eee, na koncert kredek jak znalazł ;)535 pisze:Sylwetka w porządku, ale ta szminka i malowane oczy oraz fatalna farbowana fryzura. Nie dam z siebie zrobić małoletniego pederasty.
Paradise Lost- W-wa, Katosy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: Paradise Lost- W-wa, Katosy
- empir
chyba w kategorii najebany i śpiącyinsectoid pisze:to prawda, ale najciekawiej wypada ten zawodnik. (z kategorii creepy headbanging)empir pisze:niejeden łysy potrafi napierdalać łbem
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sl0#t=105s
-
- zaczyna szaleć
taki gumowy kark wychodzi tylko na trzezwo.
- empir
możliwe, dawno nie byłem łysy. nie pamiętam jak to wyglądało 4 lata temu więc wierzę Ci na słowo
-
- weteran forumowych bitew
Ano!!! Z pewnością tyle będzie i dlatego też jak najszybciej trzeba kupić bilety na ten koncert!!!:-)))gelO pisze:Wawa, ostatni Kreator z chujowymi supportami, poza Caliban, ktorych lubie, a wtedy widzialem z dwa kawalki, bo byly lepszd zajecia, to mysle ok 700-800 osob, Morbid z fuj lepszym ostatnio skladem, mniej ok 500. Grudzien, mysle 1000 bedzie.535 pisze:Nie w kontekście Voivod zadałem to pytanie. Jednak Paradise Lost to u nas zdecydowanie większa gwiazda. Zastanawiam się ile osób zawita na Kreator/Morbid Angel/Nile?
U mnie jeden już drugi tydzień leży w szufladzie. Ja swoje zrobiłem. Czas na Wasze działania.
-
Nieźle-tak jeszcze jej nie słuchałem-spróbuję i dam znać jak było!!!:-)))Sgt. Barnes pisze:Nie, to była zwykła składanka najbardziej znanych utworów Pana Marka. Na trzeźwo fajna sprawa, po paru głębszych jego twórczość nabiera zupełnie innego wymiaru :-) I zachęca do eskalacji chaosu :-)
Polecam eksperyment, ale na własne ryzyko :-) jest MOC!!!
-
Ano właśnie-obawiam się, że koncerty, które teraz grają są na odwal-powinny być znacznie dłuższe i zawierać obowiązkowoSgt. Barnes pisze:Death in another way pisze:Eternal to świetny kawałek z "Gothic", chociaż ja akurat lubię z niej najbardziej chyba jednak mimo wszystko: Dead Emotion!!!:-)))empir pisze:no szkoda. jeszcze kilka lat temu grali eternal a teraz chuj. a na gothic jest w chuj dobrych kawałków na koncerty np
Tak w ogóle, to po wieczorze w Progresji mam spory niedosyt. Zapowiadało się nieźle, a na końcu powiało srogą rutyną. Myślałem, ze po bardzo dobrym przyjęciu przez publikę, Holmes and co. wykrzesają z siebie więcej niż te marne 1,5 h, ale tak się nie stało.
Setlista taka sobie, gdzie True Belief, Eternal, Hallowed Land, Mortals Watch The Day, Requiem, Theories from another World czy zajebiste To The Darkness z Idola, ja się pytam?
m.in. wymienione przez Ciebie utwory i conajmniej kilka innych z "Gothic" i "Draconian Times"!!!
-
Słucznie zauważyłeś empir!!!:-))) Trasa z "GOTHIC" na deser byłaby akurat SPEŁNIENIEM MOICH MARZEŃ!!!:-)))
- empir
to byłby bdb pomysł ;)
- Sgt. Barnes
E, tam, Host w całości - to byłoby COŚ! ;-)
Generalnie, Holmes w tych starych kawałkach brzmi pizdowato teraz. Powinien zapuścić sobie chrypkę jak drzewiej bywało, a nie bawić się w metalowego słowika...
Z tym mu bardziej do twarzy.
Generalnie, Holmes w tych starych kawałkach brzmi pizdowato teraz. Powinien zapuścić sobie chrypkę jak drzewiej bywało, a nie bawić się w metalowego słowika...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Ano:-)))empir pisze:to byłby bdb pomysł ;)
-
On ma wogóle problemy z growlingiem-kilka lat temu na Metalanii podczas wykonywania bodajże "Pity the Sadness"Sgt. Barnes pisze:E, tam, Host w całości - to byłoby COŚ! ;-)
rzucił mikrofonem, bo nie potrafił go zaśpiewać jak należy!!!:-))) Może nie ma aż takiego problemu jak Jonas Renske
dawno temu, kiedy stracił możliwość śpiewania growlingiem, ale coś w tym jednak jest!!!