KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: KRIEGSMASCHINE
Iperyt masa spoko, ale co Infernal War to Infernal War :). Dwójka szczególnie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
DCI Hunt
He he, oszukali biednych oldskulowców. Ciekawe czy taki Disgorge też by łyknęli gdyby im odpowiedni image dorobić. ;)Lykantrop pisze:Ja już byłem im przyjaznym jak wydawali pierwsze demo, które rychło po wydaniu zostało zmieszane z błotem, a jak wciągnięto te same wałki na split z Throneum to sprawy przyjęły zaskakujący obrót... bo nagle się okazało, że jednak są zajebiści, a nawet lepsi od kapeli z którą krążek dzielili. Cuda nie widy, takie rzeczy tylko w polskim podziemiu. :-)
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
a dupa tam, w tym całym brutal dm najbardziej nie leży mi nie muzyka która nieraz jest zajebiaszcza, tylko to nudne gore, przy którym mam wrażenie że kapele nie mają totalnie nic do powiedzenia. i tak jak Disgorge mex podaje to w dość autentyczny sposób to najczęściej jest to co najwyżej śmieszne.
- Realista
- weteran forumowych bitew
podejrzewam że nie ruchałeś dawno jesli uważasz AD za lepszą niż Iperyt, pomijam fakt że porównywanie obu zespołów jest delikatnie mówiąc poronioneCastor pisze:Anima Damnata >>> IperytBaton pisze:Debiut IPERYT to 1917, to był dobry rok dla metalu.Karkasonne pisze: A zamiast Animków wolałbym debiut Iperyt (tak, wiem, debiut iperytu to lata 40-te, ale wiecie, o co chodzi).
A tak ogólnie to IPERYT >> ANIMA STOLCATA
tak wygląda dużo lepiej ;)
- Castor
Lepsza i to 10 razy, a jeśli idzie o ruchanie to ostatnio i to w dodatku całkiem nie dawno ruchałem ciebie, nie pamiętasz?
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Loathe
- postuje jak opętany!
Kurwa, jakie pociski :DDDD
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
I pewnie najpierw było trochę sucho, a później już mokro:?PCastor pisze:całkiem nie dawno ruchałem
'Come the Blessed Madness'
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Tekst miesiąca. :DCastor pisze:Lepsza i to 10 razy, a jeśli idzie o ruchanie to ostatnio i to w dodatku całkiem nie dawno ruchałem ciebie, nie pamiętasz?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Karkasonne
Prawda. Tak jak ten odcinek South Park, gdzie Eric wsadził śpiącemu Buttersowi siurka do buzi, zrobił fotę i pokazywał wszystkim na dowód, że Butters jest gejem i nie mógł pogodzić się z tym, że to jego uznano za homo. :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Realista
To, że walisz konia patrząc na mój avatar to jeszcze nie jest ruchanie; mylisz pojęcia. Podejrzewam jednak, że ktoś wyruchał Cię w ucho i masz słabszy słuch skoro uważasz, że AD jest 10 razy lepsza od Iperyt.Castor pisze:Lepsza i to 10 razy, a jeśli idzie o ruchanie to ostatnio i to w dodatku całkiem nie dawno ruchałem ciebie, nie pamiętasz?
- Castor
Iperyt to przede wszystkim epka "Particular Hatred" no i może jeszcze debiut, który też daje radę. Dwójka to już zwykłe męczenie buły jest. A jeśli chodzi o Anima Damnata, to już sam debiut zamiata wszystko co nagrał Iperyt, z zastrzeżeniem, że bardzo lubię ich epkę.
"Agonizing Journey Through the Burning Universe and Transcendental Ritual of Transfiguration" to jebane mistrzostwo świata roku 2003. Ta płyta rozpierdala wszystko na atomy. Jeśli tego nie słyszysz to sam jesteś głuchy. A ruchać to Ty umiesz, ale tylko w ucho misiaczku ;)
"Agonizing Journey Through the Burning Universe and Transcendental Ritual of Transfiguration" to jebane mistrzostwo świata roku 2003. Ta płyta rozpierdala wszystko na atomy. Jeśli tego nie słyszysz to sam jesteś głuchy. A ruchać to Ty umiesz, ale tylko w ucho misiaczku ;)
- FENIKS
- w mackach Zła
Piekna polemika. Osobiscie w zyciu nigdy prze nigdy i nawet do glowy by mi nie przyszło zeby iperyt byl lepszy od animy. Osobiscie wole Animki a porownanie troche nieudane. Obie kapele zbyt daleko muzycznie sa od siebie. Zresztą Anima tez wszystkiego zajebistego nie nagrała ale bardzo cenie utwory gdzie maczal palce brzydal. Riffy Miały piękny klimat amerykańskiego Death metalu.
- Castor
Ale ja tu stylistyki obu zespołów nie porównuje, tylko to, co komu lepiej robi.
- Kingu
Przecież to właśnie na dwójce rozwinęli aranżacje nagrywając numery jakich nie było wcześniej, inne tempa, wokale, bity.Castor pisze:Iperyt to przede wszystkim epka "Particular Hatred" no i może jeszcze debiut, który też daje radę. Dwójka to już zwykłe męczenie buły jest.
Gdzieś od 1:40... ciary wchodzą na plecy.
- Realista
O to kurwa właśnie chodzi. Porównanie całkowicie z dupy jak już wcześniej zaznaczyłem. Można porównywać AD z innymi zespołami death metalowymi, ale nie z Iperyt, który jest stylistycznie inny. Ja debiut też akurat bardzo lubię, ale moim zdaniem Iperyt jest dużo bardziej kreatywny w swojej stylistyce i tylko to mogę porównywać.FENIKS pisze:Piekna polemika. Osobiscie w zyciu nigdy prze nigdy i nawet do glowy by mi nie przyszło zeby iperyt byl lepszy od animy. Osobiscie wole Animki a porownanie troche nieudane. Obie kapele zbyt daleko muzycznie sa od siebie.
- Realista
Gdybym nie miał poczucia humoru i dystansu zapytałbym z ciekawości czy powtórzyłbys mi to w twarz :) Ale że mam to zrzuce to karb żartów :)Castor pisze:Iperyt to przede wszystkim epka "Particular Hatred" no i może jeszcze debiut, który też daje radę. Dwójka to już zwykłe męczenie buły jest. A jeśli chodzi o Anima Damnata, to już sam debiut zamiata wszystko co nagrał Iperyt, z zastrzeżeniem, że bardzo lubię ich epkę.
- Castor
Słuchaj, sam jako pierwszy wyjechałeś z chamskim hasłem, więc mi się tu nie odgrażaj, bardzo Cię proszę. :)
- beastov23
- Scaarph
- zahartowany metalizator
brawo castor, walcz! nie daj się. ja widziałem realistę na zdjęciu, w glanach na podwójnej podeszwie i w kapturze ku-klux-klanu nie ma więcej jak metr czterdzieści, żeby spojrzeć leszkowi piszowi w oczy musi unosić głowę, a nie waży więcej niż 45 kilo z tornistrem i hantlami, jesteś bezpieczny :)