Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- empir
- zahartowany metalizator
Re: Smartfon
jaki fanboy. w androidzie wkurza mnie to że się za często zawiesza i muli. chyba w innych systemach, zarówno w tych gorszych jak i w apple - ale to chyba na jedno wychodzi ;) jest z tym ciut lepiej
- pr0metheus
Bo najlepsza nawigacja to automapa w urzadzeniu do tego przeznaczonym,a kazdy smartfon nawet nie wiem jaki by byl smart moze dac dupy
niech to miejsce niebawem zniknie
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Automapa pocięła w chuja, bo Androidową licencję przypisuje do urządzenia, nie do konta. Kij w nich, sprawdzam Sygica/TomTom.pr0metheus pisze:Bo najlepsza nawigacja to automapa w urzadzeniu do tego przeznaczonym,a kazdy smartfon nawet nie wiem jaki by byl smart moze dac dupy
BTW - nawigacja za pomocą Google Maps Navigation jest spoko. Zanim zgubiłem telefon trochę z nią pojeździłem i naprawdę w 95% wypadków wystarcza. Teraz potrzebuję coś offline, więc niejako odpada.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
To była ironia. Masz o ile pamiętam HTC desire z androidem 2.3,czyli tak jakbyś pisał ze windows 98 chodzi wolniej od aktualnego os x ;). Jelly bean na współczesnym telefonie to niebo a ziemia.empir pisze:jaki fanboy. w androidzie wkurza mnie to że się za często zawiesza i muli. chyba w innych systemach, zarówno w tych gorszych jak i w apple - ale to chyba na jedno wychodzi ;) jest z tym ciut lepiej
this is a land of wolves now
- empir
nie wiem. automapa imho jest przereklamowana. wiem bo używam. coraz częściej korzystam właśnie z nawigacji googla.pr0metheus pisze:Bo najlepsza nawigacja to automapa w urzadzeniu do tego przeznaczonym,a kazdy smartfon nawet nie wiem jaki by byl smart moze dac dupy
wiem ze to była ironia i wiem do kogo piłeś. tak, dobrze pamiętasz. na dniach będę miał w andka 4.x (coś tam, jeszcze nie wiem co ale pewnie najnowszy). podobne problemy są u ludzi mające nowsze fony z nowszym andkiem. wynika to pewnie z tego że trudniej zoptymalizować soft pod miliony fonów. ajple ma łatwiej - soft pod konkretny złomRiven pisze:To była ironia. Masz o ile pamiętam HTC desire z androidem 2.3,czyli tak jakbyś pisał ze windows 98 chodzi wolniej od aktualnego os x ;). Jelly bean na współczesnym telefonie to niebo a ziemia.empir pisze:jaki fanboy. w androidzie wkurza mnie to że się za często zawiesza i muli. chyba w innych systemach, zarówno w tych gorszych jak i w apple - ale to chyba na jedno wychodzi ;) jest z tym ciut lepiej
- empir
a androida to mam 2.1 Eclair więc pewnie jeszcze gorzej
- Riven
- Kontakt:
No to prehistoria. A to o czym mówisz wynika z hujowosci poszczególnych producentów, z dobrym telefonem nie ma takiej opcji.
- empir
dowiem się jakiego fona ma znajomy i dam znać. wydaje mi się że ma coś dobrego
edit: ma Sony Ericsson Xperia Arc S. to jest chujnia czy coś dobrego?
edit: ma Sony Ericsson Xperia Arc S. to jest chujnia czy coś dobrego?
- Riven
- Kontakt:
nie mam pojecia, ale bylem ostatnio w jakims sony zone czy czyms takim w arkadii, bylo pare modeli ich telefonow i jak na moj gust wygladaja chujowo :) na kij tam ten paseczek u dolu?
- 29a
- zaczyna szaleć
DZ na CM10 chodzi przyzwoicie, I to jest fajne ze jak sie znajdzie paru zapalencow to mam 4.1.1 szybciej niz na SGS3 bylo ;). a oficjalne buildy z sensem niech sie pierdola serdecznie. zamulajacy blob z cala lista niepotrzebnych I niemozliwych do odinstalowania serwisow.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
Ja mam i jestem bardzo zadowolony, ale wy tam jakieś cuda na tych telefonach robicie. Mi to służy do dzwonienia, pisania smsów, oglądania filmów i siedzenia na necie. czasami fotki też robie :)empir pisze: edit: ma Sony Ericsson Xperia Arc S. to jest chujnia czy coś dobrego?
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt:
a ten dalej musi pierdolic chociaż nie ma zielonego pojęcia o czym mówi :-D jest taka grupa na fejsie, "nie znam się więc się wypowiem", Zenek pewnie jest administratorem :-D
- Zenek
Tak, jestem tam adminem i drzemy tam łacha z Rivena, który jest specem od wszystkiego przed swoim monitorem, w swoim własnym mniemaniu. ;) Bekę mamy z ludzi, którzy kupując smartfon na siłę używają go do wszystkiego, zamiast usiąść w wygodnym fotelu przed monitorem w swoim domu. Tak jak chociażby mapy w smartfonie są mu potrzebne do szukania mieszkania, bardzo ważna funkcja, bez tego do końca życia będzie się mieszkać na ulicy. Pogódź się z tym, że jesteś nerdem.
Ostatnio zmieniony 18-10-2012, 15:34 przez Zenek, łącznie zmieniany 1 raz.

- Riven
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
akurat mapa/nawigacja w smartfonie to mega przydatna rzecz, zwlaszcza jak sie ma do ogarnecia kilka adresow w miescie ktorego sie kompletnie nie zna, ratuje zycie i prowadzi za reke. pewnie sa ludzie co wola papierowy plan miasta, co kto lubi :)
- Riven
- Kontakt:
No, właśnie, i ja nie narzekam na androida pod tym względem, tylko Zenka boli ze go nie stać na taki telefon jak mnie i od roku to przeżywa :-D
- Zenek