kto nie kupi ten fan Prodigy!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Masz coś do fanów the Prodigy :?:Maleficio pisze:...kto nie kupi ten fan Prodigy! :D :D :D :D
Krótko mówiąc: wykurwisty wykurw!DonLopezSoarez pisze:zachęcam wszystkich do przesłuchania tej płyty najlepiej 1000 razy i najlepiej na jakiś dobrych słuchawkach. to jest ABOSOLUTNA RZEŹNIA ! materiał urywa dupsko z całą jej zawartością. wykurwiste gitary, wykurwisty wokal
i bębny- grobowo studniowo- rzeźnicki klimat, cholernie zróżnicowane granie. nie przesłuchałem nawet 10% materiału deathmetalowego ale po odsłuchu tej płyty już wiem, że nigdy nie usłysze nic lepszego...dla mnie KULT i chyba sobie ołtarzyk pierdolne z tą płytą pośrodku :D
Właśnie - śmieszą mnie takie wypowiedzi. :) Ale nie każdy jest tak inteligentny, wrażliwy, błyskotliwy jak ja, a na dodatek potrafi o muzyce pisać pięknie, trafnie i zajmująco. :)))Kraft pisze:Synek uskutecznił spust jak nad pierwszą lepszą gore'ową łupanką, a to album wysublimowany i meandryczny.Skaut pisze:Ewentualnie: rzeźnicka rzeź!Maria Konopnicka pisze:Krótko mówiąc: wykurwisty wykurw!