VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VADER
Teksty Petera tam są bezbłędne. Esencja Vader po prostu. :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Godplayer
- w mackach Zła
Zgoda . Muzycznie ta płyta to kosa , no może oprócz True Names , który to nie do końca mi pasuje , ale cała reszta mistrzowska . Tylko że za chuja nie mogę się przyzwyczaić do brzmienia . Za suche , bez dynamiki , bez masy . Słabe . I znowu pytanie - słyszał to ktoś w wersji z Metal Mind , z tym nowym remasterem ?Agony pisze:Ja uważam, że ''Black To The Blind'' to płyta słabsza od dwóch wcześniejszych, ale mimo wszystko bardzo dobra.
A okładka jaka fajowska !
- Godplayer
- w mackach Zła
Ale bez tego pierdolenia , to nie było by Misterium , tylko zwykły koncert :)Lykantrop pisze:Teksty Petera tam są bezbłędne. Esencja Vader po prostu. :DGodplayer pisze:A ja wolę tę z Krakowa . Mimo że brzmi słabiej od tej z 98 , to klimatem rwie mnie na pasy . Ciekawym jak to brzmi z cede ? Słyszał który ?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Mam nawet gdzieś na VHS krótkie fragmenty. Ten krzyk Japońców w scenach kręconych z ręki...morbid pisze:małe tego....szkoda ,żę nie ukazała sie płyta dvd z zapisem tego show....
Chyba jeden z najdłuższych i setowo niszczących koncertów ale Docent dał radę.
BttB ma w sumie najsłabszą realizację studyjną ze wszystkich. Natomiast same numery zabijają.
- empir
- zahartowany metalizator
De Profundis już grali całe całkiem niedawno.witchfinder pisze:Jasne, że fajniej by było z "De profundis", ale BttB to dobra płyta jest.Sgt. Barnes pisze:Ale jeśli już, to czym "BTTB" zasłużyła sobie na taką estymę? Jeden Carnal rewolucji nie czyni.
Dokładnie.witchfinder pisze:A koncerty wspominkowe nie są złe, przynajmniej zazwyczaj grają tam dobry materiał, zamiast promowania nowych klocków. ;))
- Morph
- Kontakt:
- Headcrab
- Kontakt:
Przydało by ci się doświadczyć Vaderowego misterium, może to zamknęło by ci usta.:)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Lykantrop
Morph po prostu teraz ma fazę na słuchanie tylko rzeczy obiektywnie genialnych. Jeszcze na starość zrozumie, że najważniejszym jest czerpać radość z rzeczy małych.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- witchfinder
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
bardzo pijany
- Morph
- Kontakt:
Czerpałem do świtu. :DLykantrop pisze:Morph po prostu teraz ma fazę na słuchanie tylko rzeczy obiektywnie genialnych. Jeszcze na starość zrozumie, że najważniejszym jest czerpać radość z rzeczy małych.
witchfinder pisze:A ja myślę, że jest po prostu pijany. ;)
o/Paysage d'Hiver pisze:bardzo pijany
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- w mackach Zła
Do łapania jest tylko jedno, może dwa dema, nie potrzeba do tego lat czasu. :Dultravox pisze:Też kiedyś miałem taką fazę, na szczęście to jest uleczalne ;) Po nitce do kłębka - dotarł po latach do Incantation, może kiedyś załapie i Vader ;)
- Lykantrop
Jak można nie doceniać potęgi debiutu i "De Profundis"? Obok produktów benedyktyńskich i domowych browarów to jeden z najlepszych towarów eksportowych przecież.Arisowicz pisze:Do łapania jest tylko jedno, może dwa dema, nie potrzeba do tego lat czasu. :Dultravox pisze:Też kiedyś miałem taką fazę, na szczęście to jest uleczalne ;) Po nitce do kłębka - dotarł po latach do Incantation, może kiedyś załapie i Vader. ;)