nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: nie wiem /nie znam
Uno pytanie: jak mają się do siebie Usurpressowe wydawnictwa, In Permanent Twilight i Trenches of the Netherworld?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- megawat
- weteran forumowych bitew
Alien Sex Fiend - znam tylko składankę "All Our Yesterdays" gdzieś od 15 lat i bardzo obrosła ona kultem. Nabrałem ochoty by posłuchać coś więcej, ale nie mam tyle życia, żeby przekopywać się przez całość, więc potrzebuję pewniaki. :) Anybody?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Lykantrop
"Acid Bath" i "Who’s Been Sleeping In My Brain?", a jak się spodoba to polecam "Another Planet". Dobra też jest koncertówka "Too much acid?".megawat pisze:Alien Sex Fiend - znam tylko składankę "All Our Yesterdays" gdzieś od 15 lat i bardzo obrosła ona kultem. Nabrałem ochoty by posłuchać coś więcej, ale nie mam tyle życia, żeby przekopywać się przez całość, więc potrzebuję pewniaki. :) Anybody?
Na debiucie dojebali mocniej.Sybir pisze:Uno pytanie: jak mają się do siebie Usurpressowe wydawnictwa, In Permanent Twilight i Trenches of the Netherworld?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
Do Open Head Surgery włącznie bierz wszystko, jak leci.megawat pisze:Alien Sex Fiend - znam tylko składankę "All Our Yesterdays" gdzieś od 15 lat i bardzo obrosła ona kultem. Nabrałem ochoty by posłuchać coś więcej, ale nie mam tyle życia, żeby przekopywać się przez całość, więc potrzebuję pewniaki. :) Anybody?
- Bezdech
megawat pisze:Alien Sex Fiend - znam tylko składankę "All Our Yesterdays" gdzieś od 15 lat i bardzo obrosła ona kultem. Nabrałem ochoty by posłuchać coś więcej, ale nie mam tyle życia, żeby przekopywać się przez całość, więc potrzebuję pewniaki. :) Anybody?

They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- megawat
Wszystko zapisałem.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Morph
- Kontakt:
Bardzo sobie uważam Home. Czy któraś z poprzednich płyt The Gathering jest w podobnych, pop-rockowych rejonach z równie fajnym klimatem?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
kup z czystym sumieniem - dobrze wydane pieniadzeSybir pisze:Uno pytanie: jak mają się do siebie Usurpressowe wydawnictwa, In Permanent Twilight i Trenches of the Netherworld?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- ultravox
Spróbuj "Souvenirs", to chyba najlepszy ich krążek. Możesz też zaryzykować z "If_then_else" i "How to measure a planet?" - trochę mniej dojrzałe muzycznie, ale w sumie fajne. Wcześniejszych nie polecam jeśli nie słuchałeś tego jako nastolatek i nie masz sentymentu ;)Morph pisze:Bardzo sobie uważam Home. Czy któraś z poprzednich płyt The Gathering jest w podobnych, pop-rockowych rejonach z równie fajnym klimatem?
- Skaut
Oj tam i tak najlepszy jest debiut:ultravox pisze:Spróbuj "Souvenirs", to chyba najlepszy ich krążek. Możesz też zaryzykować z "If_then_else" i "How to measure a planet?" - trochę mniej dojrzałe muzycznie, ale w sumie fajne. Wcześniejszych nie polecam jeśli nie słuchałeś tego jako nastolatek i nie masz sentymentu ;)Morph pisze:Bardzo sobie uważam Home. Czy któraś z poprzednich płyt The Gathering jest w podobnych, pop-rockowych rejonach z równie fajnym klimatem?
zawsze mnie rozpierdalała solówka wchodząca tak w 3:40 ;]
Coś tam było! Człowiek!
- ultravox
Debiutu akurat nigdy nie lubiłem, a była to pierwsza ich płyta jaką usłyszałem ;)
- Skaut
- Scaarph
how to measure a planet bardzo fajne i miłe granie, mój ulubiony, choć nieco nierówny the gathering. ale jak już anneke zacznie drżeć ten głos to automatycznie i mnie coś zaczyna drgać ;)
- Adrian696
Yakuza - słucham wąłsnie najnowszej płyty i kurwa podoba mi sie - pytanie brzmi - czy poprzednie płyty tez sa dobre, bo ja ich zawsze niewiedziec czemu traktowałem jak skoczków :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Taka trochę (MINIMALNIE) lepsza Celestia ;)Maleficio pisze:Francuska MORTIFERA? Fajne to?
Give birth to something dead
- COFFIN
Której płyty kupują już chyba tylko użytkownicy forum Drakkar:P (o ile jeszcze istnieją - jedno i drugie;) )
Ostatnio zmieniony 10-10-2012, 21:31 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- Kontakt:
A czy to źle? W sensie ta Celestia? Bo ponoć na pierwszej płycie się udziela pedał z Alcest dlatego ją kupiłem w ciemno
- COFFIN
Tak lubisz Alcest, a kochającego inaczej już nie bardzo?:P
'Come the Blessed Madness'
- Glene