Czesław Śpiewa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Shamrock
- zaczyna szaleć
Czesław Śpiewa
tak tylko zakładam ten wątek po to, by znowu powiedzieć, że trocki gdzieś tam na w którymś temacie miał rację. Nie znam gościa z płyt, to co słyszałem w radio/tv to było dla mnie totalnie irytujące gówno itd... ale dzisiaj miałem okazję być na koncercie i to była masakra... sekcja i instrumenty dęte miały pierdolnięcie czołgu, te wszystkie emocjonalne momenty, które tak bardzo mnie wkurwiały z tego co słyszałem wcześniej tutaj były po prostu piękne. A na dodatek jeszcze czasami był kocioł stylów jak u Pattona. no i same kawałki, których było bodajże 6-7, to były w większości piekne utwory. Wiec niech mi ktos, kto tez miał z tym panem do czynienia na zywo, wytlumaczy, o co w tym chodzi? mam tych plyt, na ktorych sie udzielal, słuchac, czy takie cuda tylko na zywo?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czesław Śpiewa
Mnie rozpierdala.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- metalized
- weteran forumowych bitew
Czeslaw śpiewa?? ja założylem podobny projekt, mamy nawet saportować Czeslaw Śpiewa- Piotr Idzie na Piwo :D
P.J.E.C.
- Bezdech
Znam tylko z jednej płyty - rzadkość jaka czasem pojawia się u mnie w odpływie WC.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- moonfire
- zahartowany metalizator
Qpa.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kompletnie nie trawie tego rozbeczanego wokalu...bbbllleeeeeeeeeeeeee....
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Na zywo nie widzialem, swiadomie nawet nie slyszalem, wywiadow nie czytalem. Nie mam pojecia jak brzmi, ale niech sobie spiewa dalej.
- Lykantrop
Ponoć jest zadeklarowanym miłośnikiem koksu, więc jak tak dalej pójdzie to długo sobie ten Czesław nie pośpiewa :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No to zalozy wtedy projekt Czeslaw (Juz) Nie Spiewa i sobie morbid poslucha. Wszyscy zadowoleni.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
te numery co grali nie były chyba z jego solowej tworczosci, to byly jakies covery pattona i apokaliptyczne piesni lolkregozmyk pisze:Mnie też ale tylko na drugiej płycie czyli Debiut. Zone próbowałem spracLykantrop pisze:Mnie rozpierdala.
na Debiut i dopóki nie zobaczyła na żywo nie przekonała się. Teksty dla mnie rewelacja zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę sposób w nami powstały. Kolejna plyta na której udzielają się goście juz slaba. Dla mnie jest to artysta jednej płyty. Formuła się wyczerpała na doskonałym Debiucie, potem maniera wokalna spowszechniala, teksty nie maja juz tej nagi. Na żywo nadal mistrz.
- moonfire
Widać. Wygląda i mówi jak naspidowany idiota.Lykantrop pisze:Ponoć jest zadeklarowanym miłośnikiem koksu, więc jak tak dalej pójdzie to długo sobie ten Czesław nie pośpiewa :-)
- Random Apex
Chce ktoś kupić DVD Czesława? Numer 13, kvlt
You've got nothing to lose but your lives.
- moonfire
Dobry żart.:)Random Apex pisze:Chce ktoś kupić DVD Czesława? Numer 13, kvlt
Czesławów nie lubię, Miłosza również nie trawię.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
mordo Ty moja <3moonfire pisze:Miłosza również nie trawię.
- moonfire
Marcin P.? :)
- Drone
A to mnie kolega zadziwił. Mi akurat jego napuszony, często autorytatywny i wręcz nadęty styl bardzo się podoba. Nie każdemu to uchodzi, ale Miłoszowi jak najbardziej :)moonfire pisze:Miłosza również nie trawię.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Przyznaj się, Drone, napisałeś to przez tego Nobla? ;)))Drone pisze:A to mnie kolega zadziwił. Mi akurat jego napuszony, często autorytatywny i wręcz nadęty styl bardzo się podoba. Nie każdemu to uchodzi, ale Miłoszowi jak najbardziej :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Że hę? Nie, bo na przykład takiej Szymborskiej nie cenię, nie lubię i w ogóle nie.Sybir pisze:Przyznaj się, Drone, napisałeś to przez tego Nobla? ;)))Drone pisze:A to mnie kolega zadziwił. Mi akurat jego napuszony, często autorytatywny i wręcz nadęty styl bardzo się podoba. Nie każdemu to uchodzi, ale Miłoszowi jak najbardziej :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dlaczego na drugiej? To nie jest jego pierwsza płyta?kregozmyk pisze: Mnie też ale tylko na drugiej płycie czyli Debiut.
Mi się udało, mimo że na żywo nie widziała :)kregozmyk pisze: Zone próbowałem sprac
Widziałem raz - miał strasznie irytującą menager, która chodziła za mną i upominała, żebym zdjęć nie robił.kregozmyk pisze: na żywo
z tym się zgodzą - do kolejnej płyty też jeszcze podchodziłem i miałem identyczne refleksje :)kregozmyk pisze: Formuła się wyczerpała na doskonałym Debiucie, potem maniera wokalna spowszechniala, teksty nie maja juz tej nagi.
O zmarłych powinno mówić się dobrze, albo wcale :)Drone pisze: Że hę? Nie, bo na przykład takiej Szymborskiej nie cenię, nie lubię i w ogóle nie.