Czesław Śpiewa

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Maria Konopnicka

Re:

08-09-2012, 23:03

Skaut pisze: zdecydowanie przesadzasz. Bez problemu zagiął by Cię wiedzą na temat Taran, KsM, Kohort, czy modnego ostatnimi czasy UPIR

....zagiąć to by mnie mogła w tematach związanych z kosmetykami i producentami damskiej bielizny :) Bądźmy poważni :)
Maria Konopnicka

Re: Czesław Śpiewa

08-09-2012, 23:10

Random Apex pisze: Maria, nie zauważyłam żadnych zmian - czytałam Was sporo wcześniej
Feee, podglądałaś nas przez dziurkę od klucza.... :)

Random Apex pisze: jeśli problemem dla Ciebie jest moja płeć, to na to już raczej nic nie poradzę.
tak, to mój wielki problem - zawsze przy kobietach pocą mi się dłonie, zaczynam się jąkać i czerwienić, przestępują z nogi na nogą i rysuję lewą stopą ósemkę na ziemi...

Random Apex pisze: Nie zarejestruję się tutaj jako facet, żeby nie psuć klimatu szatni.
Odwagi! Ja zarejestrowałem się jako kobieta i przeszło :)

Random Apex pisze: Jak komuś coś nie pasuje, zawsze petycję można pisać o wywalenie mnie z tego forum ;)
Zapraszam do tematu "Lustracja" - wtedy podejmę decyzję czy wystąpić z petycją... :))
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

08-09-2012, 23:11

Maria Konopnicka pisze:
Skaut pisze: zdecydowanie przesadzasz. Bez problemu zagiął by Cię wiedzą na temat Taran, KsM, Kohort, czy modnego ostatnimi czasy UPIR

....zagiąć to by mnie mogła w tematach związanych z kosmetykami i producentami damskiej bielizny :) Bądźmy poważni :)
z tego co mi wiadomo, Lykantrop to facet, ale widocznie się myliłem.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

08-09-2012, 23:17

chyba nie przeczytałes zbyt dokładnie posta Konopnickiej...
Awatar użytkownika
Lykantrop

08-09-2012, 23:22

Moich też, bo wżysiu nie przesłuchałem ani minuty tego co oferuje Upir.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Skaut

08-09-2012, 23:22

yossarian84 pisze:chyba nie przeczytałes zbyt dokładnie posta Konopnickiej...
eh wszystko zjebałeś :/
Coś tam było! Człowiek!
Maria Konopnicka

Re:

08-09-2012, 23:35

Skaut pisze: z tego co mi wiadomo, Lykantrop to facet, ale widocznie się myliłem.
a sorry, nie załapałem ..... :) Tak Lykantrop to zdecydowanie facet - przegadaliśmy trochę na gadu i nie próbował mnie poderwać. Gdyby był kobietą, bez wątpienia nie udałoby mi się powstrzymać :))
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

07-12-2012, 10:17

- świetny teledysk z mocnymi, przepięknymi ujęciami
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

09-12-2012, 06:12

Pretensjonalne pitolenie dla bab, ale dzieciak wygląda jak d. e. edwards, to jest na plus. Oczywiście na tym podobieństwa się kończą, dzięki Bogu dla WH.
Maria Konopnicka pisze:
Random Apex pisze:@Lykantropie, ale Czesław to nie mój temat, nie rozumiem problemu ;) poza tym nie chcesz ze mną rozmawiać na temat post-black metalu i masz cały czas bardzo negatywną postawę w stosunku do mnie, zastanawiam się tylko, czy problemem jestem ja, czy kobiety w ogóle ;-)
Masterful był miejscem podobnym do męskiej szatni, w której chłopaki spotykają się po treningu - przeklinają, w niewybrednych słowach gadają o kobietach, biegają z gołymi fiutami pod prysznice i swobodnie puszczają bąki, bo i tak jest taki smród, że nikomu to nie zaszkodzi. Odkąd tu się zalogowałaś trochę się zmieniło :) Dobrze, że nie masz wiele do powiedzenia o muzyce, to Twoja obecność przynajmniej dla mnie nie jest specjalnie uciążliwa :)
:-D
To już po prostu jest szczyt szczytów, żeby na Masterfulu powstawaly tematy o Czesławie czy Morowych Pannach. Może od razu niech Edzia z kolegami założy sobie temat "Disco polo i pokrewne wypierdki polskiego mainstreamu", gdzie będzie mogła do woli (byle nie do skutku) prać na te swoje wynalazki dla zmanierowanych hipsterów ze stolicy

Uff, czyli jednak nie jestem sam w tych wrażeniach
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ