ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- mad
- weteran forumowych bitew
Re: ENTOMBED
Raczej Ibrahimovic. Chociaż co z niego za Szwed? ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Cygan, panie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
kurwa mać !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pamiętam jeszcze jak po nagraniu debiutu w traszemolu zachwycili się tą płytą, bo była to szwedzka załoga, która nie brzmiała jak klon Entombed. Faktem jest że byli zapatrzeni bardziej w Deicide i tym podobne kapele rodem zza wielkiej kałuży niż w swoich ziomków, co w pewnym sensie nabiło im punktów, przynajmniej u recenzentów. Jak jest u fanów, można by się spierać, ale wydaje mi się że niewiele osób w tej chwili ich kojarzy. Ale debiut był fajny, co by nie mówić.Bolt pisze:Seance jest akurat bardzo amerykańskie, nigdy bym nie powiedział, że to szwedzki DM "ze słuchu".
-
- mistrz forumowej ceremonii

"Checking out some studios for recording of the new album !"
za FB
- Morph
- Kontakt:
- vicek
hertz smelc i spierdolone brzmienie
-
Doppel Hertz i double penetration to gwarantowany sukces każdego albumu!
- ultravox
Może i niewiele osób ich dzisiaj kojarzy, ale dla mnie Seance to kult. Szczególnie "Saltrubbed Eyes", ale wszystkie trzy płyty są znakomite.Nasum pisze:Pamiętam jeszcze jak po nagraniu debiutu w traszemolu zachwycili się tą płytą, bo była to szwedzka załoga, która nie brzmiała jak klon Entombed. Faktem jest że byli zapatrzeni bardziej w Deicide i tym podobne kapele rodem zza wielkiej kałuży niż w swoich ziomków, co w pewnym sensie nabiło im punktów, przynajmniej u recenzentów. Jak jest u fanów, można by się spierać, ale wydaje mi się że niewiele osób w tej chwili ich kojarzy. Ale debiut był fajny, co by nie mówić.Bolt pisze:Seance jest akurat bardzo amerykańskie, nigdy bym nie powiedział, że to szwedzki DM "ze słuchu".
- Riven
- Kontakt:
-
Ja pierdolę. Entombed nowe arcydzielo def metalu nagrywa, a ci tu sobie pogaduszki o Heinz studio urządzają. Co za patologia!
-
Dyskusje nie na temat są specjalnością tego forum. Zgadzam się, że w tym wypadku nóż się w kieszeni otwiera.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Mnie to jakoś nie razi, ale prawdziwych fanów Entombed jest tutaj garstka. Reszta odpierdala pozerkę, co zresztą jest normą w sieci.
-
Dla mnie to wiadomość miesiąca. Entombed wreszcie nagrywa! Tutaj względna cisza lub wątki poboczne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Wszyscy poszli się najebać z radości na tę wieść, toteż nie dziwota, że temat mało oblegany.
- COFFIN
Mam nadzieję, że jednak nie.ultravox pisze:Może i niewiele osób ich dzisiaj kojarzy
Mam nadzieję, że jednak tak.ultravox pisze:Seance to kult
:)
'Come the Blessed Madness'
-
Dlatego, żePacjent pisze:Dla mnie to wiadomość miesiąca. Entombed wreszcie nagrywa! Tutaj względna cisza lub wątki poboczne.est pisze:Mnie to jakoś nie razi, ale prawdziwych fanów Entombed jest tutaj garstka. Reszta odpierdala pozerkę, co zresztą jest normą w sieci.
est pisze:prawdziwych fanów Entombed jest tutaj garstka.
- empir
eee, wydaje mi się że każdy tu lubi Entombed. Bo jak ich można nie lubieć. u mnie od 2 dni leci na okrągło entombed. teraz kręci się Same Difference
-
Ty empir stary chop jesteś. Nie wszystko co Tobie wydaje się wartościowe musi być takie samo dla tych co tylko udają;)