NUCLEAR DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: NUCLEAR DEATH
Dzięki wielkie.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Scaarph
- zahartowany metalizator
o. w ten deseń. choroba jako określenie muzyki to zazwyczaj banał i puste, nadużywane słowo. tutaj pasuje idealnie. nie znam tych późniejszych płyt, ale na dwóch pierwszych grany jest metal. jakkolwiek cudacznie by to nie brzmiało.ultravox pisze:Jeden z najlepszych zespołów w ogóle. No i jeden z najpiękniejszych kobiecych głosów ;) Większość chłopaczków drących ryja przy tej pani nie istnieje. Choroba nieuleczalna. Oczywiście uwielbiam.
- ultravox
Radzę jednak posłuchać przed ewentualnym zainwestowaniem w to kasy, to jest bardzo specyficzne granie. Mnie się podoba, ale ja to trochę dziwny jestem. ;)Bolt pisze:Dzięki wielkie.
Metal grali do (zajebistego) "...for Our Dead" włącznie, potem poszli w jakieś eksperymentalne odjazdy, ale choroba została z nimi do końca.Scaarph pisze:o. w ten deseń. choroba jako określenie muzyki to zazwyczaj banał i puste, nadużywane słowo. tutaj pasuje idealnie. nie znam tych późniejszych płyt, ale na dwóch pierwszych grany jest metal. jakkolwiek cudacznie by to nie brzmiało.
-
No kurwa
Od wczoraj podchodzę po raz niewiem,który do tej kapeli i dzisiaj po robocie odpaliłem Bride of insect i coś mnie ruszyło może dlatego,że byłem po kilku piwach a wczoraj u kumpla oglądałem Martwice mózgu,Teksańską masakre piłą mechaniczą.Naprawdę zaczyna mi się to podobać jeszcze dzisiaj Carrion odpale,ale tego albumu zawsze ciężej mi się słuchało niż jedynki.
Od wczoraj podchodzę po raz niewiem,który do tej kapeli i dzisiaj po robocie odpaliłem Bride of insect i coś mnie ruszyło może dlatego,że byłem po kilku piwach a wczoraj u kumpla oglądałem Martwice mózgu,Teksańską masakre piłą mechaniczą.Naprawdę zaczyna mi się to podobać jeszcze dzisiaj Carrion odpale,ale tego albumu zawsze ciężej mi się słuchało niż jedynki.
Słuchanie tych płyt "na bani" nie jest rozsądnym pomysłem. To grozi stratami w wyposażeniu.
-
Kilka piw to jeszcze nie bania. :)
Czekam na winylowe wznowienia i nic. Kurwa. Tak to jest, jak człowiekowi na czymś bardzo zależy. Nigdy się nie spełni.
- Góral
- w mackach Zła
Crypt ogłosiło takie coś w zeszłym roku:
Jak dotąd kompletna cisza, niestety.NUCLEAR DEATH (US) Bride of Insect + Demos / Carrion for Worm + Demos DLPs coming from the CRYPT
The Crypt is proud to announce that we will be unleashing the first two albums from Arizona's cult Death metal act, NUCLEAR DEATH, Bride of Insect and Carrion for Worm. Both releases will be luxurious double vinyl sets with new liner notes, classic band photos and original artwork. Bride of Insect will feature the "Wake Me When I'm Dead" 1986 Demo and "Welcome to the Minds of the Morbid" 1987. Carrion for worm will feature "A Symphony of Agony" 1987 demo and the "Vultures Feeding" 1988 demo.
Forged in 1986 in Phoenix, Arizona, Nuclear Death were one of the few bands in the genre with a female vocalist, Lori Bravo. Their style was compared to the likes Impetigo, Blasphemy, Autopsy, Deceased, and Repulsion. Their first demo, Wake Me When I'm Dead, was released later that same year, receiving positive reviews from American and overseas zines. They were notable as at the time very few thrash metal artists had female singers.
In 1991, the band released their more controversial work, entitled Carrion for Worm, which features vocals by Autopsy's Chris Reifert on two songs.
Prepare for unique and uncompromising brutal, death trash from back in the day complete with the full Crypt standards of quality!
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- ultravox
LP mi nie są potrzebne do szczęścia, ale CD z demówkami by się przydało.
-
Wznowienia na CD demówek by się przydały. Ewentualnie Carrion i Bride na CD też.
-
Tylko CD.
- zekke
hujowe535 pisze:Ona skromna dziewczyna z Arizony, On pewnie kowboj w kapeluszu i szpiczastych butach z zawsze przypiętymi ostrogami. Zawsze śmierdział obornikiem i kaczym gównem. W oborniku zgwałcił ją kilka razy, gdy nie zdążyła uciec w tłum syczących gęsi. Odeszła od kościoła, choć wielbiła świętego Krzysztofa. Tworzyła dźwięki o których twórcy Wielkiego Scum, mogą powiedzieć, bez krzty ironii,że to brutalny bezkompromisowy materiał. Laura Bravo. I jej Nuclear Death, moja miłość i pasja, Wasza nienawiść i słabość. Zapraszam, Wszyscy zostaniecie wysłuchani... Boniek uderzaj nie pierdol!!!
W Twoim wykonaniu, taka opinia brzmi jak najwyższe słowa uznania. Przypudruj nosek, zabierz swój ulubiony słoik wazeliny i ruszaj w tango ze swymi gibonami. Wiem, że Panna Laura nie tworzy dla Ciebie.zekke pisze:hujowe
Nadchodzi Tekla, kocham ten numer...Podejrzewam , że Sąsiad też kocha.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Edit: Taki cudny box!!!:-)))

Ostatnio zmieniony 26-02-2013, 20:48 przez manieczki, łącznie zmieniany 1 raz.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;