+ milion. jak ja kurwa żałuję, że nigdy nie widziałem na żywca ;(Conflagrator pisze:Uwielbiam ich od początku do końca.
mniej więcej tak jak Dissection lub Mercyful Fate.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
+ milion. jak ja kurwa żałuję, że nigdy nie widziałem na żywca ;(Conflagrator pisze:Uwielbiam ich od początku do końca.
Te 2 ich ostatnie pełnowymiarowe pod piwo są idealne.Ihasan pisze:w sumie mógłbym się podpisać pod tymi słowami.
W sobotę z Majorem akurat sobie zapuściliśmy do piwka jeden z albumów, słucha się tego zespołu wyśmienicie;
Jestem chyba szczęśliwcem - widziałem ich z Jarvą w 1995. Wódka na scenie się lała, nie było żadnej lipy tylko ogień z dupy.Sova pisze:+ milion. jak ja kurwa żałuję, że nigdy nie widziałem na żywca ;(
Neverlasting mistrzostwo.Mental pisze:A ja wielbię "The Cold White Light".
ja widzialem na wacken z drugim wokalem, ale bylo kosmicznie doskonale. podobnie jak i dissection nawiasem mowiac ;)Sova pisze:+ milion. jak ja kurwa żałuję, że nigdy nie widziałem na żywca ;(Conflagrator pisze:Uwielbiam ich od początku do końca.
mniej więcej tak jak Dissection lub Mercyful Fate.
ja sprzedalem jakim rzutem na tasme za grosze ;)))Maria Konopnicka pisze:Hehehe, do tej pory leży u mnie na szafie ten box Marduka z kasetą VHS. Płyty powędrowały na półkę, a z resztą nie wiem co zrobić. Chyba w końcu wyrzucę.... :)
Może Chorzów klub Premier, razem z Tiamat i Sacriversum, miał byc jeszcze Amorphis, ale zgodnie z tradycją wszystkiego być nie mogło... "kurwa mać Tiamat grać, Dziuba chuj..." i co jakiś czas rzucone opakowanie po dobrym tanim winie w kierunku wejścia :)) ostatnio, robiąc porządki znalazłem nawet bilet i tak się mnie przypomniało.Brązowy Jenkin pisze: Jestem chyba szczęśliwcem - widziałem ich z Jarvą w 1995.
Wiesz, nie kupisz teraz to potem jeszcze chorzej będzie na eBay i DiscogsMorbid Marcin pisze:no trzeba choc ja sie ciagle nie moge zdecydowac.... moze jednak rzuca to bez kaset taniej, bo ta cena jest naprawde chora.