapoznać się z płytami Corrosion of Conformity, ew. także Sick of it All i Agnostic Front.
- Morph
- Kontakt:
E, z Hatebreed się zaprzyjaźniłem to czemu mają mi nie zaskoczyć zespoły nadrzędne?
-
Podejrzewam, że to krótkie zauroczenie zakończy się hiszpańską inkwizycją;)
- Lykantrop
Krótkie zauroczenie w przypadku Agnostic Front? Resztę można sobie darować, ale AF to musowo.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Miałem na myśli bohaterów tematu.
- Morph
- Kontakt:
E, żadnego CD Hatebreed nie nabyłem ;)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Sick Of It All również, tym bradziej, że wchwili obecnej są w najlepszej formie z całej czołówki NYHCLykantrop pisze:Krótkie zauroczenie w przypadku Agnostic Front? Resztę można sobie darować, ale AF to musowo.
nie, chodzi mi o koncert z zeszłego roku z Proximy na którym byłem i odniosłem wrażenie że spóźnili się do Polski o jakieś dwa albumyMaria Konopnicka pisze:ale nie piszesz o tym koncercie na Brutalu?KAKAESIAK pisze:na żywo mnie rozczarowali, chyba najsłabszy koncert kapeli z kregu hc jaki widziałem (oczywiście z tych dużych nazw)
w takim razie tylko pozazdrościćest pisze:Mogę się pod tym podpisać. Widziałem ich tuż po premierze The Rise of Brutality i zamietli.KAKAESIAK pisze:epka i trzy duże płyty sa zajebiste (ze wsakzaniem na epke i jedynkę), ale po "The Rise Of Brutality", niestety coś się zacięło i nastepne dwie płyty mają tylko momenty
In a world of compromise...some don't
- Mol
-
- rasowy masterfulowicz
Z hatebreed to broni się nadal tylko epka "under the knife".
A to znata?

Z klimatów metalowo hardkorowych nadal uwielbiam ten krążek. A w chuj płyt z podobną muzą posprzedawałem już lata temu.
edit. właśnie se włączyłem - ja jebie, brzmienie garów miażdży na tym albumie. Trocakowi pewnie by się podobało. ;)
A to znata?

Z klimatów metalowo hardkorowych nadal uwielbiam ten krążek. A w chuj płyt z podobną muzą posprzedawałem już lata temu.
edit. właśnie se włączyłem - ja jebie, brzmienie garów miażdży na tym albumie. Trocakowi pewnie by się podobało. ;)
HAILSA!!!!!
kolega z pracy był na tym koncercie i powiedział dokładnie to samo co napisałeś powyżej :))KAKAESIAK pisze: nie, chodzi mi o koncert z zeszłego roku z Proximy na którym byłem i odniosłem wrażenie że spóźnili się do Polski o jakieś dwa albumy
- white_pony
- weteran forumowych bitew
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
chuja tam, do "The Rise Of Brutality" włącznie dawali radę, na tych płytach jest mnóstwo killerów, oczywiście ktoś kto ceni sobie klasykę pokroju Cro-Mags, Agnostic Front czy Warzone może kręcić nosem, ale fani metalicznego HC mogą łykać to w ciemnoBambi pisze:Z hatebreed to broni się nadal tylko epka "under the knife".
niezłe to, musze sprawdzić całość
In a world of compromise...some don't
-
Specjalnie dla Morpha stream nowej płyty
http://www.metalsucks.net/2013/01/24/st ... right-now/
- 29a
- zaczyna szaleć
Dalej skoczne i dalej przebojowo. Z checia bym ich sobie na zywo obadal. Na razie to najprzyjemniej mi sie Terror ogladalo.est pisze:Specjalnie dla Morpha stream nowej płyty
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- pr0metheus
20 listopada Hatebreed w Bydgoszczy, jakby kogos interesowalo. Koncerty maja dobre, warto zobaczyc
niech to miejsce niebawem zniknie
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://dangerousminds.net/comments/the_ ... ce_and_bre" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;