cos o jakims blamazu wspominasz?Sgt. Barnes pisze:Alan jest po rozwodzie, stracił więcej niż połowę majątku, więc może być mniej konsekwentny w swoich decyzjach o braku możliwości powrotu do zespołu ;-)
Ale dopóki druga strona milczy, to właściwie nie ma o czym gadać.
Płyty z Alanem brzmią ciągle zajebiście, a SROTU dałem w prezencie po dwóch przesłuchaniach osobie mniej krytycznej w stosunku do panów z Basildon. ;-)
A Recoil to potęga, ale wiadomo, pod względem aranżacji i produkcji. Bo kompozycyjnie Gore jest, albo był do czasu blamażu z 2009 r. poza zasięgiem.
A Gahan z Soulsavers to mój ostatni przysmak duszy. Genialna rzecz. I najlepsze partie wokalne nagrane przez tego pana od 15 lat.
DEPECHE MODE 25 lipca 2013, Stadion Narodowy w Warszawie!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEPECHE MODE 25 lipca 2013, Stadion Narodowy w Warszawie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
O Sounds of the Universe.
Zapamiętałem 3 kawałki (jako tylko przyzwoite). O produkcji to nawet nie chce mi się wspominać. A jeszcze mniej o okładce.
I kurwa, nie zamieszczenie na wersji podstawowej utworu "Ghost", który jest po prostu genialny i zjada cała resztę - kuriozum.
Zapamiętałem 3 kawałki (jako tylko przyzwoite). O produkcji to nawet nie chce mi się wspominać. A jeszcze mniej o okładce.
I kurwa, nie zamieszczenie na wersji podstawowej utworu "Ghost", który jest po prostu genialny i zjada cała resztę - kuriozum.
Ostatnio zmieniony 24-10-2012, 10:21 przez Sgt. Barnes, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Drone
"Sounds Of The Universe" to świetna płyta, z DOSKONAŁĄ produkcją :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Drone pisze:"Sounds Of The Universe" to świetna płyta, z DOSKONAŁĄ produkcją :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Sgt. Barnes
No cóż,.... Bywa różnie, kwadratowo i podłużnie. Na tej płycie - kwadratowo niestety.Drone pisze:"Sounds Of The Universe" to świetna płyta, z DOSKONAŁĄ produkcją :)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Bloodcult
Profesorze ! czy wartość obiektywna tej płyty jest równie wysoka ?Drone pisze:"Sounds Of The Universe" to świetna płyta, z DOSKONAŁĄ produkcją :)
- Drone
Współczesna nauka nie potrafi niestety odpowiedzieć na tak postawione pytanie, aczkolwiek prowadzimy szeroko zakrojone badania.Bloodcult pisze:Profesorze ! czy wartość obiektywna tej płyty jest równie wysoka ?Drone pisze:"Sounds Of The Universe" to świetna płyta, z DOSKONAŁĄ produkcją :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Maleficio
- Kontakt:
No i chuj, padly serwery
-
ja juz mam dwa bileciki na koncert w 02 arena:)))
- beastov23
- weteran forumowych bitew
To praktycznie reguła.Lykantrop pisze: (...)najlepsze albumy (...) to te nagrywane w dobie alkoholizmu i narkomanii :-)
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- rasowy masterfulowicz
Zostały jeszcze bilety na górne trybuny. Na płytę już w oficjalnym obiegu pewnie nie kupię. Szkoda, chciałem potańczyć.Live Nation pisze:Kochani - bardzo dobra wiadomość - koncert Depeche Mode (25.07.2013, Stadion Narodowy) jest prawie wyprzedany, na wiele miesięcy przed imprezą. Wiedzieliśmy oczywiście jak wielu fanów jest w Polsce, ale sukces tego koncertu jest znacznie większy niż wszystkich innych, które zrobiliśmy w ostatnich latach. A to natchnęło nas do – podziekowania Wam.
Depeche Mode to nie jedyny koncert, na który wykupiliście bilety na długo przed koncertem. To Wy jestescie kreatorami tych sukcesów. To Wy jesteście – wedle wszystkich odwiedzających nas artystów – najlepsza publicznościa.
Dziękujemy!
I AM MORBID
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
to idź do you can dance
In a world of compromise...some don't