HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Odp: HATE
No to Medico Pesten będzie miało solidna konkurencję na płytę roku
- Maleficio
- Kontakt:
Mam nadzieje, ze sukienki będą jakieś modniejsze
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: HATE

słyszałem, że w tym roku raczej długie suknie modne.
-
- rasowy masterfulowicz
ATF zawsze wkurwial mnie strasznie, czy to gadką czy ta twarza hermafrodyty. Strasznie nie trawie tego typa
KVLT lizania CZASZKI
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i statyw z mikrofonu zostanie upstrzony jakimś fajnym motywem z kabały czy innej telemyMaleficio pisze:Mam nadzieje, ze sukienki będą jakieś modniejsze
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No właśnie, wcale źle nie życzy - ATF ruchnie Dodę, pojawi się z nią na jakiejś imprezie, pudelki duperelki odnotują fakt że w Polsce prócz Behemotha i Acid Drinkers gra jeszcze jakiś zespół Hate, potem już z górki będzie - wywiad dla Pani Domu, Fakt pokaże jakieś fotki, okaże się że Adam ma wiele do powiedzenia na temat religii, to zainteresuje sie Wprost, Newsweek, kopnie w dupę Dodę, bedzie jurorem w Jak oni srają, natrzepie kabony i będzie mógł odejśc na emeryturę. Marketing po prostu.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
oj tam, fajne chłopaki, pamiętam kiedyś jakąś imprezę u Adama, jak wszyscy posnęli po podłogach i była kłótnia wielka, bo ten puszczał ciągle Fear Factory, a wszyscy chcieli Krejtor i Bitrejer... a w zasadzie to nie pamiętam nic...
- empir
I musiałby na coś zachorować. Może kiła wystarczy. A potem jebnie dwie autobiografie, z czego z drugiej 0,50zeta przeznaczy na stowarzyszenie "kiła forever"Nasum pisze:No właśnie, wcale źle nie życzy - ATF ruchnie Dodę, pojawi się z nią na jakiejś imprezie, pudelki duperelki odnotują fakt że w Polsce prócz Behemotha i Acid Drinkers gra jeszcze jakiś zespół Hate, potem już z górki będzie - wywiad dla Pani Domu, Fakt pokaże jakieś fotki, okaże się że Adam ma wiele do powiedzenia na temat religii, to zainteresuje sie Wprost, Newsweek, kopnie w dupę Dodę, bedzie jurorem w Jak oni srają, natrzepie kabony i będzie mógł odejśc na emeryturę. Marketing po prostu.