Jasna sprawa, ale sam numer nie przekonuje po 4 odsłuchach. Możliwe, że zmieni się to gdy płyta trafi do mych łap w całości.Hellion pisze:ale wokal gahana w tym utworze jest fpyte;D
DEPECHE MODE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: DEPECHE MODE
support music, not rumors
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Bardzo fajny kawałek zjebany niepotrzebnym przyspieszeniem około drugiej minuty. Mam wrażenie, że niepotrzebnie próbują przekombinować, że ambicja nie pozwala im napisać normalnej piosenki. Super to wszystko buja, ma swój industrialny posmaczek, Gahan też jakby agresywniej pośpiewuje a potem się to wszystko zaczyna potykać o własne nogi.
Zupełnie niepotrzebnie.
Zupełnie niepotrzebnie.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- mistrz forumowej ceremonii
oj tam oj tam .podobne bylo biadolenie po sounds of the universe,sam pierdolilem trzy po trzy a wyszla wspaniala plyta.oddajcie cesarzowi co cesarskie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Rattlehead
Dlatego poczekajmy na całość, bo sam numer jako taki jest swego rodzaju 'niedołężny'.
support music, not rumors
- pr0metheus
Rattlehead pisze:Dlatego poczekajmy na całość, bo sam numer jako taki jest swego rodzaju 'niedołężny'.
Tylko rattlehead moze cos takiego powiedziec:) przezajebisty ten nowy kawalek
niech to miejsce niebawem zniknie
- twoja_stara_trotzky
nowy numer świetny
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
- Drone
Bardzo fajny, choć te szafy ze sprzętem to chyba tylko na pokaz, bo panowie głównie z Massive'a i Absyntha ostatnio korzystają :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- zekke
- weteran forumowych bitew
ta sciana elektroniki przy takim kawalku to moze jedynie usmiech wzbudzic, a sam kawalek - nic szczegolnego, defaultowy depeche mode, co w sumie nie jest ani pozytywna ani negatywna opinia.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kurwa trocki wez w chuj tego nergala, teraz go w chuj pelno wszedzie
woodpecker from space
-
No dobra, podoba mi się ten nowy numer. Więcej, jest ZAJEBISTY. Niech mi teraz ktoś powie, co Depeszów jest do niego podobne i co w związku z tym badać. Ogólnie to nie trawię tej kapeli (słyszałem Violator i fragmenty innych) i słabe było to niemiłosiernie, ale może nadszedł czas żeby jeszcs raz do nich przysiąśc? No więc? Zawsze ich traktowałem jak smutne pitoplenie dla gimnazjalnych siks, ale może czas zmienić zdanie.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Hellion
- w mackach Zła
Gimnajalne siksy to depeche nie słuchają, pomyliłeś z nightwish i within temptation albo innym evanescens. Bierz SOFAD, ULTRA i Playing The Angel (tam jest genialne sinner in me!), a potem reszte, z tym, że dla mnie słuchalny DM zaczyna się od Some great reward na czele z zajebistym blasphemous rumours, od razu słychać gdzie nagrywali płytę i czyje brzmienie próbowali skopiować.Baton pisze:Zawsze ich traktowałem jak smutne pitoplenie dla gimnazjalnych siks, ale może czas zmienić zdanie.
-
Baton pisze:No dobra, podoba mi się ten nowy numer. Więcej, jest ZAJEBISTY. Niech mi teraz ktoś powie, co Depeszów jest do niego podobne i co w związku z tym badać. Ogólnie to nie trawię tej kapeli (słyszałem Violator i fragmenty innych) i słabe było to niemiłosiernie, ale może nadszedł czas żeby jeszcs raz do nich przysiąśc? No więc? Zawsze ich traktowałem jak smutne pitoplenie dla gimnazjalnych siks, ale może czas zmienić zdanie.
tutaj troche sie sprawdza to co napisal Drone w temacie o DsO ostatnio :))najlepiej jechac od Black Celebration do Sounds of the Universe.smutne pitolenie dla gimnazjalnych siks to moonspelle i tiamaty.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
i paradise lost :D
-
:D jesli brac pod uwage niektóre plyty to racja w sumie:Dtwoja_stara_trotzky pisze:i paradise lost :D
- KreatoR
Jak siksy słuchały DM to nie było jeszcze gimnazjów:) Poza tym nie ma to jak postrzeganie muzyki przez pryzmat "fanek".Baton pisze:Zawsze ich traktowałem jak smutne pitoplenie dla gimnazjalnych siks, ale może czas zmienić zdanie.
- Block69
O, jedyny, kiery celnie to ujął.zekke pisze:ta sciana elektroniki przy takim kawalku to moze jedynie usmiech wzbudzic, a sam kawalek - nic szczegolnego, defaultowy depeche mode, co w sumie nie jest ani pozytywna ani negatywna opinia.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky