Sam często określasz tu jako podludzi czy debili osoby, którym np. podoba się metalówka w glanach, więc jeśli z taką łatwością obrażasz innych w codziennym życiu to nazywanie wieśniakiem każdego kto mógłby ci potem pierdolnąć jest niekonsekwentne. To tak trochę jak ta akcja z Peją na koncercie. ;)yossarian84 pisze: osobiście wolę pić piwo, niż się napierdalać jak JAKIŚ (widzisz teraz różnicę?) wieśniak.
BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: BLAZE OF PERDITION
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
moim zdaniem to jest podobny mechanizm psychiczny jak u nergala, ktory w teledyskach w tle prezentuje nietzschego, a sam caly czas uprawia reaktywne pitolenie. no ale akurat w tym nie ma nic dziwnego, bo ten kretyn przeciez nie ma zielonego pojecia o wąsatym:) tyle tylko ze biedny wąsaty sie w grobie przewraca...
this is a land of wolves now
ja nawet nie oglądałem tych wszystkich trailerów, nie czytałem książki itd. to nie jest rzecz dla mnie, jego target jest zupełnie inny. ani mnie to ziębi ani grzeje.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
oj tam ,stare historie ;-) chciałem mieć po prostu mocne wejście na forum ;DDCI Hunt pisze:sam często określasz tu jako podludzi czy debili osoby, którym np. podoba się metalówka w glanach)
-
- rasowy masterfulowicz
Ha ha, otoz to!DCI Hunt pisze:Sam często określasz tu jako podludzi czy debili osoby, którym np. podoba się metalówka w glanach, więc jeśli z taką łatwością obrażasz innych w codziennym życiu to nazywanie wieśniakiem każdego kto mógłby ci potem pierdolnąć jest niekonsekwentne. To tak trochę jak ta akcja z Peją na koncercie. ;)yossarian84 pisze: osobiście wolę pić piwo, niż się napierdalać jak JAKIŚ (widzisz teraz różnicę?) wieśniak.
KVLT lizania CZASZKI
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Słucham sobie Elefanta i powiem Wam, moi mili Panowie, że nie jest dobrze, gdy ja uważam coś za bdb płytę, bo przeważnie (przeważnie!) jest to płyta średnich lotów :-) mam nadzieję, że Elefant jest dobrą płytą, a mnie się po prostu gust polepsza.
You've got nothing to lose but your lives.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Teraz moda na ekshumacje więc można mieć nadzieję.
- Random Apex
Albo z Mothlite!!!DCI Hunt pisze:może nagrają split z Niktkolwiek jeśli ktos go wykopie?
You've got nothing to lose but your lives.
- Riven
- Kontakt:
domagam się ekshumacji deada i euro. gdzie jest krzyż??!!
this is a land of wolves now
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
W dupie:Riven pisze: gdzie jest krzyż??!!

- FENIKS
- w mackach Zła
Piekna wymiana poglądów.
- lucass
Bo Blaze of Perdition to dobra kapela, tylko Ci kolesie mnie wkurwiają. W sumie nie wiem czemu.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Płyta produkcyjnie na wysokim poziomie, ale sama muzyka mnie nie rusza ani o milimetr.
-
- w mackach Zła
EPkę można już sobie zamówić: http://www.pagan-records.com/webshop/sh ... st-EP/7180
Można też nie zamawiać. Pełna dowolność.
Można też nie zamawiać. Pełna dowolność.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
fajna okładka, ale kuuurde znowu ten motyw kosy i kult czaszki... nie ma nic bardziej banalnego.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- trup
A co ma kurwa być? motyl, pantofelek i cycki?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Poza kosami, czaszkami, motyla i pantofelkami istnieje na świecie jeszcze parę innych rzeczy.
- trup
Co bys dał na okładkę tego EP Blaze of Perdition?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."