BULLDOZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BULLDOZER
ja mam, w sumie to warto chyba...
-
- rasowy masterfulowicz
a jak ta koncertówka? tak dobra jak koncert na żywo?;)
Jeśli nie masz parcia na pierwsze wydania/żydelkejsy to bierz. Na pewno lepsza opcja niż digisraki z MMP. Bardzo przyzwoicie to wygląda.KreatoR pisze:To brać ten box czy nie? Na aledrogo za 120PLN czeka na kliknięcie "kup teraz"!
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
No to wymieniam!
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Słyszał ktoś ostatnią koncertówkę? Jak to wydawnictwo prezentuje sie pod względem brzmienia?
- maciek z klanu
prezentuje sie moim zdaniem bardzo dobrze,,, choc widać, że nagłosnieniowiec kombinował cos bo na poczatku w 1wszym kawałku nie słychać za bardzo AC Wilda ale potem jest juz coraz lepiej. Bardzo solidna pozycja moim zdaniem.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie chciałem tego kupować od WHP, bo nie wiedziałem czego się spodziewać. Znalazłem w MM to kupiłem sobie. Brzmienie bootlegowe czyli tak jak było powiedziane. No i zgadzam się z tym, że na początku jest gorzej, a później to już bardzo fajnie.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Lykantrop
http://allegro.pl/bulldozer-regenerated ... 66731.html - idzie to gdzieś taniej dostać?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
słabo - taka cena była nominalna - w Empikach tez było po tyle, nakład był dosc mały, wiec jak juz to bedzie rosnac - wydanie jest fajne, pojedynczo chujowo wyglada na połce, ale... Venom tez wydał takiego boxa z wczesnymi materiałami, Ac/Dc i kilka innych - wiec fajnie to wygladaLykantrop pisze:http://allegro.pl/bulldozer-regenerated ... 66731.html - idzie to gdzieś taniej dostać?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Trzeba się będzie skusić w takim razie, bo nie mam już cierpliwości do szukania 1szych bić. No i zawsze lepsze to niż metal mindowe digipacki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
to tez jest MetalMindu :DLykantrop pisze:Trzeba się będzie skusić w takim razie, bo nie mam już cierpliwości do szukania 1szych bić. No i zawsze lepsze to niż metal mindowe digipacki.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
no i nikt tu nic nie pisze a tu takie bum:)))) http://allegro.pl/bulldozer-the-neurosp ... 15635.html
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Nagranie części występu (37min) BULLDOZERA na Black Silesia Open Air VI. Tym razem nie nagrał się dźwięk z konsoli, ale mimo to zdecydowałem się nagranie przygotować i za zgodą kapeli je opublikowałem. Zapraszam do oglądania