Homeland zyskuje z czasem.FENIKS pisze:Dexter niszczy caly czas choc sa momenty słabe ale całościowo jest Niszczacy serial. Jego monologi jakbym słyszał siebie hehehe.Random Apex pisze:Dexter zaczyna się bardzo mocno, jestem ciekawa, czy nie straci z tego impetu w trakcie trwania serii :-)
The Big Bang Theory jak zwykle śmieszne.
Co do Homeland to swietny serial. Jeden z najlepszych ostatnimi czasy. Jeśli ktos lubi tematykę. Trzyma w napięciu caly czas nie ma słabych momentów.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
- zekke
nie wiem czy bylo, tak czy srak:
http://www.imdb.com/title/tt1833285/
burmistrz chicago, nieuleczalnie chory na cos powodujace bodajze zanik bialek w mozgu (mniej istotne) i wywolujace stopniowa demencje fizyczna/psychiczna probuje utrzymac wszystkie sprawy rodzinno-polityczne pod kontrola. gry polityczno-pr'owo-dziennikarskie, zawirowania rodzinne, troche seksu. jak nie 'chwyci' po 2-3 odcinkach to dalej raczej juz nie wciagnie.
oglada sie zajebiscie, wymaga troche wiecej uwagi niz wiekszosc seriali ale jednoczesnie pokazuje ze taki szajs jak dexter oglada sie juz z przyzwyczajenia bo poziom jest znikomy.
http://www.imdb.com/title/tt1833285/
burmistrz chicago, nieuleczalnie chory na cos powodujace bodajze zanik bialek w mozgu (mniej istotne) i wywolujace stopniowa demencje fizyczna/psychiczna probuje utrzymac wszystkie sprawy rodzinno-polityczne pod kontrola. gry polityczno-pr'owo-dziennikarskie, zawirowania rodzinne, troche seksu. jak nie 'chwyci' po 2-3 odcinkach to dalej raczej juz nie wciagnie.
oglada sie zajebiscie, wymaga troche wiecej uwagi niz wiekszosc seriali ale jednoczesnie pokazuje ze taki szajs jak dexter oglada sie juz z przyzwyczajenia bo poziom jest znikomy.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nowe odcinki Modern Family mnie rozpierdalają, Ty Burrell to jest przemistrz :D Aż sobie wróciłem teraz do pierwszego odcinka pierwszego sezonu i właśnie popłakałem się ze śmiechu :D
Tak samo nowy sezon The Big Bang Theory trzyma zajebisty poziom. Jakoś wyjątkowo udały się te 2 seriale.
Nowe Family Guy'e również nadal bardzo dobre.
nastały dobre czasy dla ludzi, którzy lubią się śmiać
Tak samo nowy sezon The Big Bang Theory trzyma zajebisty poziom. Jakoś wyjątkowo udały się te 2 seriale.
Nowe Family Guy'e również nadal bardzo dobre.
nastały dobre czasy dla ludzi, którzy lubią się śmiać
- zekke
kurwa, ten 'boss' rozdaje, sprawdzac.
-
myslałem o tym , ale wziąłem sie za "Justified"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
The Walking Dead s03e01 & 02.
No trzeci sezon zapowiada się zajebiście.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
No w końcu sceny eksterminacji zombiaków zyskały co najmniej pełnoprawny udział w całości w stosunku do scen tandetnej "psychodramy". I piszę to bez złośliwości, bo jestem fanem serialu mimo jego oczywistych słabości, i żona drze ze mnie łacha z tego powodu.Alsvartr pisze:The Walking Dead s03e01 & 02.
Kerosene keeps me warm.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie. Ja jeszcze ciesze się z tego że Rick przestał byc taką świętoszkowatą pizdą i wyrasta na naprawde dosyć ciekawą postać.83koper83 pisze:No w końcu sceny eksterminacji zombiaków zyskały co najmniej pełnoprawny udział w całości w stosunku do scen tandetnej "psychodramy".Alsvartr pisze:The Walking Dead s03e01 & 02.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
TAK, tak, po trzykroć tak. W końcu scenarzyści poszli po rozum do głowy. Gdybanie zawsze jest chujowe, ale gdyby tak od początku poszli w zimne skurysyństwo i hardkor, cóż to byłby za serial... no ale nie poszli by, bo by się nie sprzedało, a gdybanie jest chujowe.Alsvartr pisze: Ja jeszcze ciesze się z tego że Rick przestał byc taką świętoszkowatą pizdą.
Kerosene keeps me warm.
- YNKE
- w mackach Zła
ciekawe ile będzie serii, bo z tego co wiem, to komiks ciągnął się jak murzyńska pała
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- zekke
tyle ile bedzie z tego hajsu. swoja droga poki co to chyba najlepszy sezon, 3>1>2. numerow komiksu kiedys nasciagalem w huj ale jakos nie chcialo mi sie tego czytac.
- YNKE
- w mackach Zła
w związku z tym z tym że nie chce mi się grzebać w temacie to ktoś może mi coś szepnąć o FALLING SKIES? mam to na dysku i właśnie się zastanawiam czy zaczynać oglądanie...
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
oglądajcie Mentalistę.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lecę na bieżąco ;)black_lava pisze:oglądajcie Mentalistę.
- zekke
przeciez to ciotowate badziewie
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
na pewno lepsze od dextera. ja pierdole, jak się tym mozna emocjonować, dexter srexter
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ogląda ktoś "Homeland"? Warto, poziom amerykańskiego gówna w amerykańskim gównie utrzymany wystarczająco nisko, trzyma
w napięciu. Ciekawe, czy bardzo spierdolili w stosunku do izraelskiego pierwowzoru? Może ktoś widział ten żydowski oryginał?
w napięciu. Ciekawe, czy bardzo spierdolili w stosunku do izraelskiego pierwowzoru? Może ktoś widział ten żydowski oryginał?
Kerosene keeps me warm.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a to był jakiś oryginal? mi się średnio ten serial podoba ale ujdzie
this is a land of wolves now
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
"Hatufim" się nazywał ten izraelski serial.
Wielka szkoda, że Amerykany zawsze mają kasę, żeby stworzyć produkcję z rozmachem (względnym), ale nigdy, kurwa nigdy nie potrafią wyjść poza pewien zestaw standardowych klisz.
Wielka szkoda, że Amerykany zawsze mają kasę, żeby stworzyć produkcję z rozmachem (względnym), ale nigdy, kurwa nigdy nie potrafią wyjść poza pewien zestaw standardowych klisz.
Kerosene keeps me warm.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: