ATARAXY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: ATARAXY
Doszło Memento Mori plus Karnarium oraz reedycja Drowned z Nuclear Winter. Poza tym ktoś tam się zastanawiał nad jedynką Decaying , mam ostatnie 10 sztuk http://hellthrasher.com/shop/
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kawałek z EP-ki, która ma wyjść:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Album w drodze, a utwór do odsłuchu:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
W przyszłym roku Memento Mori wyda n a CD kompilację EP-ki "Curse of the Requiem Mass" i dema "Rotten Shit".
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Cisza w temacie, a płyta zacna zwłaszcza ten wokal a'la van drunen mnie przekonuje, nie jest to może nie odkrywczego, ale przyjemnie zagrane
Stay clean! 

- 987654321k
- postuje jak opętany!
Pierwsza płyta to solidne pierdolnięcie i najlepsza jak dla mnie. Druga i ostatnia jakieś takie rozmemłane niestety.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Dawno nie słuchałem, ale nie przypominam sobie, żeby dwójka była rozmemłana, Nic to, nowa przyszła i leży jeszcze w foli na półce, więc w łikend przerobię całość twórczości bohaterów tematu, coby ostatecznie sprawdzić jak z ty rozmemłaniem987654321k pisze: ↑07-09-2022, 20:03Pierwsza płyta to solidne pierdolnięcie i najlepsza jak dla mnie. Druga i ostatnia jakieś takie rozmemłane niestety.

- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Mam podobnie987654321k pisze: ↑07-09-2022, 20:03Pierwsza płyta to solidne pierdolnięcie i najlepsza jak dla mnie. Druga i ostatnia jakieś takie rozmemłane niestety.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Nie słuchałem poprzednich materiałów, ale ostatnia mi się całkiem podoba, a skoro w opinii szanownego grona użyszkodnikow jest" rozmemlana" to poprzednie powinny wjechać na ostro na odsłuch. Wjechać jak dzik w kalarepę
Stay clean! 

- Bolt
- weteran forumowych bitew
Jeszcze EP poprzedzające debiut bardzo dobre.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
- postuje jak opętany!
Jakoś nigdy mi z tą bandą nie było po drodze. I tym razem jest tak samo. Nie potrafię przebrnąć do końca. Monotonne to mega snujące bez chwytu i zainteresowania. W dalszym ciągu nie moja baja.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Trójka zdecydowanie mi się podoba. Trochę bardziej zadziorna niż dwójka, która rzeczywiście była sofcik. Na razie posłuchałem kilka razy głównie podczas pracy, ale jest chęć na chwile sam na sam. Tylko tego czasu wiecznie brakuje.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Zesrana jest. Bdb band, nie ma to tamto. Dwójeczka była db, słucham teraz najnowszej i póki co co dobrze rokuje. Nie wiem o chuj chodzi ze smęceniem do tego bandu. Dobrze robią chłopaki, dobry przekaz leci, jest git.Bonecrusher pisze: ↑08-09-2022, 17:18skoro w opinii szanownego grona użyszkodnikow jest" rozmemlana"

- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Tylko dobry przekaz wiadomkaswetrwser pisze: ↑11-09-2022, 23:38Zesrana jest. Bdb band, nie ma to tamto. Dwójeczka była db, słucham teraz najnowszej i póki co co dobrze rokuje. Nie wiem o chuj chodzi ze smęceniem do tego bandu. Dobrze robią chłopaki, dobry przekaz leci, jest git.Bonecrusher pisze: ↑08-09-2022, 17:18skoro w opinii szanownego grona użyszkodnikow jest" rozmemlana"![]()

Stay clean!