NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAPALM DEATH
Nie słyszałem, bo wersji ostatniego krążka jest chyba ze cztery jak to kiedyś policzyliśmy. Na mojej kopii jest 16 utworów, więc bonusów nie posiadam - idzie je gdzieś posłuchać w sieci?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Mowa. Czaję się na tę wersję w jakiejś dobrej cenie, bo jest lepsza niż podstawowa. Rzadko się taka sytuacja zdarza, w tym roku właśnie w przypadku ND, a także niedawno Devina.
-
Idzie. Np. u Moskali znajdziesz wszystko.Nasum pisze:Nie słyszałem, bo wersji ostatniego krążka jest chyba ze cztery jak to kiedyś policzyliśmy. Na mojej kopii jest 16 utworów, więc bonusów nie posiadam - idzie je gdzieś posłuchać w sieci?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Castor
- weteran forumowych bitew
-
"Standardization" na youtubie nie stwierdziłem. Pewnie niedługo wyjdzie wersja CD ze wszystkimi 20 kawałkami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Castor
-
Nie wiem czy to się zespołowi opłaca. Pewnie znalazło się parę osób, które kupiły więcej niż jedną wersję "Utilitarian", ale są takie jak ja, które wkurzyły się na to rozdrobnienie, zrezygnowały z kupna i posiadają pełną wersję na darmowym nośniku.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Na Discogs wisi co najmniej siedem wersji na CD Utilitarian, według RYM jest ich pięć.
The madness and the damage done.
-
Ja tam bym się nie obraził gdyby ND postanowili wydać jakiś mini album z dodatkowymi utworami, które znalazły się na ich trzech ostatnich krążkach. Moim zdaniem nie byłby to wcale taki głupi pomysł, tym bardziej, że nie wszyscy chcą posiadać kilka wersji tej samej płyty różniących się tylko jednym utworem.Pacjent pisze:"Standardization" na youtubie nie stwierdziłem. Pewnie niedługo wyjdzie wersja CD ze wszystkimi 20 kawałkami.
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
To był mój pierwszy kontakt z ekstremalną muzyką w ogóle. Starszy brat miał kilka mp3 i puszczał mi je gdy miałem 10 lat, zaśmiewając się strasznie, a ja krzyczałem, by to wyłączył. Wtedy, lat temu 14, byłem absolutnie przekonany, że ktoś nagrał to dla jaj, bo przecież nie da się tego słuchać. I chociaż od tamtej chwili minęło wiele czasu, 3 lata później pokochałem "Black to the Blind", to nie pokochałem Napalm Death nigdy. Przesłuchałem wszystkie płyty, ale bez efektu. Cóż, nie muszą być dla każdego, a nawet byłoby niewskazane.
Powyższa wypowiedź doskonale pasuje do twórczości zespołu MINCH ze znanej i lubianej składanki.
- Karpisz
- starszy świeżak
PANOWIE, MAM NADZIEJĘ ŻE DOCENICIE MOÓJ COVER!!!!
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
dziś po raz pierwszy usłyszałem "From Enslavement To Obliteration " :) delikatnie mówiąc fajne :)
- KreatoR
Kupuj redkę, najwyżej sprzedasz.Kurt pisze:Na Discogs wisi co najmniej siedem wersji na CD Utilitarian, według RYM jest ich pięć.
Kurwa! Z kim ja siedzę na tym forum? ... masakra jakaś...Karkasonne pisze: Starszy brat miał kilka mp3 i puszczał mi je gdy miałem 10 lat, zaśmiewając się strasznie, a ja krzyczałem, by to wyłączył. Wtedy, lat temu 14, byłem absolutnie przekonany, że ktoś nagrał to dla jaj, bo przecież nie da się tego słuchać. I chociaż od tamtej chwili minęło wiele czasu, 3 lata później pokochałem "Black to the Blind", to nie pokochałem Napalm Death nigdy. Przesłuchałem wszystkie płyty, ale bez efektu. Cóż, nie muszą być dla każdego, a nawet byłoby niewskazane.
Kurwa! Z kim ja siedzę na tym forum? ... masakra jakaś...Bloodcult pisze:dziś po raz pierwszy usłyszałem "From Enslavement To Obliteration " :) delikatnie mówiąc fajne :)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Lepiej późno niż wcale :)Maria Konopnicka pisze:Kurwa! Z kim ja siedzę na tym forum? ... masakra jakaś...Karkasonne pisze: Starszy brat miał kilka mp3 i puszczał mi je gdy miałem 10 lat, zaśmiewając się strasznie, a ja krzyczałem, by to wyłączył. Wtedy, lat temu 14, byłem absolutnie przekonany, że ktoś nagrał to dla jaj, bo przecież nie da się tego słuchać. I chociaż od tamtej chwili minęło wiele czasu, 3 lata później pokochałem "Black to the Blind", to nie pokochałem Napalm Death nigdy. Przesłuchałem wszystkie płyty, ale bez efektu. Cóż, nie muszą być dla każdego, a nawet byłoby niewskazane.
Kurwa! Z kim ja siedzę na tym forum? ... masakra jakaś...Bloodcult pisze:dziś po raz pierwszy usłyszałem "From Enslavement To Obliteration " :) delikatnie mówiąc fajne :)
- Castor
Ten akurat już tu nie siedzi. Stwierdził pewnie, że w sprawach muzycznych od jakiegoś czasu już się nie rozwija, ba, że o muzyce wie już wszystko, i że dalsze siedzenie na Masterfulu mija się z celem, skoro stał się ekspertem. Ale z drugiej jednak strony, jego powyższa wypowiedz jednoznacznie wskazuje, iż ma jeszcze dużo do nadrobienia :)Maria Konopnicka pisze:Kurwa! Z kim ja siedzę na tym forum? ... masakra jakaś...Karkasonne pisze: Starszy brat miał kilka mp3 i puszczał mi je gdy miałem 10 lat, zaśmiewając się strasznie, a ja krzyczałem, by to wyłączył. Wtedy, lat temu 14, byłem absolutnie przekonany, że ktoś nagrał to dla jaj, bo przecież nie da się tego słuchać. I chociaż od tamtej chwili minęło wiele czasu, 3 lata później pokochałem "Black to the Blind", to nie pokochałem Napalm Death nigdy. Przesłuchałem wszystkie płyty, ale bez efektu. Cóż, nie muszą być dla każdego, a nawet byłoby niewskazane.