Riven pisze:
Cover zdecydowanie lepszy. Moc.
Wersja z Blush Music. To jest dopiero mrok i dół, dark ambienty wysiadają ;d.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Riven pisze:
Cover zdecydowanie lepszy. Moc.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Czy za takie posty nie kasuje się tu kont?KRIS1977 pisze:Sory Slejer ale wasza wersja jest do pizdy
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Ja pierdole jak jakikolwiek zespol moze zatwierdzic taka okladke? ;)KRIS1977 pisze:Sory Slejer ale wasza wersja jest do pizdy
Okładka kojarzy mi się z jakąś grą, chyba z unreal1. Może dużo w to grali?Shamrock pisze:ja pierdole jak jakikolwiek zespol moze zatwierdzic taka okladke? ;)KRIS1977 pisze:Sory Slejer ale wasza wersja jest do pizdy
Bez przesady. Od razu słychać co to za riff. Poza tym Monstrosity to raczej w formie hołdu jakiegoś czy cuś nagrali i pewnie popuściliby w gacie ze śmiechu gdyby przeczytali, że ta wersja jest lepsza.Riven pisze:To w ogóle nawet nie istnieje przy oryginale i dobrze o tym wiesz.
Antywirus wykrył wirusa.manieczki pisze:Idziemy przez las cover:
http://www.speedyshare.com/gQjUE/11-Track-11-1.mp3
W tym przypadku powiedzieć że "cover Slayer lepszy" było by grą słów :)Shamrock pisze:Ja pierdole jak jakikolwiek zespol moze zatwierdzic taka okladke? ;)KRIS1977 pisze:Sory Slejer ale wasza wersja jest do pizdy