LavaGoat

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

LavaGoat

29-08-2012, 12:55

Obrazek

Kanadyjczycy nie tylko robią zajebiste Ice wine. Czwórka chłoptasi z Saskatoon jakiś czas temu (2010) wypuściła na Świat zajebisty s/t album. Deathujący stoner, dużo hitów. Brak duchowej histerii, brak transcendentalności i innych tego typu głupot, za to wiele wyluzowanej, radosnej muzyki, która na późne lato i jesień pasuje jak ulał. Płytę można dostać od użytkownika Demonic Swamper, a dla tych którzy chcą najpierw sprawdzić z czym to się je, link: http://lavagoat.bandcamp.com/. Polecam zwłaszcza utwór Magma. To jest mój hit tego lata! ;-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

Re: LavaGoat

29-08-2012, 16:50

Zgadza się. Bardzo dobry krążek. Sporo podróżowałem z nim na uszach w tym roku. Hitem lata od tych kolesi jest dla mnie z kolei The Witch :D, smierdzi Electric Wizard na mile :D

Zresztą Ep. tez bardzo dobra. Wogóle sporo sie tam dzieje. Jest i doom, stoner, death ( takie skojarzenie z Entombed nieco :D )
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
nicram

29-08-2012, 21:08

The Witch też jest zajebiste, podobnie jak pozostałe numery. EPki nie słyszałem, próbowałem nawet to gdzieś namierzyć, ale bez pozytywnych rezultatów, zatem zapytam - skąd masz? I czy wyszło to tylko na winylu?

Zgodzę się w kwestii Entombed - rock'n'deathowego luzu jest tam od cholery! ;-)
Awatar użytkownika
nicram

27-05-2014, 19:49

Nowy song: http://lavagoat.bandcamp.com/track/lava ... -the-earth" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ