No przeca Castor żartuje, jedna z najbardziej przereklamowanych płyt.Scaarph pisze:ok, sprawdzę sobie dzisiaj :)
POSTAWA ROSZCZENIOWA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: POSTAWA ROSZCZENIOWA
Truppensturm znam, nawet spoko, ale aktualnie szukam czegoś wolniejszego ;) No i ten pogłos na wokalach jest niemalże niezbędny. Zupełnie nie wiem dlaczego. taki nuiby mało znaczący patent a bardzo mi robi.Scaarph pisze:pierdol wolne gówna, słuchaj truppensturm i podpal swoje mieszkanie:
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nie słuchaj go, on się nie zna ;). Zajebista muza jest i chuj!Scaarph pisze:a to pierdolę

- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Scaarph
:D
edit:
edit:
powiem ci tak, i słuchaj uważnie: bez napierdolu nie ma rozpierdolu. o.Alsvartr pisze:Truppensturm znam, nawet spoko, ale aktualnie szukam czegoś wolniejszego ;) No i ten pogłos na wokalach jest niemalże niezbędny. Zupełnie nie wiem dlaczego. taki nuiby mało znaczący patent a bardzo mi robi.Scaarph pisze:pierdol wolne gówna, słuchaj truppensturm i podpal swoje mieszkanie:
- Nerwowy
Jeszcze Bestial Raids ostatnie niech sprawdzi, jest napierdol tam gdzie trzeba, ale też mordercze zwolnienia. No i perfekcyjne brzmienie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Castor
No właśnie, tą płytę powinno słuchać się po ciemku, bo robi wtedy największej wrażenie :D Ta muzyka pokazuje wówczas swe prawdziwe oblicze, tzn jest skurwysyńsko zła ;)Skaut pisze:no Castor przestań ściemniać, przecież tego nawet po ciemku nie da się słuchać. Zresztą Scaarph, zapytaj też Morpha.Castor pisze:Nie słuchaj go, on się nie zna ;). Zajebista muza jest i chuj!Scaarph pisze:a to pierdolę

- Nerwowy
"Listen in Darkness at maximum volume" jak to napisane w booklecie u takich jednych Niemców ;).
Ostatnio zmieniony 26-10-2012, 18:40 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Castor
- ultravox
Skoro klasykę w rodzaju dwójki Beherit masz przyswojoną to obadaj sobie Ride for Revenge - bardzo dobra kapela poruszająca się głownie w wolnych tempach.Alsvartr pisze:Truppensturm znam, nawet spoko, ale aktualnie szukam czegoś wolniejszego ;) No i ten pogłos na wokalach jest niemalże niezbędny. Zupełnie nie wiem dlaczego. taki nuiby mało znaczący patent a bardzo mi robi.Scaarph pisze:pierdol wolne gówna, słuchaj truppensturm i podpal swoje mieszkanie:
- Bezdech
Jeśli chodzi o pogłosy to obiło mi się o uszy, że na Hell Awaits jest ich pod dostatkiem.
A z Goatlord tylko drugie demo \m/
A z Goatlord tylko drugie demo \m/
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Scaarph
to tak, siedzę se na srocu i jaram peta aż tu mi jebło z zewnętrza ze samochoda jakimś chujstwem po uszach. i prawie zdążyłem se pomyśleć, że jak takiego gówna można słuchać, ale nagle mnie olśniło że zajebiste i sam bym posłuchał. no więc rozchodzi mnie się o jakiś taki pop albo mocno sofciarski rock, ale z normalnym instrumentarium a nie jakimś pojebanym, bez elektroniki, smutny ale nie anemiczny, melodyjny, z wyraźnym rytmem, coś w stronę bitelsów może, wokale też jakby nieco podobne, tak mi sie skojarzyło, te rejony jakby. może to w radiu leci albo co teraz, może ktoś wie o czym ja tu rozmawiam, pewnie chuja tam kumacie o co mi chodzi ale może ktoś coś. linki do jewtuba bardzo chętnie w ramach wyjatku bo na gówno mnie się czasu tracić nie chce.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kurwa laptop przewodzi prad i jak naciskam aluminium to nie halasuje.
scaarph skumal muzyke.
scaarph skumal muzyke.
this is a land of wolves now
- Lykantrop
Hmm... Oasis?Scaarph pisze:to tak, siedzę se na srocu i jaram peta aż tu mi jebło z zewnętrza ze samochoda jakimś chujstwem po uszach. i prawie zdążyłem se pomyśleć, że jak takiego gówna można słuchać, ale nagle mnie olśniło że zajebiste i sam bym posłuchał. no więc rozchodzi mnie się o jakiś taki pop albo mocno sofciarski rock, ale z normalnym instrumentarium a nie jakimś pojebanym, bez elektroniki, smutny ale nie anemiczny, melodyjny, z wyraźnym rytmem, coś w stronę bitelsów może, wokale też jakby nieco podobne, tak mi sie skojarzyło, te rejony jakby. może to w radiu leci albo co teraz, może ktoś wie o czym ja tu rozmawiam, pewnie chuja tam kumacie o co mi chodzi ale może ktoś coś. linki do jewtuba bardzo chętnie w ramach wyjatku bo na gówno mnie się czasu tracić nie chce.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Scaarph
- Skaut
viewtopic.php?p=522034Scaarph pisze:to tak, siedzę se na srocu i jaram peta aż tu mi jebło z zewnętrza ze samochoda jakimś chujstwem po uszach. i prawie zdążyłem se pomyśleć, że jak takiego gówna można słuchać, ale nagle mnie olśniło że zajebiste i sam bym posłuchał. no więc rozchodzi mnie się o jakiś taki pop albo mocno sofciarski rock, ale z normalnym instrumentarium a nie jakimś pojebanym, bez elektroniki, smutny ale nie anemiczny, melodyjny, z wyraźnym rytmem, coś w stronę bitelsów może, wokale też jakby nieco podobne, tak mi sie skojarzyło, te rejony jakby. może to w radiu leci albo co teraz, może ktoś wie o czym ja tu rozmawiam, pewnie chuja tam kumacie o co mi chodzi ale może ktoś coś. linki do jewtuba bardzo chętnie w ramach wyjatku bo na gówno mnie się czasu tracić nie chce.
Badaj dwie, druga lepsza.
Edyta: albo sprawdź sobie The Black Keys:
choć poprzednia lepsiejsza.
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
zbadam, ale to nie ten trop, kompletnie nie chcę w tym czego czukam żadnego kwasu.
- Scaarph
bardzo fajne to the black keys! bierę to. ale szukałem czegoś smutniejszego jednak, tak jakby smutku z takich skoczniejszych rytmów zbudowanego. smutnego i niesmutnego zarazem, ale jednak smutnego :D