GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GÓRY
jasne,ale daawno temu,pamietam jak przez mgle,generalnie to
ksiazki o górach>>>>>>>>>>>>>>>>>>>filmy o górach
ksiazki o górach>>>>>>>>>>>>>>>>>>>filmy o górach
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
nic, jaja sobie robie. na serio to po prostu przypomnial mi sie ten film , pare lat temu zrobil na mnie ogromne wrazenie, a nikt tutaj nie wspomina zeby go widzial, wiec uderzylem do Ciebie;)
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
No wlasnie, dlatego dla mnie wchodzi to w gre tylko w czasie wakacji. W tym roku byly plany, ale niestety na planach sie skonczylo, bo nie udalo sie dograc ekipy. Ale w przyszlym sie postaram - tani wypad, a wrazenia zapewne kosmiczne. W sumie ja nie mam zadnego doswiadczenia, bylem ostatnio pare lat temu z ziomami pare dni w Pieninach. bylo super. no i jak wchodzilismy na Turbacz to sie zgubilismy (juz pozno w nocy), a kolega ktory nazarl sie grzybow halucynogennych, ktore znalazl przypadkiem na lace wcale nie pomagal :DDD My tu wkurwieni, zmeczeni i glodni, a ten, ze widzi zajebisty puzon :D.
Zajebiście. Mam nadzieję, że po tym wypadzie wiecie, że Pieniny to Pieniny, a Turbacz to Gorce. Wbrew pozorom to nie złośliwość, ale dla zamiejscowych bardzo cenna wiedza. Gdybyś kiedyś potrzebował pomocy w tych okolicach, to wal śmiało. Przy możliwościach, które daje internet, mogę pomóc nie ruszając się z kanapy.
- Riven
- Kontakt:
Nie no, wiem, wiem. Najpierw byly Pieniny, potem Gorce. Spoko, tylko jedna osoba byla pod wplywem grzybow, reszta trzezwa, ogolnie sytuacja opanowana. Z wielka checia powtorze nawet ten sam rozklad, zwlaszcza, ze to bylo o ile pamietam dosc latwe dla takich lamerow jak my.
- Riven
- Kontakt:
My bylismy jakos wlasnie w sezonie, zdaje sie w sierpniu? I praktycznie nikogo nie bylo... Nic, zero. Dopiero w schronisku na szczycie spotkalismy uroza bande pijanych solidaruchow, byl tam jeden DOKTOR FILOZOFII z kulu, specjalnosc: TOMIZM. bylo to nawet urocze do pewnego momentu, ale pod koniec "imprezy" pan tomista zaczal miec klopoty z pamiecia, tzn. zapominal co mowil 5 minut wczesniej. Stalo sie to irytujace i sobie poszlismy. No ale to taki offtop. Tak czy inaczej jednak wole morze, ale gory tez z checia poznam, zwlaszcza jak teraz mam juz troche kondycji, nie to co kiedys ;)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator