nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: nie wiem /nie znam
..czyli spora czesc dyskografii oprocz najlepszej, ktora wymienilem ja :D :D :D
woodpecker from space
- Grindead
- postuje jak opętany!
Ojejku, naprawde??? :))
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
która z pozostałych płyt Cave'a jest możliwie najbardziej zbliżona do No More Shall We Part?
- Morph
- Kontakt:
Ja bym powiedział, że Let Love In.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
Heretyk
no to zajebiście się składa, bo właśnie zakupiłem. thx
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Boatman's Call, ale i tak powinneś byc zadowolny.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
[V]
warto sie zapoznac z dorobkiem plytowym DIABOLIC czy tak jak wiesc gminna niesie za bardzo zapatzreni sa w Morbid Angel i nie ma co sobie zawrac glowy?jesli juz ,to która plyte warto odpalic?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Zawrócić sobie głowę można, ale raczej niczego wielkiego się nie spodziewaj. 2ka i 4ka godna posłuchania. Reszta mnie wynudziła.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
[V]
no,nie jeste nastawiony na odkrywanie Ameryki,szukam solidnego napierdolu,ale tez jak te konotacje z ancient ones beda zbyt jednoznaczne to podziekuje.tak czy siak thx
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
- zahartowany metalizator
Wieść gminna pieprzy trzy po trzy. Słychać w tym trochę Morbid Angel, ale jest to zespół z własnym charakterem. Moim zdaniem warto posłuchać, klasowy amerykański łomot z odpowiednia dawką diabelstwa. Obadaj przede wszystkim debiut i "Subterraneal Magnitude". Bardzo dobra jest też płyta nagrana pod szyldem Unholy Ghost.[V] pisze:warto sie zapoznac z dorobkiem plytowym DIABOLIC czy tak jak wiesc gminna niesie za bardzo zapatzreni sa w Morbid Angel i nie ma co sobie zawrac glowy?jesli juz ,to która plyte warto odpalic?
- Headcrab
- Kontakt:
Demo "City of the Dead" też jest warte obadania. Tak jak kolega wyżej również polecę debiut. W przypadku Diabolic mam wrażenie, że im wcześniejszy materiał tym lepiej.
Ostatnio zmieniony 07-09-2012, 13:41 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
[V]
Dzieki.dwójeczka poleciala dzisiaj dwa razy i jest fajnie,tak jak napisales wyzej.siegne jeszcze po debiut w takim razie.ultravox pisze:Wieść gminna pieprzy trzy po trzy. Słychać w tym trochę Morbid Angel, ale jest to zespół z własnym charakterem. Moim zdaniem warto posłuchać, klasowy amerykański łomot z odpowiednia dawką diabelstwa. Obadaj przede wszystkim debiut i "Subterraneal Magnitude". Bardzo dobra jest też płyta nagrana pod szyldem Unholy Ghost.[V] pisze:warto sie zapoznac z dorobkiem plytowym DIABOLIC czy tak jak wiesc gminna niesie za bardzo zapatzreni sa w Morbid Angel i nie ma co sobie zawrac glowy?jesli juz ,to która plyte warto odpalic?
-
DCI Hunt
ja tam słyszę dużo Possessed na sterydach. Diabolic spoko będ.
-
Heretyk
Infinity Through Purification też możesz sobie sprawdzić. grają już nieco inaczej, ale mnie płyta po prostu rozkurwia na kawałki.[V] pisze:warto sie zapoznac z dorobkiem plytowym DIABOLIC czy tak jak wiesc gminna niesie za bardzo zapatzreni sa w Morbid Angel i nie ma co sobie zawrac glowy?jesli juz ,to która plyte warto odpalic?
- Maleficio
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Ale warto w to wchodzić? W sensie nie jest to jakieś hipsterskie gowno?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Bardzo warto i zdecydowanie nie jest.Maleficio pisze:Ale warto w to wchodzić? W sensie nie jest to jakieś hipsterskie gowno?
The madness and the damage done.
- Glene
Nie moazna zapominac, ze sa czcicielami This Heat i Ildjarn :D