DEGIAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DEGIAL
Jestem bardzo zainteresowany co na Tobie robi wrażenie. Daj jakąś małą próbkę. Tym razem piszę jak najbardziej poważnie i bez grama złośliwości. Nie obawiaj się także, że będę potem szydził. Może mi również Twoja propozycja przypadnie do gustu.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego zawsze ktoś wyskakuje z takim tekstem? Czy wszystko musi sie podobać?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Nie filozofuj, tylko ujawnij swe preferencje. Leci mi 39 i uważam, że cały czas się uczę, często od młodszych. Daj mi szansę, miast się jeżyć.So_It_Is_Done pisze:Dlaczego zawsze ktoś wyskakuje z takim tekstem? Czy wszystko musi sie podobać?
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nie ma sie co ciskac do SIIDa - w ostatnich 2 latach sie bardzo ucywilizował, a patrzac po kilku głupkach jacy tu dołac zyli, to zaczynam chwilami rozumiec jego postawe... choc spierdalania przed kanarami nic nie tłumaczy :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
@535 nie wiem o jakich preferencjach mówisz, wiadomo, że jest kilka/kilkadziesiat bezdyskusyjnie najlepszych kapel w metalu, ktore powinni lubic wszyscy, a o jakichs niszowych projektach nie ma co rozmawiac, bo jednemu podoba sie to, drugiemu co innego. Ja sie odnajduje zarowno w dzwiekach Todesstoss jak i Manticore. Listy nie ma co pisac, zerknij sobie co mam w zbiorach, jakies 90% z tego warto poznać:
http://www.metal-archives.com/collections/So_It_Is_Done
Jaką postawe?Adrian696 pisze:nie ma sie co ciskac do SIIDa - w ostatnich 2 latach sie bardzo ucywilizował, a patrzac po kilku głupkach jacy tu dołac zyli, to zaczynam chwilami rozumiec jego postawe... choc spierdalania przed kanarami nic nie tłumaczy :)
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Ktoś w końcu musi robić za malkontenta na forum. A kolekcja ładna, widać że dobrana no i Darkspace... (tego się nie spodziewałem)
Z tym 90, to trochę nadużyłeś, ale "większość"? Tak, to będzie dobre określenie. W każdym razie dziękuję za konkretną odpowiedź. Ja się odnajduję zarówno tuSo_It_Is_Done pisze:@535 nie wiem o jakich preferencjach mówisz, wiadomo, że jest kilka/kilkadziesiat bezdyskusyjnie najlepszych kapel w metalu, ktore powinni lubic wszyscy, a o jakichs niszowych projektach nie ma co rozmawiac, bo jednemu podoba sie to, drugiemu co innego. Ja sie odnajduje zarowno w dzwiekach Todesstoss jak i Manticore. Listy nie ma co pisac, zerknij sobie co mam w zbiorach, jakies 90% z tego warto poznać:
jak i tu
nie ma się co wkurwiać, wszak śpiewają piękne kobiety, a przy okazji, tak wiele nas łączy.
- TORTURER
- w mackach Zła
No kurwa,Repugnant coveruje Altars of Madness,co za niesamowicie NIEMODNA plyta,zero doslownej,szfeckiej resurekcji,entombedów itp...gdzie oni sie ulégli?
Death Dwells in Love
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
a no to chyba że tak - namówiłeś. nie można było tak od razu? :)TORTURER pisze:No kurwa,Repugnant coveruje Altars of Madness,co za niesamowicie NIEMODNA plyta,zero doslownej,szfeckiej resurekcji,entombedów itp...gdzie oni sie ulégli?
edit:
słucham koncka z postu p. Sovy no i jest fajne (pod koniec nawet więcej fajne niż na początku) ale do obsrania mi daleko (tzn. mentalnie, bo fizycznie już kupa czeka).
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
jakieś te bebny dziwne na tej płycie.moi pracownicy z budowy tak pukaja mi do drzwi jak skonczą robotę.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zajebiście mi ten materiał podszedł. Niby wszystko już było ale nie zmienia to faktu, że słucha się tego albumu świetnie. Do tego dochodzi fakt, że takiego rodzju death metalu teraz strasznie mało. Chyba jeszcze tylko Coffin Texts w podobnym klimacie się obraca ( swoją drogą równie zajebista, jeśli nie bardziej, jest ich tegoroczna The Tomb Of Infinite Ritual). Własnie leci, któryś tam raz z rzędu, i morda mi się sama uśmiecha.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No i nie trafił do mnie ten Degial. Wymienię na coś fajnego.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Sybir
To co, krata piwa? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Mnie również nie poruszył. Zaliczony na czwórkę egzamin z grania Morbid Angel po szwedzku, ale nic więcej.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
w musick dostała takie laurki...nie wiem czemu
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
Dobra płyta. Nie wiem czy ktoś to zuważył, ale pobrzmiewają na niej echa wczesnego Nocturnus. W paru momentach naprawdę wyraźnie (solosy). Jestem na tak.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
bardzo dobra płyta, jak ktoś nie lubi, to tak jakby powiedział, że nie lubi metalu.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
Kurde muszę w końcu odpalić całość. Jak kolesie z Malign, nawet sesyjni, graja DM, to coś mi tu świta, że nie może być chujowo;>
'Come the Blessed Madness'