DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- weteran forumowych bitew
Re: DECAPITATED
ta, teraz kolej na pawełka
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Coś pecha mają chłopaki z tymi odchodzącymi perkusistami.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
- zahartowany metalizator
tak donosili na chaosie, trza czyać panie ;)nicram pisze:Kerim od nich odszedł?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Cóż za wyszukany żart.Lykantrop pisze:Coś pecha mają chłopaki z tymi odchodzącymi perkusistami.
- vicek
to kto tera tam gra?
- Kingu
Odejście Kerima to, prócz śmierci Witka, byłaby najchujowsza rzecz w historii tej kapeli.
- norf
- starszy świeżak
Podobno odszedł. Na jego miejsce ma wskoczyć Pawel Jaroszewicz (ex-Vader). Chujowiutko, chłopaczyna tchnął nowe życie w reaktywowany zespół.
Obczajacie jego kanał na tubce? Dobre gówno.
Obczajacie jego kanał na tubce? Dobre gówno.
"Eyes are glowing, burn as hell's fire
Mark thy wisdom in my mind"
- zawlekacz
- w mackach Zła
a kto u nich na basie gra ostatnio? Bo Henryk to juz dawno poszedl od nich ,a dalej na plakatach pokazujo, a w metal archywes nic nie ma na temat bassmana
nie ma to tamto
- empir
podobno Konrad Rossa
- megawat
On podobno też już nie.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
A oprócz Vogga to gra tam ktoś jeszcze w ogóle w chwili obecnej?
- manieczki
zespół
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rozkręca się
Mysle, ze najchujowsza rzeczą było odejscie Świni.Kingu pisze:Odejście Kerima to, prócz śmierci Witka, byłaby najchujowsza rzecz w historii tej kapeli.
- norf
- starszy świeżak
Jest nowy garowy i basista, więc 50% składu się wymieniło. Mam tam kogoś znajomego, który miał przyjemność grać kiedyś z Voggiem i podobno trochę chujek. Dziwne, bo wrażenie sprawia dobre jak się na niego patrzy z punktu widzenia fana ich twórczości (wybiórczo oczywiście).Nasum pisze:A oprócz Vogga to gra tam ktoś jeszcze w ogóle w chwili obecnej?
"Eyes are glowing, burn as hell's fire
-
Ja zapamiętałem go z gwiazdorskiego zachowania po jednym z koncertów, było to albo po debiucie albo po drugiej płycie. W każdym razie zachowywał się jak nie przymierzając członek Deicide lub innego Morbid Angel, głowa w chmurach, lekko opryskliwe zachowanie, no sorry bardzo. Może miał kiepski dzień, może miał kaca, a w rzeczywistości jest zupełnie kimś innym, w każdym razie ja go zapamiętałem jako takiego chujka któremu sodówka uderzyła do głowy, bo oto gra w zespole na który spuszczają się recenzenci Traszema.
-
- zaczyna szaleć
Hi!
I sadly have to inform you about some major change that happened in the last months. I am NO longer a member of DECAPITATED!!
Too many personal differences and other difficulties made me decide like this. I appreciate the good times we had together and what we could achieve in more than 2 and a half years. Even if our ways are dividing, I wish the band to keep going.
However, its time for me to move on. I don’t know what will be next but I would like to stay in this business. I love to write and play music for you guys. This is my life and this is what I want to continue.
Krimh
- Kingu
Bez przesady. Nagrał z nimi dobre wokale na trzech płytach, ale nie komponował muzyki. Zresztą do muzy na "Organic..." średnio by juz pasował jego styl. Teraz robi dobrą robotę w Masachist.longas pisze:Mysle, ze najchujowsza rzeczą było odejscie Świni.Kingu pisze:Odejście Kerima to, prócz śmierci Witka, byłaby najchujowsza rzecz w historii tej kapeli.
-
- rozkręca się
Nie komponował, ale jego wokal mocno rzutował na tworczosc Decapitated, co widac doskonale na przykladzie tego co się stało po jego odejsciu z zespołu. Nie jest powiedziane czy jesli by został to "Organic" miałby taka forme jaką ma, tak samo nie jest powiedziane ze "Carnival..." [albo inaczej: nastepna płyta] wygladalby tak jak wyglada gdyby w zespole był Covan...
Dla mnie Decap to Decap ze Swinią. "Organic..." z Covanem jest swietna płytą, ale to juz inne Decapitated... a z Rafalem to juz cover band Decapitated.
Dla mnie Decap to Decap ze Swinią. "Organic..." z Covanem jest swietna płytą, ale to juz inne Decapitated... a z Rafalem to juz cover band Decapitated.
- vicek
ta a wokale w pustym tronie są najlepsze w całym death metalu