ja tylko na chwilę.
Tagi: stare Bathory, Hellhammer, Destroyer 666
Jeden z ciekawszych debiutów w tym roku.
Próbkens:
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Obiektywnie rzecz biorąc zgadzam się, ale z drugiej strony robi mi to zajebiście i będę do tego wracał tak samo jak do Shackles, Sithlord i innych niewiele wnoszących płyt tego typu. Tym bardziej, że płyt z taką muzyką aż tak wiele nie wychodzi. Zajebiste.Mental pisze:szczerze? pany rżną od swoich ziomków, niewiele wnosząc od siebie. solidna płyta, ale nic poza tym - 6,5/10
Szczerze, to dla mnie taki nieoryginalny australijski metal jest jak dobre wino, a płyty w tym stylu nagrane na takim poziomie można policzyć na palcach jednej ręki. No dobra, może będą to dwie ręce.. ;)Mental pisze:szczerze? pany rżną od swoich ziomków, niewiele wnosząc od siebie. solidna płyta, ale nic poza tym - 6,5/10
Trials have begun, preparing the Mongrel's second foul exhortation.
E, to jacyś nieaustralijscy jednak są. Kangury to lenie w kwestii częstotliwości wydawania płyt ;)Sybir pisze:Trochę się posłuchało, i nie mogę po prostu zmienić zdania - bardzo mi robi ta płyta. A przed chwilą takie info znalazłem:Trials have begun, preparing the Mongrel's second foul exhortation.
Słowo ciałem się stało - a w zasadzie, to stanie się:Sybir pisze:Też się zdziwiłem, ale co tam, zawsze to jakaś radość - poza tym, nie jest powiedziane, że to wyjdzie w 2013 ;)
It's finally here. After many moons the new full length is just weeks away from being finished. The masterful David Thierree is in the process of creating something truly magickal for the album artwork. For your indulgence....