Marduk i Immolation - Serpent Sermon Tour 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ozzy
- postuje jak opętany!
Re: Marduk i Immolation - Serpent Sermon Tour 2012
Ktoś może podbija na Immo do Krk i dzień później Overkill w katolicach? Oprócz bdb kolgi Mariusza oczywiście ;-)))
Skoro trasa ma objąć pomorze to chętnie zobaczył bym Melechesh na ziemiach zachodnipomorskich jednak :)
Skoro trasa ma objąć pomorze to chętnie zobaczył bym Melechesh na ziemiach zachodnipomorskich jednak :)
SODOM i chuj
- empir
- zahartowany metalizator
Marduka widziałem masę razy ale chętnie znowu zobaczę. Immolation jeszcze niestety nie więc trzeba wykorzystać okazję.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Raczej nic z tego.Kaim pisze:Na facebookowej stronie Marduk pojawiły się kolejne daty koncertów:
Nov 18 Ełk TBC
Nov 19 Olsztyn TBC
Nov 20 Bydgoszcz TBC
Nov 21 Gdynia TBC

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Self
- rasowy masterfulowicz
No tak, koledzy Mola się dowiedzieli, że naziści z Marduka chcą zagazować żydków podczas któregoś koncertu, to odwołali.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
super masz Headcrab sygnaturę z interii, na pewno lepszą niż Godflesh :D
"Metal się sypie. Therion zawiesza działalność na być może nawet 10 lat. Przerwę robi też Evenascence a teraz informacja o odejściu Anety (Nightwish). Niepokojące zjawisko."
"Metal się sypie. Therion zawiesza działalność na być może nawet 10 lat. Przerwę robi też Evenascence a teraz informacja o odejściu Anety (Nightwish). Niepokojące zjawisko."
- Headcrab
- Kontakt:
Chyba dobrze że odwołali, co ta za głupi pomysł by zamiast Immolation dawać jakiś melechesh.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Jeszcze proponuję zawiesić i odwołać to, podobnież metalowe, nie boję się użyć tego słowa, łajno.
Patrz pan ilu "metali", a na Morbid Angel parę godzin wcześniej było może 350 osób, a może nawet nie tyle...Świat się zawalił.
Patrz pan ilu "metali", a na Morbid Angel parę godzin wcześniej było może 350 osób, a może nawet nie tyle...Świat się zawalił.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, już myślałem że aktualna trasa odwołana i prawie dostałem zawału. Nie róbcie kurwa takich rzeczy, to niebezpieczne dla zdrowia jest!
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
535 pisze:Jeszcze proponuję zawiesić i odwołać to, podobnież metalowe, nie boję się użyć tego słowa, łajno.
a mnie akurat to czy inny najtłisz ani ziębi ani grzeje. taki pop z cięższymi gitarami. bardziej działają mi na nerwy zespoły, które niby grają/grały METAL...
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ech, to akurat był zajebisty pomysł, bo Immolation już w tym roku widziałem, a Melechesh jeszcze nigdy.Headcrab pisze:Chyba dobrze że odwołali, co ta za głupi pomysł by zamiast Immolation dawać jakiś melechesh.
- ozzy
- postuje jak opętany!
Nie jakiś, nie jakiś. Generalnie to by mogli marduk wyjebać na jego miejsce wrzucić melechesh, zostawić immo i basta, zdaję się że taki skład był bodajże w Łodzi jakiś czas temu, nie miał bym nic przeciwko gdyby to powtórzono! :)
SODOM i chuj
-
OCZYWIŚCIE JA, A NASTĘPNEGO DNIA RAZEM Z TOBĄ RÓWNIEŻ DO KATOWIC NA WIADOMO CO!!!:-)))ozzy pisze:Ktoś może podbija na Immo do Krk i dzień później Overkill w katolicach? Oprócz bdb kolgi Mariusza oczywiście ;-)))
-
JA CHĘTNIE ZOACZYŁBM SETHERIAL Z SETLISTĄ POWIEDZMY Z PIERWSZYCH TRZECH PŁYT I DO TEGO FRANCUSKIEGO NEHEMAHA I WYKURWISTY NIFELHEIM I SZWEDZKIEGO MERCILESSA, SADISTIC EXECUTION I ANCIENT RITES!!!:-)))ozzy pisze:Nie jakiś, nie jakiś. Generalnie to by mogli marduk wyjebać na jego miejsce wrzucić melechesh, zostawić immo i basta, zdaję się że taki skład był bodajże w Łodzi jakiś czas temu, nie miał bym nic przeciwko gdyby to powtórzono! :)
-
JA MARDUKA WIDZIAŁEM NA ŻYWO 16-CIE RAZY!!!:-)))empir pisze:Marduka widziałem masę razy ale chętnie znowu zobaczę. Immolation jeszcze niestety nie więc trzeba wykorzystać okazję.
-
APOROPS IZRAELA, TO CHETNIE ZOBACZYŁBYM NA ŻYWO WRESZCIE RÓWNIEŻ I SALEM!!!:-)))ozzy pisze:Nie jakiś, nie jakiś. Generalnie to by mogli marduk wyjebać na jego miejsce wrzucić melechesh, zostawić immo i basta, zdaję się że taki skład był bodajże w Łodzi jakiś czas temu, nie miał bym nic przeciwko gdyby to powtórzono! :)
-
PS. A MELECHESH JEST SUPER!!!:-)))
- metalized
MELECHESZ JEST TAKI SE. TO CHYBA STARUSZKÓW SPORO CZYTUJEMARTWEGO WUJA SKORO TRZEBA DUŻYMI LITERAMI PISAĆ :-)))
P.J.E.C.
-
PS. KWESTIA GUSTU-BEDZIESZ W KRAKOWIE!!!???:-))) O BERLIN NIE PYTAM, O WIADOMO...!!!:-)))metalized pisze:MELECHESZ JEST TAKI SE. TO CHYBA STARUSZKÓW SPORO CZYTUJEMARTWEGO WUJA SKORO TRZEBA DUŻYMI LITERAMI PISAĆ :-)))
- metalized
Nie powiem bo to wielka tajemnica wiary:P. Czas pokaże a nawet pokarze hyhy
P.J.E.C.
-
SPOKO MAROKO!!!:-)))
PS. ZA POMORCÓW I LASY POMORZA NIEKONIECZNIE WYŁĄCZNIE GDAŃSKIEGO, ALE ZWŁASZCZA ZACHODNIEGO, ZA WOLIN I ŚWIĘTOSŁAWĘ I ZA POMORSKICH WOJÓW NIE DO ZAJEBANIA!!!:-)))
PS. ZA POMORCÓW I LASY POMORZA NIEKONIECZNIE WYŁĄCZNIE GDAŃSKIEGO, ALE ZWŁASZCZA ZACHODNIEGO, ZA WOLIN I ŚWIĘTOSŁAWĘ I ZA POMORSKICH WOJÓW NIE DO ZAJEBANIA!!!:-)))