GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: GRAVE
Zajebisty ten ostatni Grave. Bez zabawy w podsumowania, zestawienia i inne wyliczanki. Tak zwyczajnie, po ludzku zajebisty :) Ubaw po pachy. Niby wychodzi dużo fajnych płyt z oldskulowym death metalem (zresztą sam sporo tego kupuję), ale to jednak nie do końca to samo. Grave gra swoje i robi to zajebiście.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
coś w ten deseń... co prawda debiutu ani dwójki nie przebili, ale miło się słucha. trzeba się cofnąć do kilku wcześniejszych płyt, bo po reaktywacji jakoś nie było mi z nimi po drodzeDCI Hunt pisze:Zajebisty ten ostatni Grave. Bez zabawy w podsumowania, zestawienia i inne wyliczanki. Tak zwyczajnie, po ludzku zajebisty :) Ubaw po pachy. Niby wychodzi dużo fajnych płyt z oldskulowym death metalem (zresztą sam sporo tego kupuję), ale to jednak nie do końca to samo. Grave gra swoje i robi to zajebiście.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
-
ja równiez nie zaprzeczam.
- Realista
Masz całkowitą rację, ja jestem usatysfakcjonowany całkowicie. :)DCI Hunt pisze:Zajebisty ten ostatni Grave. Bez zabawy w podsumowania, zestawienia i inne wyliczanki. Tak zwyczajnie, po ludzku zajebisty :) Ubaw po pachy. Niby wychodzi dużo fajnych płyt z oldskulowym death metalem (zresztą sam sporo tego kupuję), ale to jednak nie do końca to samo. Grave gra swoje i robi to zajebiście.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Dokładnie to samo zrobiłem ;)boroowa pisze:coś w ten deseń... co prawda debiutu ani dwójki nie przebili, ale miło się słucha. trzeba się cofnąć do kilku wcześniejszych płyt, bo po reaktywacji jakoś nie było mi z nimi po drodzeDCI Hunt pisze:Zajebisty ten ostatni Grave. Bez zabawy w podsumowania, zestawienia i inne wyliczanki. Tak zwyczajnie, po ludzku zajebisty :) Ubaw po pachy. Niby wychodzi dużo fajnych płyt z oldskulowym death metalem (zresztą sam sporo tego kupuję), ale to jednak nie do końca to samo. Grave gra swoje i robi to zajebiście.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Spraw sobie i Ty: http://allegro.pl/grave-the-dark-side-o ... 48320.htmlMaria Konopnicka pisze:Ty chuju! A żeby Ci się porysowała. :)))Analripper pisze:ja sobie niedawno sprawiłem takie cudo:
http://www.metal-archives.com/albums/Gr ... ath/345064
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
może masz ta wersję bez kawałków bonusowych i tego ci brakuje?
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Grave nagrywa cover Satyricon, świat się kończy :I
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Niby tak, ale na poprzedniej poczułem się troszkę zrobiony w chuja jak ponownie nagrali Sexual Mutilation (podobnie zrobili z Autopsied na Fiendish Regression). To znaczy, uważam, że to jest jeden z lepszych kawałków na płycie, ale jednak nie premierowy ;)DCI Hunt pisze:Poprzednia równie dobra. Poza tym pełna zgoda.
A do ostatniej płyty już w ogóle nie mam zastrzeżeń. I to brzmienie...
The madness and the damage done.