WITCHRIST KURWA MAĆ!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Góral
- w mackach Zła
Re: WITCHRIST KURWA MAĆ!
Miejmy nadzieję, że jutro się przekonam.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jestem w trakcie analizy porównawczej jedynki z dwójką, powiem tak - TGT cały czas zyskuje, z każdym odsłuchem więcej i więcej, i powoli zbliża się w moim rankingu do BO.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Ja się strasznie rozczarowałem tą płytą. Debiut był bardzo ciekawy i na swój sposób oryginalny, natomiast dwójka jest taka zwyczajna. Czystsze brzmienie, brak drugiego, "opętanego" wokalu i jak dla mnie za dużo nudy, ale ja w ogóle nie lubię takiego death/doom metalu. Fajne są pierwsze kawałki, z naciskiem na "Into The Arms Of Yama", gdzie pojawia się nowy element dla Witchrist w postaci tego trochę "epickiego" riffu. Gdyby poszli dalej w tym kierunku byłoby bardzo dobrze, bo na razie otrzymujemy wypadkową Diocletian i Witchrist z debiutu w znacznie gorszej oprawie.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Jak narazie zgadzam sie z powyzszym postem.
- maciek z klanu
A ja nie. Bardzo dobra pozycja !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Godplayer
- w mackach Zła
O żadnym rozczarowaniu nie ma mowy , choć zgadzam się z tezą , że jednak Beheaded Ouroboros nie przeskoczyli ( Diocletian - ta sama sytuacja ) . No ale bez przesady , płyta choć nie tak opętana jak jedynka , to jednak wciąż niszczy ciężarem , a same kompozycje z nudą nie mają nic wspólnego . Fajnie , że nie zrobili kopii poprzedniczki , a to nowe oblicze Witchrist jest wciąż bardzo dobre .LastOneOnEarth pisze:Ja się strasznie rozczarowałem tą płytą. Debiut był bardzo ciekawy i na swój sposób oryginalny, natomiast dwójka jest taka zwyczajna. Czystsze brzmienie, brak drugiego, "opętanego" wokalu i jak dla mnie za dużo nudy, ale ja w ogóle nie lubię takiego death/doom metalu. Fajne są pierwsze kawałki, z naciskiem na "Into The Arms Of Yama", gdzie pojawia się nowy element dla Witchrist w postaci tego trochę "epickiego" riffu. Gdyby poszli dalej w tym kierunku byłoby bardzo dobrze, bo na razie otrzymujemy wypadkową Diocletian i Witchrist z debiutu w znacznie gorszej oprawie.
- Lykantrop
Na pewno nowego oblicza jakoś tak "przyjemniej" się słucha. Przy jedynce to aż strach wkładać do odtwarzacza, jak się pod ręką nie ma inhalatora, który w trybie natychmiastowym spowoduje rozkurcz oskrzeli.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Glene
Moim zdaniem od tego typu zespolow wlasnie uprzyjemnienie wrazen dobiorcy trzeba uznac za porazke.
- Godplayer
- w mackach Zła
No , ale kto tu mówi o uprzyjemnianiu wrażeń . Na tej płycie nie ma nic przyjemnego , a to że struktury samych numerów zostały trochę lepiej określone , to i kurwa co z tego :D Najnowszy Revenge też jest bardziej poukładany w stosunku do poprzednich , ale czy to ma jakikolwiek wpływ na moc ich muzyki ? Za chuja ! Kosi tak samo jak kiedyś , a może i lepiej , o . No i nie strasz ludzi , bo ci którzy jeszcze nie słyszeli The Grand Tormentor , gotowi pomyśleć że Sinclair z ekipą nagrali kowery Piccolo Coro dell'Antoniano , który jest kultem absolutnym , ale to nie o to chodzi ha ha ha ...
- Sybir
New Official Witchrist 'Wasteland of Thataka' video now unleashed
http://vimeo.com/user9842119/wastelandofthataka
http://vimeo.com/user9842119/wastelandofthataka
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
Git wideło pod git kawałek. Wracając do płyty, to jest ona tak samo skurwysyńska jak BEHEADES OUROBOROS. Brzmi tak samo potężnie, a może i potężniej - gruz wali się na łeb. Widzę to tak: na poprzedniej znajdujemy się w budynku, w ciasnym pomieszczeniu, którego własnie odbywa się rozbiórka. Wkoło młoty pnumatyczne, udarowe, tumany siwego kurzu i pyłu, te sprawy - nie widzimy nic na pół metra, mimo, że jak szaleni staramy się znaleźć wyjście to nie znajdujemy nawet ściany. THE GRAND TORMENTOR to dokończenie destrukcji - siedzimy zrezygnowani na podłodze, pył oblepił nam gałki oczne, nie możemy już oddychać gdyż nos dawno zapchany, a oddychając ustami nie wdychamy powietrza a pył. No i nagłe JEB. Sufit wali się na łeb. Koniec pieśni:)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
dostanę kilka sztuk, więc nawet nie chce mi się z tym bujać na allegro:
BRAK

BRAK

ZOSTAŁA 1 SZTUKA, ROZMIAR L :

TS: 44 zeta + poczta
TYLKO mail -> malignantvoices@gmail.com
ed.
no i cały czas mam w rozmiarze M : WITCHRIST Yandra TS ( 39 zeta + poczta )
w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej niz na tej grafice:

BRAK

BRAK

ZOSTAŁA 1 SZTUKA, ROZMIAR L :

TS: 44 zeta + poczta
TYLKO mail -> malignantvoices@gmail.com
ed.
no i cały czas mam w rozmiarze M : WITCHRIST Yandra TS ( 39 zeta + poczta )
w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej niz na tej grafice:

Ostatnio zmieniony 09-09-2012, 08:14 przez Sova, łącznie zmieniany 3 razy.
-
M/L pierwszej za darmo!
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
:DVitriol pisze:M/L pierwszej
- Sova
- rasowy masterfulowicz
a po chuj Ci rozmiar L ? na kurtkę chcesz to zakładac ? ;))Vitriol pisze:M/L pierwszej za darmo!
-
ty weterynarza nie wkurwiaj
znanego
znanego
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz