Tylko nigdzie kurwa nie ma. Chujnia.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
10 lat i jak nowa.Genocide_Command pisze:Jak 65tka to tylko oryginał.
Stary, w zasadzie każda jedna firma robiąca kurtki casualowe robi jakąś wariację na temat polówki.Alsvartr pisze:Ta wygląda jak worek na kartofle.
Ale ja wiem że robią, bo na Allegro jest tego od kurwy i więcej. Ale przeszedłem każdy jeden outlet w okolicy i nie znalazłem ani jednej która zbiżała by się wzorem do tego co wkleiłem wyżej. Diverse, New Yorker, Bershka, rserved, C&A, H&M, Fever, Patrol, Underground, Levi's, no naprawde od kurwy zlazłem tych sklepów.Morph pisze:Polówki a'la emszejściątpięć robi naprawdę od cholery producentów, od budżetówek takich jak marki własne VanGraaf czy P&C, przez średnią półkę jak np. Barbour (w VanGraaf są) aż po tych producentów, co to mają TSy od 100€ w górę :D
ED: o, np:
Takie coś to nawet ja bym ubrała z przyjemnością :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Taki z niej oryginał jak z koziej pizdy gwóźdź :D . To kopia robiona przez Helikona , oryginały robiły na przykład Alpha Industries , Cherokee Industries , Winfield , John Ownbey Inc ... i inni . Oryginał to oczywiście kurtka z kontraktem , te firmy robiły jeszcze kurtki do sprzedaży cywilnej , ale w tym przypadku już trudno mówić o oryginale he he he . Ma być kontrakt i chuj :DGenocide_Command pisze:Jak 65tka to tylko oryginał.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Napisałem wyraźnie, że męski rozmiar ma być ;). Te widziałem. Interesują mnie okolice 45-46 europejskiego a to jest 41,5 ;d.Godplayer pisze:Jak te , to tu > http://allegro.pl/buty-belleville-icw-g ... 60757.html .
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95