GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: GRAVE
rzeczywiście zwyżka formy. mogliby wpaść do Polszy na koncert. np na 50 lecie viadera.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aż tak dobrze to nie jest. Poza tym w samej Szwecji wyszły w tym roku przynajmniej dwa lepsze albumy.Maria Konopnicka pisze:No, kumpel mnie nakręcił na ten nowy GRAVE. Twierdzi, że to ich najlepsza płyta od czasów "You'll Never See". A chłopak ma dobry gust, więc spodziewam się po tej nowej płycie trzęsienia ziemi...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
To że jest najlepsza od czasów dwójki nie musi być jednoznaczne z tym że zajebista. Dobry album. Tak jak poprzedni i poprzedni i poprzedni. Grave trzyma poziom ale wyżej pewnej poprzeczki już nie podskoczą.
-
Z całym szacunkiem dla Grave, ale nowy album choć bardzo dobry to ustępuje nawet albumom nagranym po reaktywacji. Poza tym uważam, że weterani z Grave powinni przyjechać do Białegostoku i umyć nogi chłopakom z The Dead Goats.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Grave wizjonerem szwedzkiej sceny nie jest, to naprawdę solidny, dobry zespół, który ma za zadanie wydawać dobre albumy. Moim zdaniem nie muszą z nikim się ścigać, nikomu nic udowadniać, ani przeskakiwać jakichkolwiek poprzeczek, które wznieśli sami sobie. Trzymają poziom, i bardzo dobrze, tego oczekuję. No i przy okazji jakiegoś koncertu w Polsce.Herezjarcha pisze:To że jest najlepsza od czasów dwójki nie musi być jednoznaczne z tym że zajebista. Dobry album. Tak jak poprzedni i poprzedni i poprzedni. Grave trzyma poziom ale wyżej pewnej poprzeczki już nie podskoczą.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie Tormented - "Graveyard Lust".
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Degial i Usurpress, choc w sumie Usurpress to taki czysty DM nie jest - ale Necrovation tez jest lepszy od Grave - a nie słuchałem jeszcze Bomb of Hades - wyszło juz??Maria Konopnicka pisze:Jakie?Pacjent pisze:Aż tak dobrze to nie jest. Poza tym w samej Szwecji wyszły w tym roku przynajmniej dwa lepsze albumy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Usurpress, Puteraeon + jeszcze Degial.Maria Konopnicka pisze:Jakie?Pacjent pisze:Aż tak dobrze to nie jest. Poza tym w samej Szwecji wyszły w tym roku przynajmniej dwa lepsze albumy.
- Skaut
- Lykantrop
Jeszcze nie. 17 września premiera.Adrian696 pisze:nie słuchałem jeszcze Bomb of Hades - wyszło juz??
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
A tymczasem poprzedni BoH rozszedł się z SMG :((( Na szczęście Usurpress jeszcze jest :)))
Co do Grave - dobry album, ale jakiś szczegół mi tam jeszcze nie gra. Poza tym, na początku miałem takie dziwne wrażenie, że został jakoś cicho nagrany - oczywiście, wystarczyło podkręcić głośność ;))) Czy Necrovation lepszy, tego jeszcze nie wiem, na razie raz przesłuchałem. Puteraeon i Degial muszę nadrobić - i mam podobny problem, co Maria (plus ten nieszczęsny BoH).
Co do Grave - dobry album, ale jakiś szczegół mi tam jeszcze nie gra. Poza tym, na początku miałem takie dziwne wrażenie, że został jakoś cicho nagrany - oczywiście, wystarczyło podkręcić głośność ;))) Czy Necrovation lepszy, tego jeszcze nie wiem, na razie raz przesłuchałem. Puteraeon i Degial muszę nadrobić - i mam podobny problem, co Maria (plus ten nieszczęsny BoH).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz