TIAMAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TIAMAT
hehe...he
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
takie tam gówno promowane przez Mystica swego czasu, najlepszy jest ten numer ;]hcpig pisze:W ogóle to miałem zakładać osobny topik ale za mało stuffu pod szyldem nań więc tu się zapytam - jak się towarzystwu widzi This 'Dollar Saved My Life at Whitehorse'? Bardzo ok IMHO, chciałbym drugie lp kiedyś.
Coś tam było! Człowiek!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
+1[V] pisze:podziwiam was,ze macie jeszcze sile sprawdzac co te narkomany splodzily;))
z nimi jest jeszcze gorzej niż z MY DYING BRIDE :)
-
- w mackach Zła
Re:
Tak jak piszesz, z tym wyjatkiem, że najlepszym kawałkiem jest oczywiście:Skaut pisze:takie tam gówno promowane przez Mystica swego czasu, najlepszy jest ten numer ;]hcpig pisze:W ogóle to miałem zakładać osobny topik ale za mało stuffu pod szyldem nań więc tu się zapytam - jak się towarzystwu widzi This 'Dollar Saved My Life at Whitehorse'?.
- YNKE
- w mackach Zła
szczerze ich nie trawię, kiedyś laksowałem się przy "Wildhoney" i "A Deeper Kind of Slumber" okropnie, teraz to dla mnie ta sama gówniana liga co HIM czy The 69 Eyes
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ja szczerze wielbię pierwsze dwie ich płyty i pewnie jeszcze z 2-3 bardzo lubię. Nowsze rzeczy kompletnie mnie nie interesują.
-
- w mackach Zła
Ta nowa płyta to nędza jednak, tytułowy kawalek jeszcze daje radę, ale reszta to smęcenie niemożebne.
- Skaut
miałem na myśli oryginał:Tarpaulin pisze:Tak jak piszesz, z tym wyjatkiem, że najlepszym kawałkiem jest oczywiście:Skaut pisze:takie tam gówno promowane przez Mystica swego czasu, najlepszy jest ten numer ;]hcpig pisze:W ogóle to miałem zakładać osobny topik ale za mało stuffu pod szyldem nań więc tu się zapytam - jak się towarzystwu widzi This 'Dollar Saved My Life at Whitehorse'?.
Coś tam było! Człowiek!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Mam podobnie, choć bardziej klęczałem przed "Clouds".YNKE pisze:szczerze ich nie trawię, kiedyś laksowałem się przy "Wildhoney" i "A Deeper Kind of Slumber" okropnie, teraz to dla mnie ta sama gówniana liga co HIM czy The 69 Eyes
W tej chwili najzwyczajniej w świecie nie potrafię posłuchać ich dłużej niż 5 min. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale generalnie wioska przeokrutna ...
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
Mam dokladnie tak samo.Ihasan pisze:Mam podobnie, choć bardziej klęczałem przed "Clouds".YNKE pisze:szczerze ich nie trawię, kiedyś laksowałem się przy "Wildhoney" i "A Deeper Kind of Slumber" okropnie, teraz to dla mnie ta sama gówniana liga co HIM czy The 69 Eyes
W tej chwili najzwyczajniej w świecie nie potrafię posłuchać ich dłużej niż 5 min. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale generalnie wioska przeokrutna ...
edit: jak se najebie moge posluchac niektórych utworów z a deeper kind of slumber :)))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Otóż to!Sova pisze:TO JEST TIAMAT :
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Skaut
Mam dokładnie tak samo.[V] pisze:Mam dokladnie tak samo.Ihasan pisze:Mam podobnie, choć bardziej klęczałem przed "Clouds".YNKE pisze:szczerze ich nie trawię, kiedyś laksowałem się przy "Wildhoney" i "A Deeper Kind of Slumber" okropnie, teraz to dla mnie ta sama gówniana liga co HIM czy The 69 Eyes
edit: jak se najebie moge posluchac niektórych utworów z a deeper kind of slumber :)))
Coś tam było! Człowiek!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Sova pisze:TO JEST TIAMAT :
Lykantrop pisze:Otóż to!
- mad
- weteran forumowych bitew
Wokal w Tiamat przypomina mi Kapitana Nemo :(
- kocurejro
- postuje jak opętany!
- Lykantrop
Ostatni album Tiamat, który słyszałem to "Judas Christ" i nawet mi zatrybił, taka przyjemna rockowa muzyka, ich nowe dokonania w tym samym stylu? Jeśli tak to może nawet nadrobię zaległości.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Sova pisze:TO JEST TIAMAT :
![]()
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Morph
- Kontakt:
Też lubię JC, Prey ma przebłyski, ale generalnie męczy bułę. Amanethes to nieskończone gówno.Lykantrop pisze:Ostatni album Tiamat, który słyszałem to "Judas Christ" i nawet mi zatrybił, taka przyjemna rockowa muzyka, ich nowe dokonania w tym samym stylu? Jeśli tak to może nawet nadrobię zaległości.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- w mackach Zła
Powiedziałbym, że wszystkie wymienione płyty mają przebłyski, ale generalnie męczą bułę.