to nie nienawisc,to byl sarkazm;)Sova pisze:nienawiść jest wskazana. to dobre, zdrowe uczucie. ty czasami ostro schizujesz, ta płyta też jest chora. polubicie sie ;)[V] pisze:nie slucham tego i nienawidze.za duzy hype. ;DD
MEDICO PESTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MEDICO PESTE
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- weteran forumowych bitew
a wywiad do "claudii" albo chociaz pictorial w CKM-ie?Sova pisze:tak, z moim podpisem na okładce.Maleficio pisze:A będzie wersja die hard?
- krz63
- weteran forumowych bitew
Jak wyda Eisenwald, to na pewno będzie wydane zajebiście.
U mnie we wsi kiedyś była tłoczna kaset, nie wiem czy na tym polu działają dalej: http://www.hurtownie.pl/hurtownia_mag_t ... 16391.html
U mnie we wsi kiedyś była tłoczna kaset, nie wiem czy na tym polu działają dalej: http://www.hurtownie.pl/hurtownia_mag_t ... 16391.html
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
- postuje jak opętany!
mirek_mechanik pisze:podącze się do pytania, bo również się rozglądam, możecie coś polecić w tym temacie ?Sova pisze: a właśnie, jeśli znacie jakies dobre tłocznie kaset to dajcie znac na mail. znam chyba 2 czy 3 ale chcę jeszcze poszukać innych. jakość tutaj będzie decydować. thx.
a jest jeszcze coś takiego jak tlocznia kaset ? Z tego co słyszałem dobra drukarnia która zrobi nadruk i poligrafię , magnetofon z mozliwością nagrywania i na bierzaco jedzie się z be fuj kompaktu jeżeli ktoś kupi
-
- zaczyna szaleć
szczerze to taka zabawa w przegrywanie bawiła mnie jeszcze te 10 lat w tył, z resztą jestem zdania, że jeśli już coś wydać to najlepiej jak można, a tak własnie widzę pofesjonalną taśmę, po za w grę wchodzi oszczędność czasu, którego chwilami cholernie brakujeHellthrasher pisze:mirek_mechanik pisze:podącze się do pytania, bo również się rozglądam, możecie coś polecić w tym temacie ?Sova pisze: a właśnie, jeśli znacie jakies dobre tłocznie kaset to dajcie znac na mail. znam chyba 2 czy 3 ale chcę jeszcze poszukać innych. jakość tutaj będzie decydować. thx.
a jest jeszcze coś takiego jak tlocznia kaset ? Z tego co słyszałem dobra drukarnia która zrobi nadruk i poligrafię , magnetofon z mozliwością nagrywania i na bierzaco jedzie się z be fuj kompaktu jeżeli ktoś kupi
co do tłoczni, czy jak je tam zwać nadal kilka istnieje, chociaż co jedna to lepsza hehe
- chaos
- w mackach Zła
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ostatni kawałek najlepszy. Pomodlili się, pofilozowali to w końcu dali do pieca.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- szakal
- świeżak
Też chętnie dowiem się na czym stanęło, interesuje mnie tłocznia najlepszej jakości w kraju.mirek_mechanik pisze:podącze się do pytania, bo również się rozglądam, możecie coś polecić w tym temacie ?Sova pisze: a właśnie, jeśli znacie jakies dobre tłocznie kaset to dajcie znac na mail. znam chyba 2 czy 3 ale chcę jeszcze poszukać innych. jakość tutaj będzie decydować. thx.
- Tzargath
- świeżak
- Kontakt:
Płyta dojdze do mnie na dniach, więc potem napisze więcej. Po przesłuchaniu wałka "Tremendum et Fascinatio" stwierdzam że CD zapowiada się obiecująco. Brzmienie zawodowe. I te gary! \m/
"Mróz czyści powietrze, które staje się tak czytelne,
że aż kłuje w oczy. Nad ciemnym zakończeniem
horyzontu nieco sprany błękit, linia lasu prowadzi
do linii tego, co utrzymuje w nas równy rytm."
"Mróz czyści powietrze, które staje się tak czytelne,
że aż kłuje w oczy. Nad ciemnym zakończeniem
horyzontu nieco sprany błękit, linia lasu prowadzi
do linii tego, co utrzymuje w nas równy rytm."
Ekstremizm w obronie wolności nie jest złem, umiarkowanie w obronie sprawiedliwości nie jest cnotą.
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: MEDICO PESTE
Słucham tego Medico Peste. Nie znam tych kapel do których ich porownojecie wiec uważam, że to płyta dobra i mi się podoba.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Szakal? O_o ?szakal pisze:Też chętnie dowiem się na czym stanęło, interesuje mnie tłocznia najlepszej jakości w kraju.mirek_mechanik pisze:podącze się do pytania, bo również się rozglądam, możecie coś polecić w tym temacie ?Sova pisze: a właśnie, jeśli znacie jakies dobre tłocznie kaset to dajcie znac na mail. znam chyba 2 czy 3 ale chcę jeszcze poszukać innych. jakość tutaj będzie decydować. thx.
o/
- Scaarph
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wytrzymał :-) Tyle lat był twardy :-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- FENIKS
- w mackach Zła
Po tym co się naczytałem ochów achów nt. tej płyty szczerze nie żałuje że nie kupiłem w ciemno... posłuchałem zassane z neta i powiem że rewelacji nie ma. Jest napakowane do bółu religijnego BM... ja w całym albumie slysze tylko Hell Militia, DsO i inne echa a gdzie ma tu być miejsce dla Medico Peste? Nie czepiam sie dobrych wzorców bo z nich trzeba korzustać ale tutaj jest aż nad wyraz do bólu a nawet kopiowania tego... Zawiodłem się, ale może to nie mój czas na słuchanie tej płyty może za tydzien bede mial inny nastrój by się wsłuchać.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Mam podobnie.Może też za bardzo oczekiwałem,konkretnego strzała w ryj,a dostałem jakiegoś lekkiego''placka'':)Spróbuję jeszcze kilka razy z innym podejściem.To absolutnie nie jest zła płyta,ale póki co,żadna też rewelacja.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
No cóż, jasne, że nie wszystkim ta płyta potarga umysł. Jednak ja będę bez wstydu bronił tezy, że takiego debiutu w Polsce nie było od dawna. Jasne, że pisze to jako wydawca ale i też jako fan - bo jak pisałem milardstokurwatysięcyrazy, to co wydaję musi mnie przekonać w 100% i tak właśnie jest w przypadki Medico Peste. Widzę, że część osób już po pierwszych przesłuchaniach doceniło ten long a też sporo ludzi daje sobie czas na więcej przesłuchań - i świetnie, bo płyta ma wiele zalet które można uchwycić za kolejnym przesłuchaniem...
jestem ciekaw opinii wielu osób tego z forum, które płyte kupiło i milczy - Maryjan, Realista, Ihasan, Maciek z klanu, Winterforest itd...wymieniam z pamięci, pomijam pewnie sporo osób więc śmiało pisać bo ta płyta jest tego absolutnie warta.
jestem ciekaw opinii wielu osób tego z forum, które płyte kupiło i milczy - Maryjan, Realista, Ihasan, Maciek z klanu, Winterforest itd...wymieniam z pamięci, pomijam pewnie sporo osób więc śmiało pisać bo ta płyta jest tego absolutnie warta.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Sova pisze:
Tak jak Ci pisałem na GG potrzeba na tą płytę więcej czasu, bo ma MNÓSTWO SMACZKÓW ukrytych !!! Ja odkrywam je cały czas, ale pomimo kilkunastu przesłuchań potrzebuję więcej czasu bo chłonę tę muzykę jak gąbka. Jak na razie jest bardzo dobrze i interesująco, ale jednocześnie wiem, że ta płyta podoba mi się z każdym kolejnym przesłuchaniem coraz bardziej i umiem z niej wycisnąć coraz więcej i więcej !!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sova
- rasowy masterfulowicz
a czym jest dla Ciebie religijny BM, pytam serio ? poznajesz religijny BM po mp3? dotąd byłem przekonany, że to warstwa tekstowa, ideologiczna, przesłaniowa...ale może się mylę, oświeć mnie.FENIKS pisze: Jest napakowane do bółu religijnego BM
Szakal?szakal pisze: Też chętnie dowiem się na czym stanęło, interesuje mnie tłocznia najlepszej jakości w kraju.