Malarstwo
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Malarstwo
sztuka nie jest dla wszystkich.wiem,wyswiechtane,ale taka jest prawda.Scaarph pisze:no pewnie to, że jednak jest cień szansy, że to faktycznie kura i ślimak :) kto to namalował? żyje jeszcze? nie mieszka w jakiejś lepiance ulepionej z jaskółczych odchodów gdzieś pod skarżyskiem? może mejla ma jakiegoś, chętnie bym napisał że widzę na jego obrazie kurę i ślimaka, ciekawi mnie, jakby się do tego ustosunkował. bo wiesz, może tam faktycznie jest kura i ślimak a gość siedzi sobie w domu i pęka ze śmiechu jak czyta na internecie kto dziś najbardziej rozdmuchany ejakulat na to wylał ;)[V] pisze:jak myslisz co z tego wynika?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ze swej strony mogę dodać jedynie tyle, że kury sąsiadów mają się świetnie, a ślimaki miały chyba jakąś przerwę. Mroźna zima i tegoroczna susza, wykończyła populację. Przynajmniej w mojej najbliższej okolicy.
-
535 bedziesz w grudniu na festiwalu górskim?napijemy sie?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no wiadomo, masz rację, to też bym dodał w tym mejlu.[V] pisze:sztuka nie jest dla wszystkich.wiem,wyswiechtane,ale taka jest prawda.Scaarph pisze:no pewnie to, że jednak jest cień szansy, że to faktycznie kura i ślimak :) kto to namalował? żyje jeszcze? nie mieszka w jakiejś lepiance ulepionej z jaskółczych odchodów gdzieś pod skarżyskiem? może mejla ma jakiegoś, chętnie bym napisał że widzę na jego obrazie kurę i ślimaka, ciekawi mnie, jakby się do tego ustosunkował. bo wiesz, może tam faktycznie jest kura i ślimak a gość siedzi sobie w domu i pęka ze śmiechu jak czyta na internecie kto dziś najbardziej rozdmuchany ejakulat na to wylał ;)[V] pisze:jak myslisz co z tego wynika?
-
tytul obrazu:kura i slimak :DDDDDDD
Jeżeli nie obawiasz się prostaka i prymitywa w swym towarzystwie. Wiedz, że w tej kwestii nigdy nie pozwoliłem sobie na żart.[V] pisze:535 bedziesz w grudniu na festiwalu górskim?napijemy sie?
-
no co Ty,tez przeciwko mnie?:DD535 pisze:Jeżeli nie obawiasz się prostaka i prymitywa w swym towarzystwie. Wiedz, że w tej kwestii nigdy nie pozwoliłem sobie na żart.[V] pisze:535 bedziesz w grudniu na festiwalu górskim?napijemy sie?
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Trzeba było tak od razu, a nie, trzy strony gadania i dochodzenia do prawdy.[V] pisze:tytul obrazu:kura i slimak :DDDDDDD
You've got nothing to lose but your lives.
- Kraft
Dzieło bardzo znanego muzyka z Me... tfu, z Voivod.

Aż strach pisać co tam widzę ;)

Aż strach pisać co tam widzę ;)
Trzeba być ślepcem, by nie zauważyć parafrazy rrroooaaarrr. Czołgu znaczy się...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
obrazek namalowany na pudelku po pizzy znaczy dla mnie wiecje niz 100 lat (post)modernistycznego srania
kto wie o co chodzi ten jest gosc
szalenstwo!
kto wie o co chodzi ten jest gosc
szalenstwo!
this is a land of wolves now
-
oczywiscie nie jest to kura i slimak.Random Apex pisze:Trzeba było tak od razu, a nie, trzy strony gadania i dochodzenia do prawdy.[V] pisze:tytul obrazu:kura i slimak :DDDDDDD
- Kraft
No dobra, ale co tam robi pies, kot, konie i przestraszona baba?535 pisze:Trzeba być ślepcem, by nie zauważyć parafrazy rrroooaaarrr. Czołgu znaczy się...
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jak nie kura i ślimak to co? :)[V] pisze:oczywiscie nie jest to kura i slimak.Random Apex pisze:Trzeba było tak od razu, a nie, trzy strony gadania i dochodzenia do prawdy.[V] pisze:tytul obrazu:kura i slimak :DDDDDDD
-
scaarph i war metal:)
Jest gorzej. Co tam robi "przestraszony" krzyż?Kraft pisze:No dobra, ale co tam robi pies, kot, konie i przestraszona baba?535 pisze:Trzeba być ślepcem, by nie zauważyć parafrazy rrroooaaarrr. Czołgu znaczy się...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tez racja, jak cos sie da prosto wytlumaczyc to chuj nie sztuka :/Scaarph pisze:jak umie wytłumaczyć to chuja się tam zna i chuj z niej a nie autorytet. raczej odpuszczę. tu nauczę się więcej :)Triceratops pisze: Swoja droga bylem niedawno skarpet w twojej wiosce na spotkaniu ze znana u was tam pania socjolog sztuki. Wlasnie wrocila z Liverpoolu gdzie miala nawet wlasny odczyt na corocznym John Moores Painting Prize. Jezeli chcesz i lubisz posluchac jak ktos niemal ekstatycznie i z niemal religijno-zarliwym entuzjazmem rozmawia o sztuce i wlasnie posiada te cenna umiejetnosc "chlopskiego" wytlumaczenia dlaczego cos jest dla niej zajebiste to sie rozejrzyj ;)
@zeke tutaj ? kurwa niech ktos mu da ciastko (ze sterydami)
woodpecker from space
- Random Apex
Ja nie wiem, ale V chyba siedzi w marketingu - raz pisze jedno, i na tej samej stronie sam sobie zaprzecza. Niepojęta logika.Scaarph pisze: jak nie kura i ślimak to co? :)
You've got nothing to lose but your lives.
- Kraft
Widzę, widzę! Wisi na nim motorniczy z tego czołgu. A to psikus!535 pisze:Jest gorzej. Co tam robi "przestraszony" krzyż?Kraft pisze:No dobra, ale co tam robi pies, kot, konie i przestraszona baba?535 pisze:Trzeba być ślepcem, by nie zauważyć parafrazy rrroooaaarrr. Czołgu znaczy się...