MEDICO PESTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- beastov23
- weteran forumowych bitew
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: MEDICO PESTE
...wystarczające aby zrozumieć, że z religijnym BM ta płyta nie ma za wiele wspólnego.Vitriol pisze:i pewnie nie przeczytasz bo we wkładce są tylko fragmenty;)Nerwowy pisze:Tekstów nie czytałem, ale ta płyta jest dla mnie religijna i nie jest zarazem ;).
schizofreniczny black metal, brzmi to rozsądnie, jeśli w ogóle można łączyć schize z rozsądkiem ;)
-
przecież religijność to riffy z francji/szwecji nie teksty! sova, gdzieś ty się nie mył?!
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ja się myję tylko w wodzie święconej, jak na wydawce religijnego BM przystało.
- beastov23
GITARY OD TYŁU! ZAŚPIEWY! NIE ŻYCZĘ SOBIE TEGO.

maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Sova
- rasowy masterfulowicz
to może być płyta przełomowa która pogodzi Adriana z Dronem ;))Adrian696 pisze: a ja juz płytke przesłuchałem z 10 razy i musze powiedziec ze bardzo dobrze mi robi, bardzo
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a Ty chesz zeby piekło zamarzło, czy co?? ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- FENIKS
- w mackach Zła
Ja po prostu chciałem napisac ze ta płyta wpisuje sie w BM obecnie tworzony by nie powiedziec w trendzie nic ponad to. Jednemu podejdzie drugiemu nie. Nie zdziwiłbym sie czy nie bedzie tak ze albo to uwielbiasz albo nie i nie. Oczywiscie zaraz dojebiecie ze deprecjonuje jej wartość czy cos... Ale cóż trudno;)
- beastov23
Coś w tym jest ;) Trend trendowi nierówny :).
maximum walrus yields maximum walrus
-
tak to już bywa, że jeden wysra 2 randomowe akordy i całe forumy piejo, a inni się natrudzą i napocą, a dalej będzie źle. metalowiec metalowcowi nierówny. black metal ist krieg, chciałoby się rzec
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- white_pony
debiut = osom.
na zywo = osom.
tyle mam do powiedzenia :D
na zywo = osom.
tyle mam do powiedzenia :D
do not make equal what is unequal
- Nerwowy
No właśnie nie do końca.FENIKS pisze:Ja po prostu chciałem napisac ze ta płyta wpisuje sie w BM obecnie tworzony by nie powiedziec w trendzie nic ponad to.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- FENIKS
- w mackach Zła
no chyba nie chcesz powiedziec ze kultywuja droge bathory darkthrone czy katharsis ?Nerwowy pisze:No właśnie nie do końca.FENIKS pisze:Ja po prostu chciałem napisac ze ta płyta wpisuje sie w BM obecnie tworzony by nie powiedziec w trendzie nic ponad to.
- metalized
Ja jakieś 3 odsłuchy i jak na razie nie opętała mnie szczególnie, no ale to może jeszcze przede mna jest. Wrzuce na ipadło wezme do lasu na kilka razy i wtedy sie określe - nie jest zdecydowanie źle ale ostatnio nagrany łażę i w sumie chłostam sie przewaznie jakimis Blasphemo- Beherito- Profanaticami i innym bezladnym hałasem wyzbytym riffów :d. Będe sie starał zaprzyjaźnić, ale na ta chwile wole Gram w Wora Maniek :D
P.J.E.C.
- Tzargath
- świeżak
- Kontakt:
Po kilkunastu przesłuchaniach stwierdzam, że dla mnie jest to rewelacyjna płyta. Doskonale skonstruowane riffy. Wokale złowieszcze i mroczne. Momentami bardzo psychodeliczne. A to wszystko sklejone świetnymi partiami perkusji(to zwłaszcza jest dla mnie odczuwalne w kawałku Thanksgiving). Bardzo oryginalnie to wszystko zostało zapodane. Klimat Pandemii - masowy pomór uwczesnej populacji zachodniej europy.
"Mróz czyści powietrze, które staje się tak czytelne,
że aż kłuje w oczy. Nad ciemnym zakończeniem
horyzontu nieco sprany błękit, linia lasu prowadzi
do linii tego, co utrzymuje w nas równy rytm."
"Mróz czyści powietrze, które staje się tak czytelne,
że aż kłuje w oczy. Nad ciemnym zakończeniem
horyzontu nieco sprany błękit, linia lasu prowadzi
do linii tego, co utrzymuje w nas równy rytm."
Ekstremizm w obronie wolności nie jest złem, umiarkowanie w obronie sprawiedliwości nie jest cnotą.
- ultravox
Sam fakt, że się napocisz, nie oznacza jeszcze, że wyjdzie z tego coś wartego uwagi.Vitriol pisze:tak to już bywa, że jeden wysra 2 randomowe akordy i całe forumy piejo, a inni się natrudzą i napocą, a dalej będzie źle. metalowiec metalowcowi nierówny. black metal ist krieg, chciałoby się rzec
Płyta ok, jest kilka niezłych momentów. Bardzo fajne brzmienie bębnów.
- aginsiak
- w mackach Zła
lekkie szoke ,bo spodziewalem sie zwyklaka ,nad ktorym pałuja sie fajansiarze pokroju .........* tymczasem jest to ciekawe granie i dzisiaj poświęcę mu czasu ,jak lasu. ho ho ho brawo !!!
*można wstawic mało lubiana persone
*można wstawic mało lubiana persone
-
jasna sprawa, nie o to mi chodziło. raczej o to, że młody i jeszcze nie do końca uznany zespół pokroju MP nagra w pytę materiał, to na ogól i tak nie dostanie takiego aplausu jak kapela, której "należy" słuchać, bo tak nakazuje obecna moda, etykieta metalowca itd.ultravox pisze:Sam fakt, że się napocisz, nie oznacza jeszcze, że wyjdzie z tego coś wartego uwagi.Vitriol pisze:tak to już bywa, że jeden wysra 2 randomowe akordy i całe forumy piejo, a inni się natrudzą i napocą, a dalej będzie źle. metalowiec metalowcowi nierówny. black metal ist krieg, chciałoby się rzec
Płyta ok, jest kilka niezłych momentów. Bardzo fajne brzmienie bębnów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Należy po prostu słuchać bezstronnych osób - myślę tu np. o sobie :) Dla mnie nazwy ani nazwiska nie grają. Dlatego podtrzymuję, po wielu odsłuchach, że to jest jedna z najlepszych płyt BM, które wyszły w tym roku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.