Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
Deadwood, muszę sobie zapisać, bo zapomnę ;) A przecież ten cały Boardwalk Empire czeka na mnie już kilka miesięcy...
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
Deadwood zdecydowanie warto, chociażby dla mnóstwa świetnych postaci :) A co do Boardwalk Empire to doskonały czas na obejrzenie, bo za 5 dni pierwszy odcinek trzeciego :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ale jesli nie czuc w tym klimatu westernu to ja podziekuje za taki western. Scaarph cos kiepsko Deadwood sprzedal ;)
-
- w mackach Zła
Ale jemu chodziło chyba o co innego, o to że serial jest tak zrobiony, że nawet ludzie którzy nie przepadają za westernem (który jest chyba najbardziej specyficznym gatunkiem filmowym, bo najczęściej spotykam się z opiniami że ktoś nie przepada za westernami:P) mogą obejrzeć z przyjemnością i nawet do tych westernów się przekonać. A klimat westernu oczywiście czuć :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Napisal, ze mozna przeoczyc fakt, iz jest to western, a to nie brzmi zachecajaco. W kazdym razie nie brzmi to jak western, ktory lubie.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
napisałem tak by zachęcić asfalta :) oczywiście cały ten westernowy setting jest mocno zarysowany i wyraźny, ale całość jest zrobiona tak, że nie będzie to problemem dla osoby nie przepadającej za gatunkiem.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No ja jednak odpadłem po dwóch odcinkach ;) Tytuł zapisany, zaczeka sobie na lepsze czasy. Zamiast tego jadę teraz:

Pomieszanie amerykańskiego hedonizmu i próżności przyprawione konkretną dozą skurwysyństwa. Like it ;)

Pomieszanie amerykańskiego hedonizmu i próżności przyprawione konkretną dozą skurwysyństwa. Like it ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- weteran forumowych bitew
Już? Cholera, a mi jeszcze zostało 11 odcinków drugiego sezonu. Trzeba nadrabiać.Hollowman pisze:A co do Boardwalk Empire to doskonały czas na obejrzenie, bo za 5 dni pierwszy odcinek trzeciego :)
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Ja muszę pierwszy zacząć :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
oo, nowe BE, zajebiscie - licze na mila odrutke po zawodzie jaki sprawil ostatni Breaking Bad.
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
A dziś już jest pierwszy odcinek Sons of Anarchy piątego sezonu ;)
- zekke
nie widzialem jeszcze serialu z tak zjebana fabula, ilosc absurdow w kolejnych sezonach jest nie do zniesienia niestety, pomimo zajebistych charow i niezlych watkow w pierwszych.Alsvartr pisze:No ja jednak odpadłem po dwóch odcinkach ;) Tytuł zapisany, zaczeka sobie na lepsze czasy. Zamiast tego jadę teraz:
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
O, wlasnie, probowalem niedawno to Sons of Anarchy i prawie obejrzalem pierwszy odcinek w calosci. Calkiem niezle to bylo jak na serial, szczegolnie nowy ;)Hollowman pisze:A dziś już jest pierwszy odcinek Sons of Anarchy piątego sezonu ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
@ zekke
Narazie kończe pierwszy sezon i jak narazie jest dobrze. Większość wątków zasadniczo jest irytująca, samego miziania i miłostek wyjętych z dupy tez trochę za dużo, ale koniec końców z chęcia będę leciał dalej.
Narazie kończe pierwszy sezon i jak narazie jest dobrze. Większość wątków zasadniczo jest irytująca, samego miziania i miłostek wyjętych z dupy tez trochę za dużo, ale koniec końców z chęcia będę leciał dalej.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Adrian696
ile ma miec odcinków?? pytam bo nie lubie ogladac pojedynczych - wciagam całesezony jak sie skonczaHollowman pisze:A dziś już jest pierwszy odcinek Sons of Anarchy piątego sezonu ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- w mackach Zła
Tyle co każdy, 13.Adrian696 pisze:ile ma miec odcinków?? pytam bo nie lubie ogladac pojedynczych - wciagam całesezony jak sie skonczaHollowman pisze:A dziś już jest pierwszy odcinek Sons of Anarchy piątego sezonu ;)
- Adrian696
a 4 nie miał ich 14??Hollowman pisze:Tyle co każdy, 13.Adrian696 pisze:ile ma miec odcinków?? pytam bo nie lubie ogladac pojedynczych - wciagam całesezony jak sie skonczaHollowman pisze:A dziś już jest pierwszy odcinek Sons of Anarchy piątego sezonu ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- w mackach Zła
A, fakt, bo ostatni był dwuczęściowy ;) No ale w każdym razie nowy będzie miał 13 ;)
- zekke
nono, niestety pozniej bedziesz sie za glowe lapal ogladajac co oni tam nawymyslali. jak wytrwasz do konca to gratulacje ;-)Alsvartr pisze:@ zekke
-
Revenge-serial "dla bab" , ale obejrzałem 22 odcinki
"Magic city" widział ktos?
"Magic city" widział ktos?