Bo mnie wszyscy w domu i w urzędach dzisiaj w chuja robią, więc wyczulony jestemWarcrimer pisze:A ten jak wszystko popsułSet pisze:Czy to aby nie żarta prima aprilisowy? Major , tłumacz się!kocurejro pisze:http://www.gortal.pl/index2.php

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bo mnie wszyscy w domu i w urzędach dzisiaj w chuja robią, więc wyczulony jestemWarcrimer pisze:A ten jak wszystko popsułSet pisze:Czy to aby nie żarta prima aprilisowy? Major , tłumacz się!kocurejro pisze:http://www.gortal.pl/index2.php
o kurwa... mi dziś facet w podatkowym powiedział, że zajmie się moim podaniem... myślisz, że mnie w chuja robił?Set pisze: Bo mnie wszyscy w domu i w urzędach dzisiaj w chuja robią, więc wyczulony jestem
pewnie nie, ale jak sie słabo kłaniałeś to Ci dojebie domiarScaarph pisze:o kurwa... mi dziś facet w podatkowym powiedział, że zajmie się moim podaniem... myślisz, że mnie w chuja robił?Set pisze: Bo mnie wszyscy w domu i w urzędach dzisiaj w chuja robią, więc wyczulony jestem
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
ni chuja, mam nadpłatę i już obiecali, że oddadząAdrian696 pisze:pewnie nie, ale jak sie słabo kłaniałeś to Ci dojebie domiarScaarph pisze:o kurwa... mi dziś facet w podatkowym powiedział, że zajmie się moim podaniem... myślisz, że mnie w chuja robił?Set pisze: Bo mnie wszyscy w domu i w urzędach dzisiaj w chuja robią, więc wyczulony jestem
![]()
![]()
Czujni jesteście jak harcerze, choć przyznaję, ze udało mi się nabrać resztę zespołuSet pisze:Czy to aby nie żarta prima aprilisowy? Major , tłumacz się!kocurejro pisze:http://www.gortal.pl/index2.php
nie jesteś, ja też nie narzekam na swój, nawet dostałem od nich czek z nadpłatą dwa dni temuMajor pisze: btw, jestem chyba wyjątkiem, ale nie narzekam na swój urząd skarbowy.
Ostatnio odsłuchałem tej płyty i trzeba przyznać, że 4m ujął to bardzo delikatnie. A ja tak szczerze przyznam, że dawno nie słyszałem płyty z bardziej irytującym i zjebanym brzmieniem basu. Nie mogę się skupić na kompozycjach, gdy zaczyna się to dziwaczne brzdękanie. A już na słuchawkach to masakra.4m pisze:Bębny też bardzo dobrze, choć ktoś się doczepi stopy pewnie. Jedyny minus to bas, a dokładniej jego górne pasmo. Dół ładnie wpasowany, ale coś Wam uciekło trochę na górze i wesoło sobie chrumka odseparowane od dołu. Rozumiem, że Hammer Smashed Face, ale to ucieszne chrumkanie, choć z lekka metaliczne, to jednak w tle wokalu brzmi zabawnie - no cóż, taki urok ;) Poza tym małym szczegółem, pięknie.
Realista to faszysta ;) A wracając do tematu słyszałem jeden nowy wałek, być może ten sam co kolega Ralista i powiem tak: mocno rozdaje , jest wszystko to o czym kolega powyżej napisał, też niecierpliwie czekam na całą płytę.Realista pisze:Słyszałem nowy materiał bez miksów i jeden numer już po miksach, kurwa, niesamowita progresja, o ile debiut był dobry i maiła jakies tam swoje nieznaczne wady o tyle drugi album to przeskok i to duży w stosunku do debiutu, materiał zróżnicowany, śmierdzi old schoolem (w jednym numerze mieszanka Vitali z Sinister z poczatków ich działalności do tego duch Immolation a w szystko w Gortalowej formie), czekam na zmasterowaną całość ale jestem juz przekonany że to może byc najlepsza Death Metalowa płyta w tym roku na naszym podwórku!